אני צריך הרבה, אבל הרבה מתיחות שאפשר לעשות בטיול.
אל תגזימו, מעיפים ילדים הבייתה ואפילו במקרה הכי גרוע מהבצפר אז... כן... אל תגזימו
אגב יושנים באוהלים ולא באכסנייה.
|
|
כשמישהו נרדם, תטבלו לו את האצבעות באחת מהידיים במים חמים למשך 10-30 דקות, הוא יתעורר עם מכנס רטוב משתן.
שמע אני מציע לך לפרק לאנשים אוהלים כשהם יושנים..ואז שהבד נופל להם על הגוף הם מתעוררים ואז אתה מתחפף ..ואז הם מתעצבנים וצריכים לבנות את האוהל מחדש =]..
עשיתי את זה לפני שנתיים בטעות שברתי למישהו אוהל ..חחח היה מצחיק XD..
אם אתה בלילה השני שכולם עייפים אז תעיף נפצים ב-2 בלילה תעיר את כולםםם...אבל מלא נפצים ומלא רעשששש
לא עולות לי ממש מתיחות רציניות יותר מאלה אבל אלה שאמרתי גם טובות ויש הרבה יותר טובות מאלה שאמרתי..
בהצלחה ותהנה מהטיול =]
><
~PSP 3.80 M33~
אה ומה שלא תעשה אל תשים להם על הפרצוף משחת שיניים.. חבל להרוס לילד תעיניים בגלל מתיחה
Savage 2
עם אתה עד כדי כך רוצה להגעיל, תגזור שערות מה-*U* ושים אותם איפה שהוא על הילד...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מה זה החרא הזה אוהלים יש מלא מלא סתומים כל אחד יכול להיכנס חופי לאוהל אחר לעשות משב לו
אכסנייה הכי טוב יש שמה מלא אוכל גם
לקשור כוורת של נפצים לרגל של מישהו כשהוא יושן,
ואז להדליק והוא מתעורר ומתחיל לברוח מעצמו.
שמע..
קודם כל תצטייד באוזניות סטאריופוניות איכותיות!!
ואז תחבר לmp3 תשים על הילד את האוזניות ותשים פולל ווליום את דקה -04:01 מהטראנס-coolio של astrix...
לא על אחריותי מה שקורה..
(כמובן שהוא עוד ישן..)
נערך לאחרונה על ידי MaDridMan; 30-05-2008 בשעה 19:57.
במקום לגרום לילד להשתין,תשתין עליו![]()
אמממממ אני זוכר שילידם מהכיתה המקבילה כתבו על ילד חנון אחד בלורד "המורה עליזה(המחנכת שלו)שרמוטה" והוא קם כזה התחלנו לצחוק עליו הוא הלך לשירותים הסתכל במראה וצרח לא הבנתי מצחוק או מבכי ובסוף המורה הזאת לא ראתה אבל המדריכי של"ח כן!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוהל שקונים או שמכינים מבדים?
כי אם זה מבדים, אתה חותך בלילה למישהו ת'חוטים.. נחמד![]()
נערך לאחרונה על ידי Balordi; 30-05-2008 בשעה 20:31.
לנו עשו דבר מגעיל אבל אם אתה לא שם זין על אף אחד תעשה את זה..
ישנו באוהלים ולילה אחד 5 ילדים התעוררו כשכולם ישנו, לקחו את כל הנעלים של 100 ילד..ועשו רצועה של 200 מטר של נעליים..ואז כולנו קמנו בבוקר ואותם ילדים אכלו בראש..ניקו לכל אחד את הנעל עם סמרטוטים..