Long term relationship יעני ? אם כן אז אמ היינו חודש וחצי ואז ניתקתי קשר ואחרי שבועיים שלא דיברנו היא חוזרת על 4
אבל מה זה משנה חברה\ידידה\יזיזה חשבתי יש פה כמה מתוחכמים שיביאו משהו טוב חחח כנראה שלא
Long term relationship יעני ? אם כן אז אמ היינו חודש וחצי ואז ניתקתי קשר ואחרי שבועיים שלא דיברנו היא חוזרת על 4
אבל מה זה משנה חברה\ידידה\יזיזה חשבתי יש פה כמה מתוחכמים שיביאו משהו טוב חחח כנראה שלא
|
|
תגיד שאתה מוכן להיפגש איתה אבל לא בכל יום ותנסה שהיא לא תיפגע
אני אוהב את החופש שלי אני מרגיש שאת חונקת אותי שאנחנו נפגשים כל יום.
וואי בדיוק מה שציון אמר רציתי להגיד
תכלס תבוא אליה ככה..
"שמעי.. לא יכול להיפגש איתך כל יום..
בסוף יירד לי ממך.. "
שמע אחי תתחיל לשים עליה זין תן לה חוסר כבוד..
היא מדברת איתך אל תקשיב לה
ככה היא תירד ממך אני מדבר מניסיון אחי
אני לא סובל תחופרות האלה כוס אמק איתם
עם חברה / מישהי שאתה בקשר להיפגש יותר מ3 פעמים בשבוע זה נידון לכישלון (חוץ מנישואים ששם נראה לי אם נקח את כל הזמן ביחד נפגשים הרבה פחות).
בכל מקרה , תגיד לה "אני לא יכול היום אני עסוק" , אם היא תגיד מה עסוק מה יש לך וכאלה , תגיד עסוק מה את לא עסוקה לפעמים
או שתדפוק לה מסגרת הערכה " מה את תמיד אוהבת לחטט לאנשים בחיים שלהם? " זה קצת קיצוני משהו יותר לייט יהיה : " את רוצה אולי גם את המערכת שעות שלי בבית ספר ?"
עוד משהו שצץ לי פתאום (אני ממציא עכשיו הכל אין לי שמת של מושג מה היחסים שלכם או מה אתם עושים בכלל ביומיום ) :
" יאללה בואי נפגש גם אני חסר חברים כמוך לפחות יש לנו אחד את השני " [ את זה רק מתי שאתה רוצה/יודע שהיום תיפגשו קבוע
או
"יש לי כמה דברים לעשות אני אקפוץ יותר מאוחר ( מאוחר = מאוד = פלאפון מכובה/סינון/SMS אני לא אספיק/יכול או כל דבר אחר"
הייתי אומר פשוט "אני עסוק" זה גם מעורר סוג של סקרנות (=משיכה) , עוד אופציה זה לומר אני עסוק ולנתק בלי לשמוע ביי ובלי לעשות כלום , היא לא תעלב אל תדאג וזה אידיאלי כשיש לך חברה ,
בהצלחה (ואם היא לא יזיזה או משהו בסיגנון אז תאחלס הייתי אומר לה בפנים לא רוצה , תאמת יש לי משהו כזה עכשיו וזה ממש מצחיק מה אני עושה לה מסכנה מזלה שהיא מכוערת אבל)
אי פים חשבת על פשוט להגיד לה?
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09