מההתחלה זה כבר מצמרר ביותר. :\
|
|
צריך להרוג את האנשים האלהההההההה
רק אנשים בלי לב יכולים לעשות דברים כאלה.
ראיתי את ההתחלה ויצאתי.
אני לא מאמין שאנשים עושים את זה..
הם לא אנשים =\
Real Madrid ♥
לפני כמה דק' חזרתי מטימעוף היה פיצוץ
ראיתי תסרטון כמה פעמים, לא מזיז האמת.
פויה , קח בפרופרציה בנאדם :|
אמרתי לא לבעלי לב חלש .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
עוד חכמולוג
אוקיי...:
1. תרנגולות אכולים!!! וזה צורך חיוני... שרשרת המזון! כל עוד לא מתעללים בהם זה בסדר
2. את הדיביבונים האלה לא אוכלים בסה"כ רוצים את הפרווה שלהם וזה כמובן לא חשוב אלא אם אתה מלייאנית מסריחה שמגיע לה למות
3. גם עור של פרה זה בסדר כי אוכלים פרות אז אם כבר אוכלים אותן אז גם אפשר להשתמש בעור שלהן
ולזכור דבר חשוב: לא משנה מה ולאיזה צורך אסור להתעלל בבע"ח!!!
נערך לאחרונה על ידי DON-D; 28-05-2008 בשעה 18:18.
איזה שרמוטות ואיי שהם תולים אותו וחתכו אותו הוא זז אחרי שחתכו אותו מסכן הבני זונות מיע בא לסוע לארץ הזאת ? לפוצץ אותם? או יותר טוב מי בא לכור הגרעיני בדימונה נרים להם איזה טיל? והם עוד חיים אנלו מאמין אחרי שהורידו תעור ולשו אותם הם עוד פאקינג חיים וזזים ונושמים מסכנים סעמק אני עצבני...! אמא גם אחד מהם קם אחרי ששחטו אותו ואז נפל ואין לו עיניים מסכן באמא בא לי לדקור תאיש שעשה את זה לעשות את אותו דבר באלוהים מגיע לו כופר מגעיל טפוו אני רוצה ככה לפשוט לו תעור לאט לאט שיכאב הם יפננים צריך לזרוק עליהם עוד פצצת אטום הם כנראה לו הבינו ב 42 או שזה היה 52 שארצות הברית פיצצה תכושלהאמא שלהם...
איזה זין הסרטון בכלל לא עובד...איזה מחשב מעאפן ישלי יאללהה :\
=============
עכשיו עובד לי הסרטון..
פשוט זוועה..
בא לי להקיא.....יצאתי בדקה השנייה אני לא יכול להמשיך להסתכל על הגועל הזה..
לא הבנתי למה לעשות להם את זה כשהם חיים ?? אי אפשר להרוג אותם בדרך הכי מהירה כדי שלא ייסבלו ואז לקחת את הפרוווה??או שלא ייקחו את הפרווה הזאת בכלל..
נערך לאחרונה על ידי guetta17; 28-05-2008 בשעה 19:27.
><
~PSP 3.80 M33~
מה כולכם מתנפלים על אנטקס? חאלס להיות צבועים =\
אוי ואוי לי פשוט מזהזה אני לא לובש כאלה.