יש דרך אחרת חוץ מרופא יחידה שאפשר להשיג אישור תקציבי לניתוח ?? ואם אפשר להשיג אישור אצל הקבן??
יש דרך אחרת חוץ מרופא יחידה שאפשר להשיג אישור תקציבי לניתוח ?? ואם אפשר להשיג אישור אצל הקבן??
|
|
א. קב"ן- קצין בריאות נפש, איך תשיג ממנו אישור לניתוח?
ב. לפי מה שהבנתי ממך אתה רוצה לבצע ניתוח על חשבון הצבא?
אם כן, תמלא מכתב בוא אתה מבקש מאוד לתרום למדינה בגיוס לצהל, ואתה מעוניין לבצע ניתוח שהצב ממן מפני שיש לך מצוקה כלכלית, ותבקש מהם שיממנו לך את הניתוח כדי שתוכל לשרת באופן מלא מכל הבחינות.
אם תוכיח שיש לך קשיים כלכליים \ מצוקה כלכלית תוכל לקבל מימון של הניתוח.
אמממ אני עכשיו בצבא אז יש לי איזה משהו שאני צריך שצריך לעשות ניתוח אבל צריך אישור תקציבי שלא אישרו לי אותו ובררתי הניתוח הזה עולה 7000 אלף אז מן הסתם אין לי תכסף הזה למי אפשר להגיש תבקשה?
תשמע, הייתי במצב שלך פעם והצואתי אישור. לא יודע עם זה עדיין ככה, בכל עבר זמן מאז השירות שלי. אבל שווה לנסות. ישנו טופס בשם 231 שאותו אתה מביא לפני האישפוז/ניתוח שלך לרמ"2 של אותו בית חולים. מה שתעשה תבקש את הטופס הזה במרפאה שלך. ותבקש שימלו עבורך את מה שהם יכולים. לרופא היחידתי שלך אין סמכות לאשר ניתוח שאינו הכרחי לצורך תפקודך. אבל הוא יכול לאשר הכל זאת, זה לא ישנה כלכך.
לאחר שישלך את הטופס גש לחר"פ האזורי שלך לא ממש משנה איפה וחפש משרד שנקרא -שר"פ. תבוא בלי תור. תבוא עם הטופס ותאמר שאישרו לך בחיחדה וכל מה שנשאר זה חתימה שלהם, יושב שם כמעט תמיד רופא מילואים שחותם בשתי שניות. וזהו עקפת את כל הסמכות היחידתית שלך.
הטופס הזה נשאר איתך ומגיע לר"מ 2. ברדע שנקבע לך תור לניתוח. שוב אני לא יודע כמה השתנה מאז אבל שווה לנסות
בהצלחהולבריאות
תודה ננסה את זה![]()