קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 16:03
  2. עוד טראק חופר של virtual extazya
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 23:20
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 12 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 172

השתמטות הדיון היחיד אחריו לא תוזכר פה עוד המילה השתמטות - עמוד 4

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    אם חבר שלי היה משתמט הייתי מפסיק את הקשר איתו
    אני לא רוצה קשר עם בחור כמוך. ולא בגלל שחלילה תנתק ממני את הקשר,
    ולא בגלל שיצאתי בגלל בעיות בריאותיות ואתה לא מתחשב בזה,
    אלא מהסיבה הפשוטה שסביר להניח שאתה כן תשמור איתי על קשר אם הטרדתי מינית בחורה, ואם גנבתי משהו מהסופר. זה מצביע עליך משהו.
    נערך לאחרונה על ידי Sunz; 03-06-2008 בשעה 16:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Sunz צפיה בהודעה
    דיברת על כך שמוסר וצדק הלכו וחלפנו מאיתנו , ולא יחזרו בעת הקרובה.
    משמע, שלדעתי, זה נותן רשמיות ותוקף להשתמטות.
    לפי מה שאני מסיק ממה שאתה אומר דווקא כל השתמטות היא בסדר. בין אם זה בגלל בעיות גב חמורות ובין אם זה בגלל אי רצון לשרת ורצון ללכת לעבוד וללמוד, זה בסדר. מה הבעיה פה? אין צדק ואין מוסר. זה בסדר.
    בשבילי צבא זה להגן ולשרת את המדינה, גם אם אתה משקה עציצים.
    השתמטות מרצון זה חוסר אחריות, אם אתה לא תגן ותשרת את המדינה, המצב יחמיר. לא סתם המדינה חוקקה חוק שירות חובה, ודעתי כולם צריכים לכבד חוק זה. מי שבוחר להשתמט, מבחינתי, הוא בורח מהאחריות שניתנה לו והוא צריך להתבייש. ופה אין צדק- שיש אנשים שקורעים את התחת ומסכנים את החיים שלהם בשביל המדינה בגלל אותו משתמט שבחר ללמוד במקום לשרת. ופה איפה המוסר? - אדם שבורח מהאחריות לשמור על המדינה שלא תתפרק. איפה המוסר והצדק?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    בשבילי צבא זה להגן ולשרת את המדינה, גם אם אתה משקה עציצים.
    השתמטות מרצון זה חוסר אחריות, אם אתה לא תגן ותשרת את המדינה, המצב יחמיר. לא סתם המדינה חוקקה חוק שירות חובה, ודעתי כולם צריכים לכבד חוק זה. מי שבוחר להשתמט, מבחינתי, הוא בורח מהאחריות שניתנה לו והוא צריך להתבייש. ופה אין צדק- שיש אנשים שקורעים את התחת ומסכנים את החיים שלהם בשביל המדינה בגלל אותו משתמט שבחר ללמוד במקום לשרת. ופה איפה המוסר? - אדם שבורח מהאחריות לשמור על המדינה שלא תתפרק. איפה המוסר והצדק?
    איפה המוסר והצדק - איפה המוסר והצדק למה שקורה לעם שלם? דיכוי מתמשך, ועוולות שהצבא המוסרי והצודק שלך עושה לעם שלם על בסיס יומיומי. צה"ל אחראי ולוקח אחריות על הפשעים הנתעבים ביותר שידעה האנושות.
    נחזור לפתיח- השקיית העציצים. מלבד הגנה על המדינה בכך שהעציצים עושים פוטוסינתזה, אני לא רואה שום הגנה. אני לא מוכן לשרוף שלוש שנים כעציץ בקריה או לחילופין לעשות בעבודת גננות מוזרה כגון השקיית עציצים.
    אם אתה לא תגן על המדינה המצב יחמיר- איך בדיוק? בזה שאני לא ישקה את העציצים? צודק, העציץ ינבל! לחיילים לא יהיה חמצן! אויש שיט מה נעשה?!?! אז בוא נכנס באמאמא של הערבים! נהרוג ילדות קטנות וחסרות ישע!
    המדינה חוקקה חוק גיוס חובה- נכון, אך המדינה יודעת שצבא זה לא מקום לכולם ולכן יש פטורים שניתנים על בסיס בריאותי, דת ומצפון. הפטורים האלה ניתן ע"י הצבא, והפטורים האלה חוקיים ותקפיים. אני פטור על ידי צה"ל חוקית. מה תגיד על זה?

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

אני לא רוצה קשר עם בחור כמוך. ולא בגלל שחלילה תנתק ממני את הקשר,
    ולא בגלל שיצאתי בגלל בעיות בריאותיות ואתה לא מתחשב בזה,
    אלא מהסיבה הפשוטה שסביר להניח שאתה כן תשמור איתי על קשר אם הטרדתי מינית בחורה, ואם גנבתי משהו מהסופר. זה מצביע עליך משהו.
    סביר להניח?
    ממש לא סביר. אני לא אשמור על קשר עם בן אדם שעושה מעשה נבזה כמו להטריד בחורה או להשתמט, ואני לא יודע מה חמור יותר.

יש לך בעיה בריאותית? תעשה שירות לאומי זה ראוי ומכובד מבחינתי בדיוק כמו לוחם.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

איפה המוסר והצדק - איפה המוסר והצדק למה שקורה לעם שלם? דיכוי מתמשך, ועוולות שהצבא המוסרי והצודק שלך עושה לעם שלם על בסיס יומיומי. צה"ל אחראי ולוקח אחריות על הפשעים הנתעבים ביותר שידעה האנושות.
    נחזור לפתיח- השקיית העציצים. מלבד הגנה על המדינה בכך שהעציצים עושים פוטוסינתזה, אני לא רואה שום הגנה. אני לא מוכן לשרוף שלוש שנים כעציץ בקריה או לחילופין לעשות בעבודת גננות מוזרה כגון השקיית עציצים.
    אם אתה לא תגן על המדינה המצב יחמיר- איך בדיוק? בזה שאני לא ישקה את העציצים? צודק, העציץ ינבל! לחיילים לא יהיה חמצן! אויש שיט מה נעשה?!?! אז בוא נכנס באמאמא של הערבים! נהרוג ילדות קטנות וחסרות ישע!
    המדינה חוקקה חוק גיוס חובה- נכון, אך המדינה יודעת שצבא זה לא מקום לכולם ולכן יש פטורים שניתנים על בסיס בריאותי, דת ומצפון. הפטורים האלה ניתן ע"י הצבא, והפטורים האלה חוקיים ותקפיים. אני פטור על ידי צה"ל חוקית. מה תגיד על זה?
    התחלתי את התגובה שלי עם המשפט: "בשבילי צבא זה להגן ולשרת את המדינה, גם אם אתה משקה עציצים." גם אני לא מסכים עם הפעולות של צה"ל אבל לא בגלל זה אני מתגייס, אני לא מתגייס ע"מ להרוג ערבים/לפגוע להם בתשתיות. אני מתגייס למען המדינה. והמדינה זקוקה לכל אזרח, לכל אחד יש מחויבות כלפיה.
    זו דעתי והדוגמא שנתתי עם השקיית עציצים הייתה הקצנה.
    המדינה חוקקה חוק גיוס חובה- נכון, אך המדינה יודעת שצבא זה לא מקום לכולם ולכן יש פטורים שניתנים על בסיס בריאותי, דת ומצפון. הפטורים האלה ניתן ע"י הצבא, והפטורים האלה חוקיים ותקפיים.
    על מה אנחנו מתווכחים? אני מסכים עם הפטורים הללו, וזה לגיטימי שאדם שלא מסוגל לשרת מבחינה בריאותית/נפשית/אידיולוגי/מצפוני/דתי, לא ישרת בצה"ל. אבל מה שאני התכוונתי אליו בתגובתי, הוא שהשתמטות היא מבחירה/רצון.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

התחלתי את התגובה שלי עם המשפט: "בשבילי צבא זה להגן ולשרת את המדינה, גם אם אתה משקה עציצים." גם אני לא מסכים עם הפעולות של צה"ל אבל לא בגלל זה אני מתגייס, אני לא מתגייס ע"מ להרוג ערבים/לפגוע להם בתשתיות. אני מתגייס למען המדינה. והמדינה זקוקה לכל אזרח, לכל אחד יש מחויבות כלפיה.
    זו דעתי והדוגמא שנתתי עם השקיית עציצים הייתה הקצנה.

על מה אנחנו מתווכחים? אני מסכים עם הפטורים הללו, וזה לגיטימי שאדם שלא מסוגל לשרת מבחינה בריאותית/נפשית/אידיולוגי/מצפוני/דתי, לא ישרת בצה"ל. אבל מה שאני התכוונתי אליו בתגובתי, הוא שהשתמטות היא מבחירה/רצון.
    לא מבין את ההסתר פנים והקבירה של הראש בחול.
    הרי "הגנה מדינת ישראל" כפי שאנחנו מכנים מתבצעת תוך כדי רמיסה של עם ושלילת זכויתהם.
    אבל זה כבר לא קשור להשתמטות וזה סתם תת נושא שנוי במחלוקת שנפתח גם.

לא הבנתי את הפיסקה האחרונה.
    מי שיוצא על נפשי/ מצפון זה בסדר או לא?
    ואז אמרת שהשתמטות היא מבחירה או מרצון.
    אז לא הבנתי מה נכון בעינך ומה צודק בעינךץ.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

זה בסדר לצאת על נפשי/מצפון, כל עוד זה נכון ואתה לא אומר את זה סתם. וד"א אם אתה יוצא מטעמים אידיולוגיים אתה נכנס לכלא.
    מי שמרמה, ומצהיר שהוא לא "יכול" לשרת בצה"ל עקב כל סיבה, זה נקרא השתמטות מרצון, וזה לא בסדר ולא צודק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

כל אחד מה שהוא יחליט..
    לדעתי מי שלא עושה צבא לא קיים (לא רפואי או נפשי)
    איך אתם יכולים להחשיב את עצמכם כישראלים? בגלל החומוס?..
    זה לא יאומן שאנשים עולים לארץ בלי המשפחה שלהם רק כדי לעשות צבא ולעזור מיהודי ליהודי להגן ואתם שחיים פה בצל הקאסם לא מוכנים לשרת..
    ישראלי=יהודי=ציוני..
    אתה לא אחד מהם אתה לא ישראלי
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

משתמש משקיע האוואטר של Ethannn
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    0
    נקודות
    932

אין לי כל כך מה להגיב לגביי השתמטות, או כל מה שקשור בעניין.
    אני כבר רבע שעה קורא פה את התגובות, ולמרות שאני סה"כ בן 15.
    אני חייב לציין שיש פה קהילה בוגרת מאוד, והרבה אפילו אני מעריץ כאן.
    אני אישית לא אשתמט, בע"ה קרבי.
    אין לי כל כך דעה ברורה לגביי השתמטות, המושג לא כ"כ ידוע לי, אנחנו לא עוברים שיחות יומייות על הנושא, ואין דיבור על זה עם חברים.
    אני יכול רק להגיד, שהמינימום שכל אדם ואדם יכול לעשות בשביל המדינה היפה שלנו, זה לשרת בצבא. לא משנה איפה. ברור שעדיף קרבי, אבל תמיד אנשים מסיבות כאלו או אחרות, לא יסכימו ללכת.
    צריכים כולנו לשמור על המדינה שלנו, ולפחות לעשות קצת בשבילה. כי אני חושב שהיא סבלה, ונתנה לנו המון.
    אפילו אם לא רואים את זה ביום יום, כולנו על הרגליים על פני אדמת ארץ ישראל, בזכות הציונים וכל היהודים למיניהם שנלחמו ואף נפלו בשבילנו. אנא ממכם לא לשכוח את זה.

My Dream Is To Fly Over The Rainbow So High

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

אידיאולוגי ומצפוני זה יציאה מהצבא מבחירה ורצון. לפני שאתה שם את שתי גרגירי המלח שלך בדיון כלשהוא תלמד מושגים בסיסיים בשפה העיברית, וגם תדאג שיהיה לך על מה להתבסס.
    DimA

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ethannn צפיה בהודעה
    אין לי כל כך מה להגיב לגביי השתמטות, או כל מה שקשור בעניין.
    אני כבר רבע שעה קורא פה את התגובות, ולמרות שאני סה"כ בן 15.
    אני חייב לציין שיש פה קהילה בוגרת מאוד, והרבה אפילו אני מעריץ כאן.
    אני אישית לא אשתמט, בע"ה קרבי.
    אין לי כל כך דעה ברורה לגביי השתמטות, המושג לא כ"כ ידוע לי, אנחנו לא עוברים שיחות יומייות על הנושא, ואין דיבור על זה עם חברים.
    אני יכול רק להגיד, שהמינימום שכל אדם ואדם יכול לעשות בשביל המדינה היפה שלנו, זה לשרת בצבא. לא משנה איפה. ברור שעדיף קרבי, אבל תמיד אנשים מסיבות כאלו או אחרות, לא יסכימו ללכת.
    צריכים כולנו לשמור על המדינה שלנו, ולפחות לעשות קצת בשבילה. כי אני חושב שהיא סבלה, ונתנה לנו המון.
    אפילו אם לא רואים את זה ביום יום, כולנו על הרגליים על פני אדמת ארץ ישראל, בזכות הציונים וכל היהודים למיניהם שנלחמו ואף נפלו בשבילנו. אנא ממכם לא לשכוח את זה.
    יפה אמרת- אתה בן 15 ואין לך מושג לגבי החיים ובפרט הצבא.
    אגב אני רוצה לציין בפניך שיש אפשרות שאתה תשתמט, שחבריך לכיתה ישתמטו (כ-30/40% לא ייסימו שירות סדיר מלא), וכמובן האפשרות שילדיך ב"ה שיהיו לך לא ישרתו.
    אל תשכח שמשתמטים זה לא איזה זן מוזר. הם חיים בינך, איתך, ולעיתים מאיישים תפקידים מאוד בכירים וחשובים במדינה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    אידיאולוגי ומצפוני זה יציאה מהצבא מבחירה ורצון. לפני שאתה שם את שתי גרגירי המלח שלך בדיון כלשהוא תלמד מושגים בסיסיים בשפה העיברית, וגם תדאג שיהיה לך על מה להתבסס.
    יש הבדל בין להגיד
    "אתה מתגייס לצבא?"
    "לא"
    "למה?"
    "כי אני לא מאמין בדרך של הצבא, אני מעדיף לפתור את הבעיות בדרכים של שלום"
    לבין
    "אתה מתגייס לצבא?"
    "לא"
    "למה"
    "כי אני לא רוצה. אני אצא על נפשי אלך לעבוד, אחסוך קצת ואלך ללמוד באוניברסיטה."

שתי גישות שונות.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

Ethannn אל תקשיב למשתמט. הוא מייצג קבוצה קטנה ואגואיסטית שמנודה מהחברה.
    אחוז המתגייסים מגיע רק ל70% אם מחשבים את החרדים. נתונים בדוייקים ניתן לראות הטבלה הבאה:

במושבים: 91% מהמחזור מתגייס לצה"ל, מתוכם 54% לשירות קרבי.
    בקיבוצים: 86% מהמחזור מתגייס לצה"ל, מתוכם 65% לשירות קרבי
    הממוצע הארצי הוא 77% מתגייסים, לא 60 כמו שהמשתמט אמר.

Ethannn על פי הדברים שלך גם אתה נמנה בקבוצת האנשים הבוגרים בפורום, רואים גם שיש לך חינוך טוב מהבית אם זו דעתך מבלי שאתה מתמצה בנושא.
    נערך לאחרונה על ידי Boom Shankar; 04-06-2008 בשעה 01:06.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

על איזה שנה מדובר בטבלה הזאת ומאיפה הוצאת אותה?
    DimA

משתמש משקיע האוואטר של Ethannn
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    0
    נקודות
    932

יפה אמרת- אתה בן 15 ואין לך מושג לגבי החיים ובפרט הצבא.
    אגב אני רוצה לציין בפניך שיש אפשרות שאתה תשתמט, שחבריך לכיתה ישתמטו (כ-30/40% לא ייסימו שירות סדיר מלא), וכמובן האפשרות שילדיך ב"ה שיהיו לך לא ישרתו.
    אל תשכח שמשתמטים זה לא איזה זן מוזר. הם חיים בינך, איתך, ולעיתים מאיישים תפקידים מאוד בכירים וחשובים במדינה.

אני לא מבין, את אומר לי שאני יכול להיות אשתמט.
    אבל אני אומר לך שאני אתגייס.
    לא ברור לי העניין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    Ethannn
    Ethannn על פי הדברים שלך גם אתה נמנה בקבוצת האנשים הבוגרים בפורום, רואים גם שיש לך חינוך טוב מהבית אם זו דעתך מבלי שאתה מתמצה בנושא.
    מה שאני מסביר זה שבבית לא מדברים על זה, בחוץ לא מדברים על זה, לא בהכרך המילה "השתמטות" אלא גם על כל עניין הצבא. לא חינכו אותי לשרת בצבא. ואני יודע שהולכים להיות לי לילות קשים והמון סבל.
    אבל זו יכולה להיות גם חוויה, כי אין המון מדינות בעולם, שהגיוס חובה. בכל מקרה, זו היא רק דעתי האישית. מקווה שתבינו אותה.
    נערך לאחרונה על ידי Ethannn; 04-06-2008 בשעה 14:45.

My Dream Is To Fly Over The Rainbow So High

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,742 | הודעות: 8,206,335 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect