הכותרת אומרת הכל.
הכותרת אומרת הכל.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
איפה אתה גר...אם אתה איכשהו מאזור חיפה והקריות אני יכול לעזור לך
בעיקרון אתה אמור לעבור קורס של 60 שעות הוא עולה 180 שקל ואתה אמור להיות מעל גיל 15
המבחנים לא הכי קשים אבל גם לא קלים..
אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל כי אני כבר מתנדב...בערך שנה וחודש
60 שעות קורס?
אני לא גר באיזור חיפה, אני גר במזרח ראשון.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
צור קשר עם משרד המתנדבים הקרוב לביתך. אם אתה לא מוצא את המספר - פשוט חייג 101 ובקש את אחראי המתנדבים או משרד המתנדבים. הקורס הוא 60 שעות לנוער (עד 18 - מגיש עזרה ראשונה) ו180 שעות לבוגרים (חובש). קורס נוער נערך בשתי מתכונות - קורס קיץ (שבועיים רצופים בבוקר בחופש הגדול) או במהלך השנה במשך כחודשיים וחצי בערך פעמיים בשבוע בערב. בהצלחה!
אנדרי
אם כבר הוא פתח אשכול - זה עוזר לצבא ?
מכבי חיפה - עיר אחת קבוצה אחת
שמע קודם כל...כל קורס שאתה עושה בחיים זה עוזר לך ואתה יכול לספר על עצמך יותר ויעריכו אותך
אם תגיד שאתה מתנדב במד"א יראו נגיד שאתה תורם לקהילה והכל וכבר יסתכלו עליך בעין אחרת
דבר שני נגיד ותרצה להיות חובש או משהו או פראמדיק אז יש לך יותר סיכוי וכמובן אם אתה מתנדב טוב והכל..אז תקבל גם המלצות מההנהלה שלך שבה אתה מתנדב וזה רק יעזור ויקדם אותך....
ודבר שלישי זה טוב לחיים במצבי לחץ אתה תדע מה לעשות...מנסיון אישי..
בהצלחה!
מה לגבי אנשים כמוני זקנים בני 19 ? איזה אפשרויות יש וכמה זה עולה ומתי יש?
ברור. אתה פשוט ניגש לעשות קורס חובשים 180 (יש גם 120)
לגבי עלות חשוב להבהיר. אתם לא משלמים עלות קורס מלאה. וזה בגלל התחייבות שלכם לתת שנתיים התנדבות. במידה ולא תחויבו במחיר המלא של הקורס (תיאורטית).
לגבי מי ששאל אם זה נותן משהו לצבא. ותגובה של מי שענה לו. זה ממש ממש ממש לא עוזר וגם לא מרשים את בה"ד 10. אבל זה בטח לא מזיק![]()
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 05-06-2008 בשעה 05:12.
מה!? זה בטוח עוזר מה אני לדוגמא בבגרות שלי יש לי 8 יח' עיצוב...בראיון היא ישר אמרה לי "מה אז למה אתה לא רוצה ללכת ליח' שעוסקת בעיצוב אתה תהיה מהראשונים להבחר"...
ובכלל מי שלדומא מבין באלקטרוניקה יחשבו עליו באופציה...נכון זה לא אומר שתקבל את התפקיד אבל זה מעלה אותך ברשימה לעומת אחרים שלא יודעים אבל רוצים תתפקיד
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
תראה קודם כל זה תלוי מאוד ואני נוטה לא להסכיםפ איתךזה אולי נכון לגבי מיוני חובשים של ג'ובניקים וכולי וכוליאצלנו הייתה מחלקת חובשים של 40 אנשים מתוכם 38 רצו להיות חובשים לקורס היו 25 הק'צאות שמי שבחר את האנשים להקצאות היו המפקדיםמתוך ה38 3 התנדבו קודם במד"אב25 הקצאות שהיו כל השלושה התקבלו... ללא קשר לאיך הם היו בתור חיילים וכולי זה לא מזיק וזה יכול לעזור למרות שהבנתי שעם המצב כיום פשוט מספיק לבקש להיות חובש ויתנו לך...ובקשר לפארמדיקים אני יודע זה ממש עוזר המלצה ממד"א
חבל שקורס חובשים שעשיתי בבה"ד 10 לא מספיק להם
והם רוצים שאני יעשה גם את הקורס שלהם.. :|