איזה רעיון מפגר =\
למה שהוא לא ישתתף ?
שחקן טוב מאוד עם יכולות טובות חבל, מאמן דביל.
איזה רעיון מפגר =\
למה שהוא לא ישתתף ?
שחקן טוב מאוד עם יכולות טובות חבל, מאמן דביל.
Real Madrid ♥
|
|
הוא פרש מהנבחרת אחי , ואן באסטן כנראה אמר לו שהוא פותח על הספסל יתעצבן , חשב על הגיל שלו ופרש מהנבחרת , ואן באסטן אחרי זה עוזב הוא יחזור עם הוא ישאר בכדורגל . (יש מצב זה הטורניר האחרון שלו עם יקרה משהו לא צפוי ב2010 ) .
ידיעה שאני עוד יותר שונא לקרוא זה שאי זימונו של ראול , כנראה זה סופי .. מאמן מפגר , הוא יודע שזה שחקן של מאני טיים חבל חבל .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-05-2008 בשעה 08:57.
Siete
הוא פרש בגלל שהוא לא היה אמור לשחק..
אז הוא לא ישחק וזה די החלטה של המאמן.
וזה ממש ממש מפגר שראול לא משחק בנבחרת אבל מה אכפת לך חצי מהאנשים שבנבחרת נפצעים..
Real Madrid ♥
ואן דר וארט, דה ג'ונג,שניידר , מאדורו, עמנואלסון כל אלה קשרים שיותר טובים בהרבה מסיידרוף מה אתם היתם עושים במקום ואן באסטן? נותנים לסיידרוף שהוא הרבה פחות טוב מהם לשחק?
לראול שלך אני בכלל לא אגיב כי אתה יודע מה אני חושב עליו
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 14-05-2008 בשעה 18:52.
מאדורו אה ? מדורו ברק ? תעשה לי פאקינג טובה בגיל 40 הוא יקח אותו , עמנואלסון יותר טוב ? דה גונג ?
עשה יש מי שיוכל לקחת את הולנד לגדולות זה השחקנים הבאים : ואן ניסטרלוי , ואן פרסי , שניידר , קלרן סידרוף (מצדי על הספסל על הנסיון שלו הוא יכול לתרום והרבה ) , ואן דר וארט סבבה הוא טוב והכל ? אבל הוא משחק בפאקינג ליגה גרמנית יש לו עוד הרבה מה להוכיח .. אל תאמר שאין לו מקום בסגל כי ועוד איך יש לו , והגג של הגג זה הספסל לפחות לדעתי .
הוא , שניידר , וואן דר וארט יכולים להשתלב באותו הרכב , שניידר עושה עבודה מצוינת אולי אחד השחקנים הטובים בעולם היום , עושה הגנה בצורה מצוינת ומוציא התקפות כל כך מהר שזה מדהים , שאתה בהתקפה לא יודע מה איתך אני הייתיח מעדיף את קלרן על דה גונג , אמנועלסון , ופאקינג מדורו קשר אחורי עם אני לא טועה ( אין בכלל על מה לדבר אליו )... זה לא שהוא עגלה הוא עדין שחקן מצוין לכל מועדון .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-05-2008 בשעה 14:22.
Siete
גם סיידרוף שלך הוא במקור קשר אחורי זה ששמים אותו קשר מרכזי זה משהו אחר, אז מה שואן דר וארט משחק בליגה הגרמנית? ראית אותו פעם משחק? כל המבורג על הגב שלו, הוא עדיין הרבה יותר טוב משניידר (מגעילה אותי הצביעות שלך בגלל ששניידר בריאל) ושניידר שחקן מעולה בעצמו, גם דייגו וריברי משחקים בליגה הגרמנית ויחד עם ואן דר וארט אין ספק שיש להם מקום בין 10 הפליימיקרים הכי טובים בעולם, לסיידרוף בגילו המתקדם אין וגם לא היה לו בצעירותו חצי מהטכניקה של דה ג'ונג ובמיוחד אין לו שליש מהטכניקה של עמנואלסון (הוא פשוט אף פעם לא היה שחקן טכני), הוא גמר את הסוס ובקשר להושיב אותו על הספסל זה כנראה מה שואן באסטן התכוון אך אם סיידרוף עצמו לא רוצה מה לעשות? מאדורו שחקן צעיר ומצויין שצריך לקבל את הדקות שלו כי פשוט מגיע לו (חוץ מזה הוא אחד הקשרים האחוריים האמיתיים היחידים בסגל).
הגיע שינוי בנבחרת הלוזרים הזאת (אני ממש אוהב את הנבחרת הזאת זאת הנבחרת שאני אוהד) לבעוט בתחת לואניסטלרוי ולסיידרוף הם עשו את שלהם אין להם יותר מה לתרום תודה ושלום. יש את הונטלאר, כמו שהסתדרו יפה מאוד בלי רוי מקאי וקוקו יסתדרו יפה מאוד בלי ואניסטלרוי וסיידרוף.
אני חושב שסיידרוף וRVN עשו את שלהם הטכניקה שלהם שאף פעם לא הייתה יותר מידי גבוהה עכשיו כמעט אפסית, שחקנים עם טכניקה נמוכה פשוט לא יכולים לשחק בנבחרת הולנד של הכדורגל הטוטאלי של 4-3-3.
ואני מקווה שסוף סוף השנה נראה את ההולנדים מניפים את הגביע.
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 14-05-2008 בשעה 21:16.
סיידרוף למרות הגיל שלו, שחקן שלא נופל מאף אחד בנבחרת הולנד.
אז מה שסיידורף לא משחק! קיים בפלנטה מאמן עוד יותר מפגר שקוראים לו לואיס אראגונס!!!! והוא עדיין לא רוצה לשתף את ראול!!!!!!!
מה כבר ראול עשה בנבחרת? שמגיע לו את הכבוד שגם בכושר על הפנים שלו להיות מוזמן? מה אני פשוט לא מבין יש את דוד ויה פרננדו טורס ובוז'אן.
אני לא זוכר שראול לקח איזה יורו או הוליך את הנבחרת למעל שלב שמינית הגמר במונדיאל. אתם חיים באשליות על רגעי עבר היו לראול שבע שנים נפלאות (שהוא היה בגילאים 17-24) אבל זהו זה נגמר תפסיקו לחיות על רגעי עבר.
תשמעו סיידורף כבר עוד מעט בן 32 הוא עדיין שחקן טוב זה ברור אבל הוא כבר לא כמו פעם רובן יותר טוב ממנו, הוא הרבה פחות מהיר, הטכניקה נאבדה לו קצת אם לדעתי צריך להיות על הספסל.
שחקן גדול עם עבר גדול.
יהיה כיף!
חח ברק איזה מצחיק אתה אה ? מתוך 14 שנות קררירה הוא הביא 3 גרועות לא יותר מזה . שמענו על אךי שאתה מבין , וואן דר הארט יותר טוב משניידר ? נחכה ונראה.
ואל תדבר אל צביעות יא ילד מסכן .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-05-2008 בשעה 07:29.
Siete
הוא פרש מנבחרת הולנד מזמן
היו לו בעיות עם מאמן אחד ומאז הוא לא משחק איתם