קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 16:03
  2. עוד טראק חופר של virtual extazya
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 23:20
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 12 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 172

השתמטות הדיון היחיד אחריו לא תוזכר פה עוד המילה השתמטות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    56

מזל שבקום המדינה לא היית השתמטות אחרת היינו חיים היום על רפסודות בים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    K~C אף אחד לא אמר לך לעזוב את המדינה.
    אבל לשרת בצבא זה המנימום שאתה יכול לתרום למדינה.
    מדינת ישראל לא נכבשה ככה סתם , לאנשים באמת היה חשוב המדינה הזאת , הם נלחמו ונהרגו רק כדי שתיהיה לנו כאן מדינה. ועכשיו כל הנוער שלא רוצה להתגייס זה פשוט שהדינה לא חשובה לו מספיק.
    כשאתה תיהיה במקום עם הרבה אנטימיות ויתעללו בך וישוו אותך לכלבים , או או כמה אתה תרצה את המדינה הזאת.
    כמה שהיא תיהיה חשובה לך אז.

סליחה על החפירה.
    קודם כל אם שמעת על מונח שנקרא תל"ג אתה תבין שכל אזרח תורם משמעותית למדינה עצם העובדה שהוא עובד ומתקיים במדינה, וזאת כבר תרומה מספיק גדולה בהתחשב בכך שאם אתה שייך למעמד הבינוני או הנמוך יותר "רוכבים" עלייך (לא אכנס לזה בפרטים כרגע).
    ומצד שני גם אם זה לא חובה, אני מתכנן לעשות שירות לאומי, אני אישית ועוד הרבה אחרים לא מתאימים למסגרת הצבאית וזה אומר שהם לא יכולים לתרום שום דבר בגיוס שלהם. עכשיו עדיף שהם יכלו למסגרת שהם כן יהיו מועילים לא? טיפה הגיון.

מזל שבקום המדינה לא היית השתמטות אחרת היינו חיים היום על רפסודות בים
    אל תשווה את המצב הפטריוטי שהיה בקום המדינה ומה שקורה עכשיו. מה שקורה עכשיו במדינה זה גועל נפש ומה שקרה בתקופת קום המדינה אם תשאל אותי, ההיתי מתגייס.
    DimA

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    קודם כל אם שמעת על מונח שנקרא תל"ג אתה תבין שכל אזרח תורם משמעותית למדינה עצם העובדה שהוא עובד ומתקיים במדינה, וזאת כבר תרומה מספיק גדולה בהתחשב בכך שאם אתה שייך למעמד הבינוני או הנמוך יותר "רוכבים" עלייך (לא אכנס לזה בפרטים כרגע).
    ומצד שני גם אם זה לא חובה, אני מתכנן לעשות שירות לאומי, אני אישית ועוד הרבה אחרים לא מתאימים למסגרת הצבאית וזה אומר שהם לא יכולים לתרום שום דבר בגיוס שלהם. עכשיו עדיף שהם יכלו למסגרת שהם כן יהיו מועילים לא? טיפה הגיון.

שמע עם אתה תורם רק בזה שאתה עוד ומתקיים במדינה
    אז אתה תתרום יותר גם עם תתגייס ולא משנה לאן.

משתמש מתחיל האוואטר של NadavxD
    שם פרטי
    נדב
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בשביל מה ליצור אשכול בשביל נושא דפוק כזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

וואלה K~C נכון שאחרי זה אתה כל הזמן תבוא בתלונות למדינה שלא עושה בשבילך כלום?
    כשאתה תעשה משהו בשבילה לפחות יהיה לך את הזכות להתלונן כרגע במצב שאתה לא מתכוון להתגייס בטח שכל הזמן ידרכו עליך
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    שמע עם אתה תורם רק בזה שאתה עוד ומתקיים במדינה
    אז אתה תתרום יותר גם עם תתגייס ולא משנה לאן.
    נכון אבל לאף אחד אין את הזכות לבא ולהגיד לי לתרום. תרומה זה החלטה אישית של כל אחד ואחד. ואני אתרום זה בטוח, רק לא לאירגון שמטרתו רצח.
    DimA

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

נכון אבל לאף אחד אין את הזכות לבא ולהגיד לי לתרום. תרומה זה החלטה אישית של כל אחד ואחד. ואני אתרום זה בטוח, רק לא לאירגון שמטרתו רצח.
    נתחיל בזה שאני מודע לכך שאחרי שאני אכתוב את הכתבה תהיינה תגובות רבות מהאנשים היושבים מעליי ולכן אני אומר מראש שאני לוקח את כל דבריי באחריותי גם אם זה אומר הורדה ממעמד מפקח.

עכשיו אליך...אין לך בושה לקרוא לצה"ל צבא רוצח?
    תתבייש לך אתה אדם שלא שווה למות בשבילו ואני לא אמחה דמעה אחת אם ערבי יפגע בך.
    אתה חושב שהגנה על המולדת זה רצח! אתה תקוע בבועה התלביבית שלך וחיי יפה בזמן שאחים שלך (לצערי ולצערם) חוטפים טילים על גגות בתיהם ילדים רבים נהרגים מנפילות הקאסמים ילדים שכל ילדותם היא לברוח למקלט בזמן שאתה את הילדות בילית בארז החול ובערבוב שוקו!!!!!!
    אין לך בושה ילדים בני 18-21 יושבים ברגע זה ממש על גבול המערכת ושומרים עליך ועל הוריך כדי שאתה ועם ישראל כולו יוכל לישון בשקט!.
    אתה טוען שאנחנו רוצחים אין בעיה אתה מוזמן ברגע זה לעזוב את המדינה!
    אני מודיע מראש לכל הדרגים שמעליי אני מתנצל מראש אל אופן המילים אך לא על הצורך לומר אותם. אני מוכן לקחת אחריות ולעזוב אך לא אשתוק לאדם כזה אשר אינו מוכן להגן על המולדת אתה הוא העמלק!
    אין לך זכות לחיות פה..כמו שנכתב "מי שנלחם למען חרותו זכאי לה" אתה זכאי לגור עם מעשל אינך אזרח פה. זכות הקיום נשללת ממך.
    לא אשתוק על דיבור כזה והכפשת צה"ל תתעורר תראה מי עומד מולך! צבאות ערב ומחבלים בכל פינה רק מחכים לך רוצים לפגוע בך אך צה"ל עוצר ולצערי הרב לפעמים עוצר זאת בגופו וחיילים רבים מוצאים את מותם בקרבות להצלת המולדת! זו הארץ המובטחת אותה הבטיח ה' לאבותינו אברהם יצחק ויעקב.
    זו הארץ אשר צה"ל ועם ישראל מגנים עליו גם אם זה אומר פגיעה בחפים מפשע.
    למה מה הערבים פוגעים רק בצה"ל? להפך אין להם תאומץ להתמודד מול צה"ל אז הם יורים מעליו לעבר האזרחים החפים מפשע.
    אתה חושב שהם יותר טובים->לסיכום לך...
    נערך לאחרונה על ידי babilan; 01-06-2008 בשעה 00:23.
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי babilan צפיה בהודעה
    נתחיל בזה שאני מודע לכך שאחרי שאני אכתוב את הכתבה תהיינה תגובות רבות מהאנשים היושבים מעליי ולכן אני אומר מראש שאני לוקח את כל דבריי באחריותי גם אם זה אומר הורדה ממעמד מפקח.

עכשיו אליך...אין לך בושה לקרוא לצה"ל צבא רוצח?
    תתבייש לך אתה אדם שלא שווה למות בשבילו ואני לא אמחה דמעה אחת אם ערבי יפגע בך.
    אתה חושב שהגנה על המולדת זה רצח! אתה תקוע בבועה התלביבית שלך וחיי יפה בזמן שאחים שלך (לצערי ולצערם) חוטפים טילים על גגות בתיהם ילדים רבים נהרגים מנפילות הקאסמים ילדים שכל ילדותם היא לברוח למקלט בזמן שאתה את הילדות בילית בארז החול ובערבוב שוקו!!!!!!
    אין לך בושה ילדים בני 18-21 יושבים ברגע זה ממש על גבול המערכת ושומרים עליך ועל הוריך כדי שאתה ועם ישראל כולו יוכל לישון בשקט!.
    אתה טוען שאנחנו רוצחים אין בעיה אתה מוזמן ברגע זה לעזוב את המדינה!
    אני מודיע מראש לכל הדרגים שמעליי אני מתנצל מראש אל אופן המילים אך לא על הצורך לומר אותם. אני מוכן לקחת אחריות ולעזוב אך לא אשתוק לאדם כזה אשר אינו מוכן להגן על המולדת אתה הוא העמלק!
    אין לך זכות לחיות פה..כמו שנכתב "מי שנלחם למען חרותו זכאי לה" אתה זכאי לגור עם מעשל אינך אזרח פה. זכות הקיום נשללת ממך.
    לא אשתוק על דיבור כזה והכפשת צה"ל תתעורר תראה מי עומד מולך! צבאות ערב ומחבלים בכל פינה רק מחכים לך רוצים לפגוע בך אך צה"ל עוצר ולצערי הרב לפעמים עוצר זאת בגופו וחיילים רבים מוצאים את מותם בקרבות להצלת המולדת! זו הארץ המובטחת אותה הבטיח ה' לאבותינו אברהם יצחק ויעקב.
    למה מה הערבים פוגעים רק בצה"ל? להפך אין להם תאומץ להתמודד מול צה"ל אז הם יורים מעליו לעבר האזרחים החפים מפשע.
    אתה חושב שהם יותר טובים->לסיכום לך...
    אתה מדבר כאילו אני אשם בזה ואני צריך לקחת אחריות על מעשי, מי אמר שאם אני אשקה צמחים בצה"ל יפלו פחות טילים?
    אפילו שצה"ל קיים עדיין יש הרבה טילים על בתים של אנשים, את מי זה מעניין? אנחנו תלויים בארה"ב בהרבה מן ההחלטות האלה, הם מכתיבים לנו מה לעשות, אנחנו מדינה תלוייה, הרי איך זה יתכן מצב שבו אתה יושב בשקט ובן רגע יכול להגיע לך טיל לתקרה, מטרתו של הצבא למנוע דברים כאלה לא? עכשיו בטח תגיד.. אילו לא היה צבא היה הרבה יותר. מה הרבה יותר? מה שקורה, קורה מספיק. הצבא לא אמור להותיר אף לא טיל אחד, אבל אנשים רגועים כי הבנים של השרים ובכירים בממשלה מוגנים, בגלל זה הטררם הוא קטן. גם שהטילים יתחילו להגיע לקרית גת ואשדוד המצב ימשך ככה (8 שנים זה מספיק זמן של רשלנות), אתה רוצה להגיד לי שבקום המדינה הצבא והמדינה היתה מאפשרת דבר כזה? למה כי היה לכולם אכפת אחד מהשני, עכשיו המציאות היא שונה, תיהיה ריאלי.. אל תחייה לי במציאות של לפני 50 שנה. אה ועוד משהו? תתבגר.. =)
    DimA

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אתה מדבר כאילו אני אשם בזה ואני צריך לקחת אחריות על מעשי, מי אמר שאם אני אשקה צמחים בצה"ל יפלו פחות טילים?
    אפילו שצה"ל קיים עדיין יש הרבה טילים על בתים של אנשים, את מי זה מעניין? אנחנו תלויים בארה"ב בהרבה מן ההחלטות האלה, הם מכתיבים לנו מה לעשות, אנחנו מדינה תלוייה

אנחנו לא תלויים בשום מדינה אחרת. יש הבדל בין להיות תלוי במדינה מסוימת ובין להיות תלוי בדעת העולם. אנחנו תלויים בדעת העולם שמציגה אותנו כשליליים עבור כל פעולה שאנחנו מבצעים. הממשלה מנסה להרגיע את המתח בעולם המערבי. על כל פעולה שאנחנו מבצעים יש ביקורת, והביקורת הזאת חשובה לנו כדי לשמור עלינו כמדינה עצמאית. אנחנו מדינה קטנה ואנחנו לא רוצים לגרום למתחים מיותרים. תראה לדוגמא את ארצות הברית, המעצמה שאין לה גבולות. לה לא אכפת מהביקורות כי הממשלה שם יודעת שרוב מדינות העולם תומכות בה ושיהיה קשה לצאת למלחמה נגדה. לכן, היא נכנסת לעיראק ועושה שם מה שהיא רוצה. אנחנו בניגוד אליה לא יכולים סתם ככה לפוצץ ולהרוג.

, הרי איך זה יתכן מצב שבו אתה יושב בשקט ובן רגע יכול להגיע לך טיל לתקרה, מטרתו של הצבא למנוע דברים כאלה לא? עכשיו בטח תגיד.. אילו לא היה צבא היה הרבה יותר. מה הרבה יותר? מה שקורה, קורה מספיק. הצבא לא אמור להותיר אף לא טיל אחד, אבל אנשים רגועים כי הבנים של השרים ובכירים בממשלה מוגנים, בגלל זה הטררם הוא קטן. גם שהטילים יתחילו להגיע לקרית גת ואשדוד המצב ימשך ככה (8 שנים זה מספיק זמן של רשלנות),

בלי הצבא לא היית יושב לך היום בביתך וכותב את ההודעה הזאת. אתה צריך להפסיק לחיות בתוך הבועה שלך שהמטרה והביצוע חופפים. כי הם לא. יש שוני גדול בין המטרה של הצבא ובין הביצוע. בזמן שיושבים לך אנשים בממשלה שעסוקים בשחיתות ושטויות אחרות, הם לא יכולים לנהל מדינה. ומבחינתי הם גם לא ראויים לנהל אותה. נותנים להם אחריות לנהל מדינה אבל אין להם אחריות על מעשיהם הפרטיים. ויושבים לך שרים שאין להם ידע וכישרון כדי לבצע את תפקידם. המטרה של כולם ברורה: ליצור שלום. אך הביצוע הוא לא קל.

אתה רוצה להגיד לי שבקום המדינה הצבא והמדינה היתה מאפשרת דבר כזה? למה כי היה לכולם אכפת אחד מהשני, עכשיו המציאות היא שונה, תיהיה ריאלי.. אל תחייה לי במציאות של לפני 50 שנה. אה ועוד משהו? תתבגר.. =)
    הגבתי לך באדום..

פתאום כולם ניהיו לי פה כוסיות....

אני בן 15 ואני מבין כמה זה חשוב.
    אני רוצה ללכת לקרבי אין אצלי בלוקסיקון בכלל את המילה הזו "השטמטות".
    תתחילו להבין שאתם פה ישנים במיטה שלכן בזמן שאנשים שם קורעים את התחת כדיי שתוכל בכלל לישון במיטה שלך.
    אנשים מתים בשביל שתוכל לחיות בשקט וזאת התודה שלך?.
    אנשים כמוך צריך להרוג.

^קריידיט לי ^
    אוליי אתם מכירים אותי מפורומים אחרים אני
    מוכר בשם ROckaCola...

|מכין חתימות בפרטי 25 נק' לחתימה P:|

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

צחי להעליב מישהו לא ישנה את הדעה שלו
    אז בבקשה שמור על שפה נאותה

עכשיו נחזור לעניין

אמרת את זה בעצמך
    פגיעה בחפים בפשע = רצח
    אני לא רואה הבדל בין ארגוני חמאס וכו' לבין צה"ל

אני בנדאם שהתנדבתי ליחדה קרבית
    אתה היחס המגעיל שם בחיים לא אשכח
    וברצינות אם היה אפשר להחזיר תשעון אחרוה בחיים לא היתי מתנדב
    נערך לאחרונה על ידי saidclean; 02-06-2008 בשעה 09:57.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי dvir1223 צפיה בהודעה
    פתאום כולם ניהיו לי פה כוסיות....

אני בן 15 ואני מבין כמה זה חשוב.
    אני רוצה ללכת לקרבי אין אצלי בלוקסיקון בכלל את המילה הזו "השטמטות".
    תתחילו להבין שאתם פה ישנים במיטה שלכן בזמן שאנשים שם קורעים את התחת כדיי שתוכל בכלל לישון במיטה שלך.
    אנשים מתים בשביל שתוכל לחיות בשקט וזאת התודה שלך?.
    אנשים כמוך צריך להרוג.
    על אנשים כמוך לא צריך להגן =)
    DimA

לייקים
    12
    נקודות
    0

NoiTuloVe
    babilan

מעריץ אתכם נשבע! :RISE::

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

גם ככה היום הצבא שלנו אידיוטי בגלל נציגי העם שלכל אחד יש תיק במשטרה,וכל שני וחמישי הוא בחקירה..

דתיים שונאי ישראל צריך להעיף מהארץ,אני לא מבין למה הם פה בכלל..
    תראו,בתור ספורטאי יש לי שאיפות להגיע רחוק,ושלוש שנים מחיי,בלי להתמקד בהן,אני אגיע למטרה לאט יותר,אם בכלל אני אגיע..
    כמה כבר ספורטאים יש בארץ שלא מתגייסים,500?אולי אפילו פחות,וזה כלום...

בדוגרי איך שהצבא שלנו מתנהל,עדיף שלא יהיה לנו צבא בכלל,ושחיילים לא ימותו..

לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי AJ45 צפיה בהודעה

בדוגרי איך שהצבא שלנו מתנהל,עדיף שלא יהיה לנו צבא בכלל,ושחיילים לא ימותו..
    ושלא תיהיה לנו מדינה..
    אחי בלי צבא אין מדינה =\ ..
    וכל הדתיים האלה קואים לעצמם "יהודי לא ציוני".. עזוב אחי , חבורה של מפגרים.
    אבל עדיין עדיף להתגייס ולא להיות משתמט!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,509,962 | הודעות: 8,210,555 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect