תקשיבו קיבלתי זימון למבחנים לפרוייקט גאמא רציתי לדעת על מה המבחנים ואם יש פה כאלה שעברו אותם, מזה אומר על הקב"א שלי?
ובכלל קצת מידע על הפרוייקט הזה
תודה לעונים =]
תקשיבו קיבלתי זימון למבחנים לפרוייקט גאמא רציתי לדעת על מה המבחנים ואם יש פה כאלה שעברו אותם, מזה אומר על הקב"א שלי?
ובכלל קצת מידע על הפרוייקט הזה
תודה לעונים =]
|
|
חיפוש קצר היה מעלה לך את,
פרוייקט גאמ"א, זימון לפרוייקט גאמ"א.
בהצלחה במבחנים.
מנסיון אישי אני אוסיף מעט...
האמת שאני בקושי זוכר כבר אבל המבחן הראשון הוא על ידע כללי... אני אישית ראיתי שחור בעיניים... בקושי הצלחתי לענות על משהו. בכל מקרה, הרוב ככה אז אל תדאג.
יש שאלות על חומרה ווינדוס לינוקס java C ועוד שאני לא זוכר.
אחרי זה יש מבחן על תיכנות... נותנים לך שאלות מ1-5 כשהקושי עולה לאט לאט ומותר לך לכתוב באיזה שפה שאתה רוצה.
אה ולגבי הקב"א, זה אומר שהקב"א שלך גבוהה מאוד ובעיקר הדפ"ר.
גאמא זה מסלול יוקרתי מאוד.
נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 16-05-2008 בשעה 14:32.
ישי התותח
אם אפשר לשאול אותך ..
האם קיבלת לעוד מקומות זימונים או שזה הראשון שלך ?
בן כמה אתה ? איזה כיתה משהו ?
מתי עשית צו ראשון .?
יש לי שאלה לא קשורה על המבחנים, חובה לדעת שתי שפות תכנות לפחות? לדוגמא אני חייב לדעת גם c# U וגם c או c++ כי אמרו שיש שתי שאלונים, אחד של c/c++ ואחד של c#/java.
אז אם אני יודע רק c# אני לא יכול לעשות שאלון אחר או שאני חייב לדעת c או c++ גם כן.
ועוד שאלה, למה אומרים שאם קיבלת זימון לגאמא אז יש לך קב"א או דפ"ר גבוהה? כשדיברתי עם מודיעין הם אמרו שכל תלמידי מגמת מחשבים מקבלים זימון למבחנים של גאמא... בלי קשר לקב"א דפ"ר צבע מין או לאום.
נערך לאחרונה על ידי chen_yaniv; 17-05-2008 בשעה 00:36.
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
אור יש מצב אתה זוכר מה השאלה עם המטבעות שנתת לאותו בנאדם שם?
כי אני אשמח לראות אותה =)
Bring the Violence-
אני אעלה לכם מס' שאלות, בקשר לשאלונים על השפות תכנות, יש שאלון לכל שפת תכנות ויש 2-3 שאלונים חובה, אם אתה יודע C# תענה על השאלון הזה, יש גם שאלון SQL, ווינדואס ולינוקס רשתות וחומרה וכו'. בעיקרון תענה על מה שאתה יודע וזהו.
חוץ מזה שאחרי המבחן האמריקאי יש מבחן עם שאלות פתוחות שמה אתה יכול לענות בכל שפת תכנות שאותה אתה יודע.
אשמח אם תפרסם פה שאלות .
או תשלח לי לפרטית תודה .ץ