איזה גיינר ואיזה קריאטין? חשוב לי גיינר לעליה במסה אני ממש רזה ולא מצליח להשמין...
איזה גיינר ואיזה קריאטין? חשוב לי גיינר לעליה במסה אני ממש רזה ולא מצליח להשמין...
|
|
איך נראת התוכנית תזונה שלך? איך נראת התוכנית אימונים שלך ?
מה אתה מצפה שתקבל מהג'ינר ?
מה אתה מצפה שתקבל מהקריאטין?
מצפה לקבל מהגיינר מסת שריר כי אני לא עולה בגרם הקראטין זה פשוט בשביל השריר... תוכנית אימונים אני די התחלתי מה שהולך במכון שם זה שכונה קצת... אבל בכללי.. לבנאדם שהתחיל רק תוכנית אימונים במכון.. מה ממליץ? לעלייה במסה? לא לכח..
ג'ינר לא יעלה אותך במסת שריר , לפני שאתה קונה דברים שלא יהיה בהם שימוש תקרא פה את הנעוצים ותחזור אלינו.
שמע אחי אני רוצה לעלות במסה רגילה קודם כל לא שריר בגלל זה ביקשתי שיעלה במסה רגילה כי אני לא מצליח לעלות לא משנה כמה אני אוכל...
מזתומרת אתה רוצה לעלות במסה רגילה ולא במסת שריר? איך אתה מגדיר מסה רגילה? אתה רוצה לעלות במסת שומן?
דבר שני, גיינר לא עושה קסמים, אתה חושב שאם תיקח גיינר אז פתאום תיהיה סוס? לא, זה דבר ראשון תלוי איך אתה אוכל וגיינר יכול לעזור לך.
גיינר זה לא תחליף לאוכל, אתה צריך להתחיל לאכול נכון, זה שאתה אוכל הרבה זה לא אומר כלום, זה גם תלוי מה אתה אוכל.
ליותר פרטים בקשר לאוכל תקרא בנעוצים.
דבר שלישי, רק עכשיו התחלת להתאמן וכבר אתה רוצה קריאטין? מה אתה חושב שאם תתחיל לקחת גיינר וקריאטין פתאום תתחיל להיות סוס? לא, מה שאמרתי לך על הגיינר זה אותו דבר על קריאטין, אם לא תואכל טוב קריאטין לא יעזור, זה רק תוסף מזון.
רק שתידע שאם לא תשתמש בקריאטין נכון, יכולים להידפק לך הכליות, צריך לדעת איך להשתמש איתו.
ועוד משהו אחד, תכתוב ברור למה קשה להבין מה אתה כותב.
אז בקשר לקריאטין זה די מפחיד אני ירד מזה... אבל הגיינר אני רוצה אני אוכל אוכל בריא האחוז שומן שלי ממש בריצפה בסביבות 6-8... משהו כזה הערכה של מישהו שמומחה בשטויות כאלה... מבינים? אז פוטנציאל יש.. אבל מסה אין...
שאומרים תוכ נית עלייה במסה הכוונה למסת שריר כי במסת שומן אתה בטח לא רוצה לעלות.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תגדיר מה זה בריא ? מי אמר שחטיפים זה לא בריא ? מי אמר ששומן רווי זה לא בריא ? לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו , ובריא לא בהכרח אומר שאתה אוכל תפריט של עליה במסה.
קריאטין לא יכול לדפוק את הכליות , אלא אם אתה מגזים עם המינונים כמו גם ממים אפשר למות אבל הנדירות שבדבר תעלה על התוצאה.
אוקיי הבנתי אבל אני ניסיתי תפריטים לעלייה במסה וכלום לא עובד... כי אני די מרגיש שאני אוכל קצת ומתמלא וזהו ואנלא יכול להכניס כלום ואני אוכל הרבה פחמימות והרבה חלבונים... אתה מבין? אז איכשהו אני לא מצליח להשמין
עוד פעם להשמין תדיסלקט הא קיצר נעול אין לי זין אליכם כבר נהפכנו להיות פורום F XP לך תקרא את כלללל הנעוצים פה ותחזור