מחר אני נוסע ללשכת הגיוס בשביל זימון ראשוני לצוות אוויר
מישהו אולי היה שם ויודע מה עושים? ותוך כמה זמן אני מקבל תשובה אם עברתי?
תודה
מחר אני נוסע ללשכת הגיוס בשביל זימון ראשוני לצוות אוויר
מישהו אולי היה שם ויודע מה עושים? ותוך כמה זמן אני מקבל תשובה אם עברתי?
תודה
קראו את חוקי החתימות.
|
|
מתחילים עם מבחנים פסיכוטכניים מול מחשב כמו בצו ראשון, מעט נופלים שם (אולי אחד מתוך כמה שתהיו).
אחר כך יש את המכונה או את הקורדינציה אני לא בטוח חח
בקיצור יש מבחן אחד שנותנים לך מכונה כזאת עם מלא פינים גלגלי שיניים שטויות כאלה, נותנים לך שנייה לראות איך היא עובדת ואז אתה מפרק אותה מפזרים לך את החלקים ואתה צריך להרכיב אותה מחדש.
ויש מבחן של קורדינציה, יש לך שני גלגלים, אני לא זוכר בדיוק איך הם בנויים אבל מה שבטוח זה שלא לכיוונים הנכונים, זאת אומרת אם תסובב את הגלגל שמאלה העט לא יזוז שמאלה.
בכל מקרה, עם הגלגלים האלה אתה מכוון את העט, נותנים לך קצת להתעסק עם וזה ואז אתה צריך לצייר משהו כמה שיותר מדוייק וגם בכמה שפחות זמן.
לא הייתי במבחנים, זה ממה ששמעתי, אם יש מישהו שרוצה לתקן שירגיש חופשי.
בקשר לתשובות, מקבלים את התשובות באותו יום כבר.
ישי התותח
היום יתחלק ל2, חלק עיוני ומעשי.
בעיוני יביאו לך מבחנים סטייל צו ראשון\פסיכומטרי, המספר שאלות בהם לא מספיק לזמן שנותנים ותמיד תצטרך לנחש בסוף..
אחרי זה יש לך תמכונה-אתה מסתכל עליה מפרקים אותה ואז צריך להרכיב מהתחלה-אף אחד לא מצליח.
ואחרי זה יש מן עפרון שצריך להעביר בין משהו בצורת נחש אבל כל התנועות שם הפוכות וזה די קשה להסביר..
יש לך פסיכוטכני, ובקשר לקורדינאציה, אח של חבר שלי נפל שם, נתנו לו לחבר רובוט כזה לאחר שפירקו אותו והוא לא הצליח את המבחנים עם הקורדניאציה, בקיצור זה או שיש לך את זה או שאין, סהכ אין דרך להתכונןן לזה. תהיהי רגוע תחשוב ואני מאחל לך בהצלחה!
אוקיי תודה!
מקווה שיהיה טוב
אם יש למישהו עוד עצות או דברים שלא נאמרו פה אני אשמח לשמוע
קראו את חוקי החתימות.