מזל שבקום המדינה לא היית השתמטות אחרת היינו חיים היום על רפסודות בים
מזל שבקום המדינה לא היית השתמטות אחרת היינו חיים היום על רפסודות בים
|
|
קודם כל אם שמעת על מונח שנקרא תל"ג אתה תבין שכל אזרח תורם משמעותית למדינה עצם העובדה שהוא עובד ומתקיים במדינה, וזאת כבר תרומה מספיק גדולה בהתחשב בכך שאם אתה שייך למעמד הבינוני או הנמוך יותר "רוכבים" עלייך (לא אכנס לזה בפרטים כרגע).
ומצד שני גם אם זה לא חובה, אני מתכנן לעשות שירות לאומי, אני אישית ועוד הרבה אחרים לא מתאימים למסגרת הצבאית וזה אומר שהם לא יכולים לתרום שום דבר בגיוס שלהם. עכשיו עדיף שהם יכלו למסגרת שהם כן יהיו מועילים לא? טיפה הגיון.
אל תשווה את המצב הפטריוטי שהיה בקום המדינה ומה שקורה עכשיו. מה שקורה עכשיו במדינה זה גועל נפש ומה שקרה בתקופת קום המדינה אם תשאל אותי, ההיתי מתגייס.מזל שבקום המדינה לא היית השתמטות אחרת היינו חיים היום על רפסודות בים
DimA
בשביל מה ליצור אשכול בשביל נושא דפוק כזה?
וואלה K~C נכון שאחרי זה אתה כל הזמן תבוא בתלונות למדינה שלא עושה בשבילך כלום?
כשאתה תעשה משהו בשבילה לפחות יהיה לך את הזכות להתלונן כרגע במצב שאתה לא מתכוון להתגייס בטח שכל הזמן ידרכו עליך
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
נתחיל בזה שאני מודע לכך שאחרי שאני אכתוב את הכתבה תהיינה תגובות רבות מהאנשים היושבים מעליי ולכן אני אומר מראש שאני לוקח את כל דבריי באחריותי גם אם זה אומר הורדה ממעמד מפקח.
עכשיו אליך...אין לך בושה לקרוא לצה"ל צבא רוצח?
תתבייש לך אתה אדם שלא שווה למות בשבילו ואני לא אמחה דמעה אחת אם ערבי יפגע בך.
אתה חושב שהגנה על המולדת זה רצח! אתה תקוע בבועה התלביבית שלך וחיי יפה בזמן שאחים שלך (לצערי ולצערם) חוטפים טילים על גגות בתיהם ילדים רבים נהרגים מנפילות הקאסמים ילדים שכל ילדותם היא לברוח למקלט בזמן שאתה את הילדות בילית בארז החול ובערבוב שוקו!!!!!!
אין לך בושה ילדים בני 18-21 יושבים ברגע זה ממש על גבול המערכת ושומרים עליך ועל הוריך כדי שאתה ועם ישראל כולו יוכל לישון בשקט!.
אתה טוען שאנחנו רוצחים אין בעיה אתה מוזמן ברגע זה לעזוב את המדינה!
אני מודיע מראש לכל הדרגים שמעליי אני מתנצל מראש אל אופן המילים אך לא על הצורך לומר אותם. אני מוכן לקחת אחריות ולעזוב אך לא אשתוק לאדם כזה אשר אינו מוכן להגן על המולדת אתה הוא העמלק!
אין לך זכות לחיות פה..כמו שנכתב "מי שנלחם למען חרותו זכאי לה" אתה זכאי לגור עם מעשל אינך אזרח פה. זכות הקיום נשללת ממך.
לא אשתוק על דיבור כזה והכפשת צה"ל תתעורר תראה מי עומד מולך! צבאות ערב ומחבלים בכל פינה רק מחכים לך רוצים לפגוע בך אך צה"ל עוצר ולצערי הרב לפעמים עוצר זאת בגופו וחיילים רבים מוצאים את מותם בקרבות להצלת המולדת! זו הארץ המובטחת אותה הבטיח ה' לאבותינו אברהם יצחק ויעקב.
זו הארץ אשר צה"ל ועם ישראל מגנים עליו גם אם זה אומר פגיעה בחפים מפשע.
למה מה הערבים פוגעים רק בצה"ל? להפך אין להם תאומץ להתמודד מול צה"ל אז הם יורים מעליו לעבר האזרחים החפים מפשע.
אתה חושב שהם יותר טובים->לסיכום לך...
נערך לאחרונה על ידי babilan; 01-06-2008 בשעה 00:23.
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
אתה מדבר כאילו אני אשם בזה ואני צריך לקחת אחריות על מעשי, מי אמר שאם אני אשקה צמחים בצה"ל יפלו פחות טילים?
אפילו שצה"ל קיים עדיין יש הרבה טילים על בתים של אנשים, את מי זה מעניין? אנחנו תלויים בארה"ב בהרבה מן ההחלטות האלה, הם מכתיבים לנו מה לעשות, אנחנו מדינה תלוייה, הרי איך זה יתכן מצב שבו אתה יושב בשקט ובן רגע יכול להגיע לך טיל לתקרה, מטרתו של הצבא למנוע דברים כאלה לא? עכשיו בטח תגיד.. אילו לא היה צבא היה הרבה יותר. מה הרבה יותר? מה שקורה, קורה מספיק. הצבא לא אמור להותיר אף לא טיל אחד, אבל אנשים רגועים כי הבנים של השרים ובכירים בממשלה מוגנים, בגלל זה הטררם הוא קטן. גם שהטילים יתחילו להגיע לקרית גת ואשדוד המצב ימשך ככה (8 שנים זה מספיק זמן של רשלנות), אתה רוצה להגיד לי שבקום המדינה הצבא והמדינה היתה מאפשרת דבר כזה? למה כי היה לכולם אכפת אחד מהשני, עכשיו המציאות היא שונה, תיהיה ריאלי.. אל תחייה לי במציאות של לפני 50 שנה. אה ועוד משהו? תתבגר.. =)
DimA
פתאום כולם ניהיו לי פה כוסיות....
אני בן 15 ואני מבין כמה זה חשוב.
אני רוצה ללכת לקרבי אין אצלי בלוקסיקון בכלל את המילה הזו "השטמטות".
תתחילו להבין שאתם פה ישנים במיטה שלכן בזמן שאנשים שם קורעים את התחת כדיי שתוכל בכלל לישון במיטה שלך.
אנשים מתים בשביל שתוכל לחיות בשקט וזאת התודה שלך?.
אנשים כמוך צריך להרוג.
^קריידיט לי ^
אוליי אתם מכירים אותי מפורומים אחרים אני
מוכר בשם ROckaCola...
|מכין חתימות בפרטי 25 נק' לחתימה P:|
צחי להעליב מישהו לא ישנה את הדעה שלו
אז בבקשה שמור על שפה נאותה
עכשיו נחזור לעניין
זו הארץ אשר צה"ל ועם ישראל מגנים עליו גם אם זה אומר פגיעה בחפים מפשע.
אמרת את זה בעצמך
פגיעה בחפים בפשע = רצח
אני לא רואה הבדל בין ארגוני חמאס וכו' לבין צה"ל
אני בנדאם שהתנדבתי ליחדה קרבית
אתה היחס המגעיל שם בחיים לא אשכח
וברצינות אם היה אפשר להחזיר תשעון אחרוה בחיים לא היתי מתנדב
נערך לאחרונה על ידי saidclean; 02-06-2008 בשעה 09:57.
NoiTuloVe
babilan
מעריץ אתכם נשבע! :RISE::
גם ככה היום הצבא שלנו אידיוטי בגלל נציגי העם שלכל אחד יש תיק במשטרה,וכל שני וחמישי הוא בחקירה..
דתיים שונאי ישראל צריך להעיף מהארץ,אני לא מבין למה הם פה בכלל..
תראו,בתור ספורטאי יש לי שאיפות להגיע רחוק,ושלוש שנים מחיי,בלי להתמקד בהן,אני אגיע למטרה לאט יותר,אם בכלל אני אגיע..
כמה כבר ספורטאים יש בארץ שלא מתגייסים,500?אולי אפילו פחות,וזה כלום...
בדוגרי איך שהצבא שלנו מתנהל,עדיף שלא יהיה לנו צבא בכלל,ושחיילים לא ימותו..