קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה | מה דעתכם להרים טורניר ?
    על ידי Talz` בפורום Tactical Ops
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 20:59
  2. [שאלה]מה דעתכם על דיקמבה מטומבו?
    על ידי GOLF99 בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 16:00
  3. [שאלה]מה דעתכם על המסך הזה?.......
    על ידי hell14 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 00:09
  4. [שאלה] מה דעתכם על הפלאפון סוני אריקסון k750i
    על ידי amiram בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 17:51
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 20:34
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

[שאלה]מה דעתכם על תהליך השיבוץ של צה''ל? - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    טוב אתה רוצה תגובה, בבקשה.

קודם כל אתה חושב שאני מדברת על אפליה אך ורק על יוצאי העדות שציינתי. התייחסתי גם לילידי הארץ שבאים משכבות מקופחות. הם גם חסרי סיכוי כמו הרוסים כו'.
    אתה טוען שקורס טייס דורש את האיכותיים ביותר. תהליך הסינון נקבע לראושנה על פי קב''א ועל תהליך קביעת הקב''א אני בכלל לא רוצה לדבר. (על כל שטות מורידים, הורים גרושים, הכנסה, מספר חדרים בבית..דברים שלא קשורים ליכולת להטיס מטוס, למה שמישהו שגר בשדרות יקבל קב''א נמוכה יותר?)
    ובקשר להצבת הלוחמים, תגיד מה שתרצה. השיבוץ הוא מגעיל. הסטיטיסטיקות מדברות בעד עצמן. בני משפחות טובות זוכים לשירות מגניב ואת השכבות המקופחות שולחים להילחםץ ואם מישהו מהמשפחות הטובות נהרג, המשפחה שלו תדבר על זה בכל התקשורת כמו המקרה של וישינסקי וגרוסמן.
    טוב הגבת, זה כבר שיפור.
    עכשיו לעניין הקב"א, את יודעת ממה קב"א מורכב? 50% דפ"ר, 33% ראיון אישי ו17% צה"ר - מייצג שנות לימוד ואיכות השכלה. לא מאמינה? כנסי לויקיפדיה.
    נכון, הורים גרושים מוריד קב"א ואני רואה בזה היגיון, עם כל הצער שבדבר, ילד שגר בבית שיש בו הורים גרושים (כל בית והסיפור שלו) גודל בצורה שהיא לא רגילה. אם את שואלת לדעתי? ההשכלה הפסיכולוגית היא הדבר שבגללו מורידים קב"א. (אני לא אומר מידיעה, פשוט מנסה לחשוב הגיוני)

למה בתהליך הראשוני מסננים לפי קב"א? בוא נגיד שלא יסננו וישלחו כל קב"א למבדקים של צוות אוויר, את יודעת מה העלויות? את יודעת כמה זמן יקח תהליך של מיון מלש"ב לקורס טיס? סטטיסטית נבדק ונמצא, שרוב הטייסים מגיעים מקב"א 54-56 ולכן נקבע שקב"א 54 ומעלה מקבל זימון לצוות אוויר.
    כנ"ל לגבי סיירות ששם נקבע ש52-56 מקבל זימון ליום סיירות.

יש בזה הגיון את לא חושבת?
    וחוץ מזה, בנאדם עם קב"א 53 שרוצה להתגייס לקורס טיס הולך ושולח מכתב ומבקש חריג! ברוב המקרים מקבלים.

עכשיו לחלק השני, שירות מגניב נקרא לו, אהבתי את ההגדה שלך (לא באמת).
    את באמת מצפה לתשובה? את אומרת סטטיסטית מה סטטיסטית אבל את לא באמת נותנת כאן נתונים, אני רוצה שתתני לי יחידה\חיל\חטיבה\מה שבא לך שאליה שולחים דווקא בני משפחות מקופחות כדי למות בקרב.

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    מה אתה רוצה שאני אעשה? שאני אתגייס לשייטת 13?
    טוב תקשיבי לי אישית נמאס, את מסוגלת לנהל דיון נורמלי?
    או שאת טיפשה או שאת בכוונה מגיבה ככה.

ישי התותח

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    טוב הגבת, זה כבר שיפור.
    עכשיו לעניין הקב"א, את יודעת ממה קב"א מורכב? 50% דפ"ר, 33% ראיון אישי ו17% צה"ר - מייצג שנות לימוד ואיכות השכלה. לא מאמינה? כנסי לויקיפדיה.
    נכון, הורים גרושים מוריד קב"א ואני רואה בזה היגיון, עם כל הצער שבדבר, ילד שגר בבית שיש בו הורים גרושים (כל בית והסיפור שלו) גודל בצורה שהיא לא רגילה. אם את שואלת לדעתי? ההשכלה הפסיכולוגית היא הדבר שבגללו מורידים קב"א. (אני לא אומר מידיעה, פשוט מנסה לחשוב הגיוני)

למה בתהליך הראשוני מסננים לפי קב"א? בוא נגיד שלא יסננו וישלחו כל קב"א למבדקים של צוות אוויר, את יודעת מה העלויות? את יודעת כמה זמן יקח תהליך של מיון מלש"ב לקורס טיס? סטטיסטית נבדק ונמצא, שרוב הטייסים מגיעים מקב"א 54-56 ולכן נקבע שקב"א 54 ומעלה מקבל זימון לצוות אוויר.
    כנ"ל לגבי סיירות ששם נקבע ש52-56 מקבל זימון ליום סיירות.

יש בזה הגיון את לא חושבת?
    וחוץ מזה, בנאדם עם קב"א 53 שרוצה להתגייס לקורס טיס הולך ושולח מכתב ומבקש חריג! ברוב המקרים מקבלים.

עכשיו לחלק השני, שירות מגניב נקרא לו, אהבתי את ההגדה שלך (לא באמת).
    את באמת מצפה לתשובה? את אומרת סטטיסטית מה סטטיסטית אבל את לא באמת נותנת כאן נתונים, אני רוצה שתתני לי יחידה\חיל\חטיבה\מה שבא לך שאליה שולחים דווקא בני משפחות מקופחות כדי למות בקרב.
    הקב''א מורכב מתפיסה גזענית ומעוותת ולא מאחוזי הדברים שציינת..ויקיפדיה לא נכון.
    ואתה מוזמן להיכנס לאתר של פרופיל חדש ולהתווכח שם על תהליך השיבוץ.

נטלי
    אורח

טוב תקשיבי לי אישית נמאס, את מסוגלת לנהל דיון נורמלי?
    או שאת טיפשה או שאת בכוונה מגיבה ככה.
    אמר הילד שישר קפץ עליי וקרא לי משתמטת.
    אתה מבין למה אני לא מתגייסת בכלל?

כן, כי את לא מסוגלת להתמודד על מקום במודיעין אז את מוותרת, כי יש לך אופי וותרני ופחדן.

הגענו למצב שאת ממציאה דברים, כמו חבריך הטובים מ"פרופיל חדש" שהם בכלל בושה לעם היהודי.

הדיון הזה נעול, אני לא רואה טעם להדיין עם בנאדם שלא מסוגלת להתמודד עם האמת.

BABILAN: אני רק רוצה להוסיף בעקבות הנעילה ולסכם:
    כל אדם ורצונו יש כאלה שלא משרתים ויש כאלה שכן.
    דעתי היא שמי שלא עושה צבא מטעמים אישים כמו חוסר רצון ומוטיבציה אינו זכאי לחיות במדינה ולהיות מזכויות.
    אבל אין מה לעשות כל אחד ורצונו על כל פנים את עכשיו רואה בעצמך כגיבורה שלא עושה צבא ומתפארת בכך..
    נראה אותך עוד 5 שנים כשתרצי משכנתא או הלוואה או רישיון לנשק או להתקבל לעבודה ויבקשו ממך תעודת שחרור והם יראו למה לא עשית.
    מי שלא עומד בתנאים בצבא למה שיעמוד בתנאים של העבודה
    נערך לאחרונה על ידי babilan; 30-05-2008 בשעה 20:13.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

אל תחפשי הצדקות לאי שירותך הצבאי, כמה שאני נגד המערכת ואני חשוב שהיא מחורבנת חובתו של כל אחד לשרת גם אם לא כקרבי, וכן אני חושב שאין לבנות מקום בצבא כמעט אבל יש שם אנשים שמבינים יותר ממני וממך ואם הם החליטו שככה אז את תלכי כמו טטלה ולא כמו איזה משתמטמת מחורבנת.
    איך בא לי לשלוח לצהל כתובות איי פי של כל המשתמטים פה בצירוף קישור להודעות הגברוה שלהם.
    והאשכול פתוח כי עצבנת אותי לאללה.

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    וכן אני חושב שאין לבנות מקום בצבא כמעט אבל יש שם אנשים שמבינים יותר ממני וממך ואם הם החליטו שככה אז את תלכי כמו טטלה ולא כמו איזה משתמטמת מחורבנת.
    .
    אז זהו שאני לא מתכוונת להתגייס רק כי צריך כי לפעמים לא צריך. למה שאני אבזבז את הזמן שלי על משהו חסר תועלת? אתה בעצמך מודה בזה.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

את סתם עצלנית מפונקת.
    אני חשוב שאין מקום אבל יכול להיות שהתפקיד הכרחי ואני רואה את זה מפה ומי שנמצא בתוך המערכת ובוחן אותה מאמין שיש צורך, למען האמת להחזיק חיילות זה עסק לא פשוט בכלל בשביל צהל.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

גם משתמטת וגם מבלבלת את המוח...

וואי רגע אני עוד המום והזיוני שכל שראיתי פה...

מה הקשרררררררררררר בין זה שהחייל רוסי\דרוזי\לא יודע מה לבין זה שאנשים מרשל"צ או ת"א מתקבלים לקורס טיס? כן, הצבא מתייחס לאיכות של האנשים שלו לפי המשפחות שהם באים מהן. תסכימי איתי שרוסי מקרית גת (פגשתי לא מעט כאלה בעבודה) לא איכותי כמו בנאדם שלמד בביצפר יותר מ8 שנים ובא עם טיפונת תרבות מהבית.
    חס וחלילה שלא תבינו לא נכון, אני לא נגד רוסים או משהו כזה.
    קורס כמו קורס טיס דורש את האנשים האיכותיים ביותר.
    להגיד שרק אנשים ממשפחות עשירות מגיעים לקורס טיס זה לא נכון! נכון שיש לזה משקל בקב"א אבל את חושבת שבגיבוש טיס למגבש מעניין תביצה אם הבנאדם בא מבית עשיר או בית ממוצע?!
    אם בנאדם בא, עשה את המבחנים טוב, הפסיכולוג נתן לו ציון טוב ובגיבוש הוא היה טוב את חושבת שמעניין אותם שהוא לא עשיר?!

שולחים דרוזים ורוסים לתפקידים מסוכנים?! כל התפקידים מסוכנים! אף אחד לא שולח אנשים למות (רק אולמרט הדביל) תני לי דוגמא ליחידה חטיבה לא יודע מה שאליה דווקא שולחים דרוזים ורוסים?!
    יש פלוגות של דרוזים ורוסים? הם מופרדים מהיהודים ה"רגילים"? לא!

וזה הכי הגיוני בעולםםםםםםםםם שאנשים איכותיים יותר יתקבלו לפרוייקטים במודיעין! בדר"כ האנשים האלה לומדים בבתי ספר ברמה יותר גבוהה והתוצאות מדברות בעד עצמן! הם יותר טובים במבחנים!

מתי נתקלת במישהו שהיה טוב במבחנים לפרוייקט במודיעין ולא קיבלו אותו כי הוא רוסי או "בן לשפחה מקופחת" כמו שאת קוראת לזה?

צאי מהסרט, הצבא לא גוף שוויוני, הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות שוויוני! העולם לא שיוויוני! זה נתון שצריך לעבוד איתו! את רוצה לשבת ולבכות? בבקשה, את עושה את זה טוב מאוד!
    הדבר היחיד שניתן שווה בשווה לכל בני האדם הוא ה24 שעות ביממה.

מחזק אותך. לא חושב שיש קשר אבל עדיין תמיד יש איזשהו עלייהת מדרגה מהמקום בו אתה גר.
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 30-05-2008 בשעה 20:57.

התגובה שלך בפרטי שוב מוכיחה כמה את לא ראויה לתגובה בכלל.

ביום שתהיי מוכנה להתמודד עם האמת ועם החיים, תתחילי לעשות רוח.

יניב, אמרתי לך מה אתה מוזמן לעשות, הנושא הזה נעול וישאר נעול.

ישי התותח

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,581 | הודעות: 8,200,174 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect