אחד הדברים!!
|
|
מוכרים את זה בקניון הנגב באופיס דיפו... הייתי שם היום יש להם מלא כאלה בכל הצבעים וגם מוכרים דיו לזה.. 2 כאלה + דיו רזרבי עולים 30 שקל
וואי אני חייב לקנות אחד כזה.
משהו יודע איפה מוכרים את זה במרכז?
לחופש יש תאריך:
23.10.15
קניתי אותו הרגע חח חזקק.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה אחלה.. הסוג של העט סבבה לא כמו אלה בשוק הבדואי.. אתה מצייר מקשקש וזה... ואז אתה יכול למחוק.. יש למעלה חתיכת סיליקון כזה כמו מחק שאיתו אתה מוחק... אבל הסיליקון זה לא מה שמוחק.. אפשר אפילו אם מחק אם עם כל דבר.. זה הדיו שנעלם בזמן חיכוך..
אבל כתוב מאחורה שאם שמים את זה במקפיא למשך 10 דקות הצבע חוזר
דוגרי סתם חרטא אם זה לא מוחק את כל סוגי העטים זה סתם זין כי זה מוחק רק את של עצמו :\
נערך לאחרונה על ידי guetta17; 12-05-2008 בשעה 21:58.
><
~PSP 3.80 M33~
קניתי אותו ,
מחיר:9.90 ש"ח
ממש סוס כזה מוחקים עם החלק האחורי כמו שלעיפרון יש מחק מאחורה ככה יש לו דבר כזה אפור אבל סתכלו מה ניסתי:
תכתבו על דף תמחקו , נמחק נכון!
שוב תכתבו על דף ותמחקו עם מחק רגיל ותראו שזה גם נמחק .
שמעו בואו אני יגיד לכם מה גיליתי..
1) קודם כל זה לא עט מיוחד, זה הדיו מיוחד שבחום גבוהה/ חיכוך הוא נעלם ושכמקררים חזרה הוא חוזר
2) האתר של העצומה + הסירטונים זה פירסומת של פיילוט לשיווק המוצר בארץ.. אמרו היום ברדיו!
3) המורות טיפשות אל תפחדו להשתמש הם לא ישימו במקרר לראות
4) בגלל שהעט לא מיוחד אלא הדיו , ה"מחק" שם לא ימחק לכם דיו של עטים אחרים ואותו דבר - מחק רגיל ימחק את הדיו הזה.
זה אפשר לקרוא לזה קצת קסם אבל פשוט פיילוט שינו את הנוסחה של הדיו :]
עדיין עט שימושי ^_^
אבל אי אפשר כמו בסירטונים לשנות את המספר ימים שהרופא נתן.. אלא אם הרופא יכתוב בעט כזה..
מה לא חרטה?
המחק של העט מוחק כל דיו? :| אני אומר לך זה בדוק המחק זה סתם זה לא מוחק את הדיו זה מעלים אותו בגלל החימום...
עובדות מדעיות על הדיו המיוחד
יש לי עט כזה!!
זה אחד הדברים הכי קטלניים שיש!!
הוא עזר לי כלל--כךךךךך בשליפים אתם לא מבינים כמה!!!
בכלל החרא הזה עוזר בחיים!
קרא חוקי חתימות