נכתב במקור על ידי
חניאללל
אתמול הייתה מסיבה לחבר שלי אצלו במיקלט יעני היה לו יומולדת אז ככה הוא הזמין את חברה שלו לשעבר שהיא בגדה בו אם החבר הכי טוב השני שלו יעני אני והוא החברים הכי טובים כמו אחים אז אני הייתי מאוד שיכור ואמרתי לה קניראה ככה אמרו לי מה את עושה פה אני יבא לך כאפה בקטע צחוק כזה טוב אז היא הלכה ואני שתיתי עוד הייתי שוף מת אז היא מיתקשרת אלי לפלא אורמת לי אמרתה שאתה רוצה לתת לי כאפה בוא תצא עכשיו אם אתה גבר הקיצר יצאתי אני לא שם זין על אפחד וכולם באו איתי לא רציתי שהם יבוא אז אני קולט אותה ואני לא רואה בעיינים היתי שיכור טילים פתאום חבר שלה יוצא מהאיפה שהוא לא יוד פתאום קלטתי אותו אז הוא באה תפס לי בחוצה אני העפתי אותו אז שבאנו לריב חבר שלי עוד אחד היתערב יעני להפריד אז הזין השני הזה נתן לו אגרוף בהפתעה אז הם התחילו לריב ואני תפסתי את חבר שלי זה שהיתערב להפריד אז אחרי זה כולם היתערבו הכלב הזה קיבל מכות הקיצר הם זזו בדיוק שבאתי לריב איתו אני כולם תפסו אותי כמעט נתנו לי מכות כדי שאני ירגעה ותהיו בעניין חבר שלה הוא חבר טוב שלי גם וואני איתו כל היום בבתצפר מעשנים ביחלד הכל פתאום הבן זונה בא אלי בבפוזה אני רוצה לזיין אותו ביום ראשון והכל ביגלל השרמוטה הזאת ואני עשיתי את כל בשביל החבר שלי שהיא בגדה בוא אם חבר טוב שלנו תראו איזה בן אדם מתי שהם היו חברים הוא נישק אותה והכל והוא חבר טוב שלו לא סתם עכשיו הם ניהיו חברים והם לא מדברים אז אני לקחתי את העניינים בידים שלי כי אף אחד לא פוכע בחבר שלי אז הקיצר הוא האשים אותי בסוף החרא הזה הוא אומר לי זה לא היה שווה את זה זה היה מיותר הוא צודק אבל זאת לא דרך החשיבה שלי מה אתם אומרים על כל הסיפור הזה סעמק סליחה על החפירהה