אוףף ילא מפותחים חוץ ממוגי כולם מפגרים גם המפרט של ליברטה טוב.. חוץ מזה שאפשר לעשות אותו הדבר כמו שלו מהמפרט שלי להוריד זיכרונות ל 2 גיגה ולשים מארז נורמאלי ויפה.. ואז בעתיד שיהיה לו עוד 200 שקל הו יוכל לשדרג. בקיצור מוגי יצאת תותח.
אוףף ילא מפותחים חוץ ממוגי כולם מפגרים גם המפרט של ליברטה טוב.. חוץ מזה שאפשר לעשות אותו הדבר כמו שלו מהמפרט שלי להוריד זיכרונות ל 2 גיגה ולשים מארז נורמאלי ויפה.. ואז בעתיד שיהיה לו עוד 200 שקל הו יוכל לשדרג. בקיצור מוגי יצאת תותח.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שמעו יחכה ויראה תגירסא החדשה של GEFORCE ה9.... ומה שהמנהל ליברטה נתן זה עם RADEON אני לא אוהב תחברה... ניראה נחכה ..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חחח זאת לא גרסא 9 זה גרסא 10.. שנקראת אגב 260GTX ו 280GTX..
אבל אני לא מאמין שביצועים שלהם יהיו שווים תמחיר שדורשים עבורם..
אבל מצד שני יש תסדרה החדשה של ATI שאמורה להיות הרבה יותר משתלמת ועם ביצועים מעולים גם כן..
בכל מקרה לא לאהוב חברה בלי סיבה זה לא טוב ולא בריא לכיס :] מילה שלי
מ א ו ש ר
כמה אתה אומר הם יעלו הרבה? תגיד תווך מחירים שניראה לך של 1GB ושל 512MB (יצא כבר בחול?)
זה לא קשור לזיכרון בלאט ומה שהבאתי לך מספיק ביותרר אלא אם כןן מיקקררוווססוופפטטט יחחחללייטטוו לההוצציי עווד מששחקק כמו קריסיס.. וגם אז זה יחזיק...
מ א ו ש ר
ה260 צפוי לעלות 450$ וה280 צפוי לעלות 650$
כמובן שהכפלה בשער הדולר לא תתן לך את המחיר שלהם בארץ, שכן יש את המכס הישראלי הגבוהה, רווח המיבא, ורווח החנות המוכרת ככה שהכרטיס החלש מבין השניים (260) צפוי לעלות בערך 2500+ שקל והכרטיס היקר ה 280 3000++..
מחירים יקרים לכל כיס :]
מ א ו ש ר
הבנתי אבל נחכה ליראות מה יצא ("קצת יקר") זה יהיה בזבוז כסף. אבל בכל זאת ניראה....
ומישהו יכול לתת לי מארז קצת יותר טוב וגם יפה, וכרטיס של nVIDIA GE FORCE שיתאים למארז שליברטה
בוא תגיד לי את מי הטעתי שאני יבין... בינתייים המפרט שלי הכי טוב. לך תדעדכן קצת
מ א ו ש ר
טוב אז ככה פותח האשכול מעונין לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA ושל ATI.. ככה שאין טעם בריבים באשכול.
נעול