אהלן לכולם
אני בן 20, יש לי חברה מעל 4 שנים
בזמן האחרון לא טוב לי בכלל, ריבים הרבה כעס וכו'
אני מתחנן להפסיק לאוהב אותה ולא יודע איך לעשות את זה
אני מבקש עזרה ומדריכים שיכולים לאפשר לי לעשות זאת לאט לאט
תודה
אהלן לכולם
אני בן 20, יש לי חברה מעל 4 שנים
בזמן האחרון לא טוב לי בכלל, ריבים הרבה כעס וכו'
אני מתחנן להפסיק לאוהב אותה ולא יודע איך לעשות את זה
אני מבקש עזרה ומדריכים שיכולים לאפשר לי לעשות זאת לאט לאט
תודה
|
|
שמע אתה בטוח שאחרי 4 שנים אתה רוצה לעזוב אותה?אתה לא רוצה לנסות להסתדר איתה??...
לא מסתדר לי הכותרת שלך "מתחנן להפסיק לאוהב את החברה שלי"?
אי אפשר להפסיק לאהוב מישהו בשנייה, לא משנה מה תעשה!
בכל מערכת יחסים יש עליות וירידות וצריך להתגבר על זה ביחד
זה שתפסיק איתה תמערכת יחסים זה לא אומר שבמערכת יחסים אחרת לא יהיו ריבים וכעסים
יש הבדל ענננק ב"לא טוב לי" ואם לא טוב לך אז עדיף לגמור את זה עכשיו ולא למשוך אותה סתם
או שפשוט לעשות הפסקה של איזה חודש מהקשר הארוך שלכם ולחשוב מה באמת אתה רוצה!
לדעתי אתה צריך לחשוב על זה יותר...4 שנים לא בא ברגל.
גם מה נראה לך,מערכות יחסים אחרות יהיו כל כך מושלמות ובלי ריבים ? לא !
תנסה לשבת איתה לדבר איתה על זה,אם אפילו זה לא הולך,תשב עם עצמך ותחשוב מה הסיבה העיקרית שאתם רבים בגללה,תנסה לתקן את זה,אם אתה לא מצליח ,תנסה לומר לנו פה מה הסיבה העיקרית שבגללה אתם רבים,וננסה לעזור לך
אני לא חושב שזה יקח שניה זה בטוח
אני מאוד רוצה דרכים שיכולים לעזור לי
זה קצת יותר מורכב ממה שאתם חושבים, הקשר הזה גורם לי לשבור דברים בבית, הקשר הזה מעלה לי את העצבים בגוף וגורם לי לעשות דברים שאני לא אוהב לעשות
אני מיואש ורוצה את הדרך לסיים את זה לאט ובזהירות מבלי לפגוע בעיקר בעצמי כי אני נפגעתי מספיק
כן, אבל תחשוב על כל הדברים הטובים והכיפים שעברת איתה גם כן, לא רק על הדברים הגרועים... ואז תגיד אם אתה באמת רוצה להיפרד ממנה
אבל אני מניח שכבר חשבת טוב טוב על אם אתה רוצה להיפרד ממנה, ולא סתם באת וכתבת פה. אז פשוט תפרד ממנה ותחשוב על כל הדברים הרעים שהיו, על כך הדברים הפחדים, כל הרגשות החרא שהרגשת עליה.
לך לאיזה מקום ותמצא איזו מישהי ותנסה לעשות איתה משהו, וכבר יעבור לך לאט לאט.
time heals everything
הקשר שלכם יצא משליטה
לפי דעתי הדרך הכי טובה שבעצם אף אחד לא יפגע ממש קשה
זה לשבת ולדבר על זה ולהגיע להסכמה שהקשר הזה לא עושה טוב לשניכם
אני מסכימה עם שיראל, אתם צריכים חברר את זה ביחד, לפני שאתה מגיע להחלטות שאולי תתחרט עליהם בעתיד
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09
כמה אופציות :
1. לפגוע בה ובעצם לא משנה מה תעשה היא לא תרצה אותך חזרה ובכך נפתרה הבעיה אך לא תדברו יותר בחיים/תפגע בה מאוד קשה
2. תקחו פסק זמן מוסכם בין שניכם ותראו לאן זה הולך
3. תגיד לה בפנים שאתה רוצה להיפרד כי אתה לא מסוגל יותר
4. ללכת לאיזה מקום לשחרר עצבים כל פעם מחדש (מומלץ איזה אומנות לחימה , חדר כושר וכו')
5. תבדוק את המצב שלך בחיים חוץ מחברה שלך (סוציאלי , צבא אולי , משפחתי , כספי , נפשי וכו')
6. תקח אתה וחברה שלך דף , תפרידו לטבלה בת 2 עמודות , עמודה 1 תיהיה "מה אני אוהב בה/בו"
עמודה 2 - "מה אני לא אוהב/שונא בו/בה"
תרשמו את שניכם ותעבירו אחד לשני בלי בושה לרשום הכל אבל הכל כולל ביחסי מין כולל דברים הכי מפגרים כמו :"אני שונא שנשאר לה קקי במכנס אחרי שהיא חוזרת מהישורתים כשאנחנו מזדיינים" או משהו כזה להמחשה בלבד שתבין איזה דברים מפגרים לרשום ועד איזו רמה.
לחשוב להסתכל אחד על השני במשך שעה וכל פעם יצוץ לך משהו חדש לראש , לא להתייעץ פשוט להסתכל אחד על השני אם זה בבית לקחת 24 שעות ולעשות את זה ברצף כל פעם שצץ משהו חדש לרשום.
אחרי זה תעבירו את זה אחד לשני אם זה פנים מול פנים או בדואר או במייל לא משנה איך תעבירו את זה תקרוא את זה שניכם ותפתחו דף חדש , תצאו לדרך חדשה או אפילו תדברו על דברים מסויימים שנרשמו אם זה לא עובד ראה סעיפים למעלה (פאק אני מרגיש כמו פאקינג "בטיפול" או משהו )
שיהיה לך בהצלחה אח , אם אתה סובל הקשר הזה נידון לכישלון בין אם זה עכשיו או עוד X זמן , להתחתן לצערי אני יכול לומר ב99.9% לא תתחתנו.
חח עלק פעם הבאה שאני מאספים אני מקבל אזהרה איזה מגניב.
נערך לאחרונה על ידי .Aviv; 04-06-2008 בשעה 13:44.