שלום, אני רוצה לקנות עוד השבוע את המחשב הזה:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...-81605985.html
ואני רוצה לשמוע אם יש מישהו שמבין, האם שווה לקנות את המחשב הזה?
המחיר הוא 6000 שקל.
שלום, אני רוצה לקנות עוד השבוע את המחשב הזה:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...-81605985.html
ואני רוצה לשמוע אם יש מישהו שמבין, האם שווה לקנות את המחשב הזה?
המחיר הוא 6000 שקל.
|
|
שמע.. מחשב מעולה, הלוואי הוא היה שלי..
פשוט תקנה.
חח אתה עוד שואל אים הוא טוב הוא תותח אחי עים יציאת HDMI לפי מה שכתוב המעבדים הכי חדשים בשוק נריאה לי זה הכי טוב חח אים אני לא טועה...אים אתה רוצה מישחקים עליו הכרטיס זהזה אולי מישתווה ל 7300GS/GT...
אז לחשוב ליפני זה...
4 ג'יגה זיכרון...
בקיצור מחשב סוס
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דע שאם הוא לא צריך להיות נייד מידי המחשב הזה לא בישבילך.
זה רק אני או שהמערכת לא תומכת בזיכרון? =\
מערכת הפעלה מותקנת
גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium 32-bit
זיכרון סטנדרטי
4,096 MB
לא הבנתי אותך.. אתה אומר שאם המחשב לא צריך להיות נייד מדי אז הוא לא בשבילי? כלומר אתה מתכוון שהוא מאוד מאוד נייד? ואם אני לא צריך מחשב נייד כזה אז כבר עדיף לקנות נייח? כי אם כבר אז אני דווקא חשבתי שאולי הוא דווקא קצת כבד ולא כל כך נייד, ונראה לי שלזה התכוונת ופשוט התבלבלת.
האמת שאני גם שמעתי על זה משהו ממזמן שהמערכת ויסטה עדיין לא תומכת בארבע ג'יגה זיכרון, אבל אין מצב שזה עדיין ככה, לא? בכל מקרה אני אברר תודה שהערת.
2 מינוסים עיקריים למחשב הזה :
1. כבד מאוד בשביל מחשב נייד , 3.10 ק"ג למחשב נייד זה לא צחוק
2. סוללה יחסית חלשה רק 4 וחצי שעות במצב NORMAL , במצב עומס אני מאמין שאחרי 3 שעות תיהיה קריסה , הטענה של הסוללה למצב מלא 3 - 3 וחצי שעות
תקח את לשיכלול
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא יכוון שויסטה 32 תומכת 4 ג'יגה בייט זיכרון.
ולפותח האשכול כן היתכוונתי הפוך חח..
אם אתה צריך נחשב מאוד ניייד זה לא המחשב בישבילך ואם אתה לא צריך נייד מידי אז זה טוב
ואם אפקט הניידות לא נדרש אצלך אז חבל על הכסף קנה נייח
ויסטה 32 באמת לא תומכת ב4 ג'יגה, אבל 64 ביט כן תומכת וזה סודר העניין הזה.
לגבי הניידות, אני כן צריך ניידות אבל עד גבול מסוים, אני לא נוסע על המחשב ברכבת, אבל אני נגיד הולך מהחדר במעונות לאיזושהי הרצאה, בעיקרון רוב הזמן המחשב הוא באמת יהיה נייח כי הוא יהיה בחדר שלי במעונות מחובר לחשמל, אבל אני צריך את הניידות שלו כשאני כן הולך להרצאות או שיעורים. ולכן התפשרתי על ה3 ק"ג שזה באמת לא הכי קל אבל מצד שני זה גם לא כבד כמו alienware למשל. גם 3 ק"ג זה לא כזה נורא סה"כ בתוך תיק על הגב.
מ א ו ש ר
ויסטה 32 תומכת 4 ג'יגה בדוק