שלום לכולם,
לפני חודש וחצי בערך סיימתי את כל הפרוצדורות של הצו הראשון (ראיון, מבחנים.....) קיבלתי קב"א 54 על דפ"ר 70
עכשיו ככה.... החלום שלי הוא להיות טייס, עד לשבועות האחרונים חיכיתי לזימון, אבל פתאום התחלתי לשמוע מכל מני חברים שהחלו לקבל כבר זימונים למיונים לצוות-אוויר בעוד שאנ ילא קיבלתי כלום ( חוץ מצו גיוס ל22 ביולי שקיבלתי כבר לפני שלושה שבועות בערך)
למה עוד לא קיבלתי?! אנ ימבין שצריך פה הרבה סבלנות אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות...
1. אנ יודע שלפי הנתונים אני אמור לקבל זימון, אבל קראתי בכל מני מקומות שאם נפלת במקום מסויים בפסיכוטכני (לדוג' באנלוגיה צורנית) אז הדבר עלו ללפסול את המועמדות שלך... זה נכון? או שהם רואים קב"א 54 ודפ"ר גבוה מ60 וישר שולחים
2. האמת שאני מחשיב את עצמי לחכם (בלי להתנשאות...) : חמש יח"ל מתטיקה, 5 כימיה..... ממוצע מעל 90... אבל הופתעתי כשקיבלתי דפ"ר 70, לא שהוא לא גבוה, אבל רוב הילדים בשכבה שלי ואפילו כאלה ב3 יח"ל (אנ ייודע שאין קשר ישיר...) קבילו דפ"ר 80-90, אז השאלה שלי היא האם המבחנים הפסיכוטכניים במבדקי צוות אוויר זהים לאלו שבצו הראשון? האם זה שלא "הצטיינתי " בצו ראשון מוריד את הסיכויים לעבור את המינוים?
3.השליחה של הזימונים היא כמו לצו ראשון ב"נגלות" (נגיד פעם בשלושה חודשים..) ויכול להיות שאנ יפשוט יקבל ב"נגלה" הבאה? או שכל אחד מקבל ביחס קבוע לצו הראשון שלו?
4.יש איזו דרך לברר אם אני עומד לקבל זימון או לא? לשכת גיוס? ירפ"א?...
נ"ב: אנ ייחסית גדול, אני בכיתה י"א וכבר עברתי 17

ציטוט ההודעה