אני עושה לפעמים.
לוקח פרוסה ושם בפנים סיכום וסוגר אותה (מותר לאכול במבחנים).
אני עושה לפעמים.
לוקח פרוסה ושם בפנים סיכום וסוגר אותה (מותר לאכול במבחנים).
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
אני כבר לא עושה שליפים כי תפסו אותי
למי שרוצה שילח שאלה ב- SMS למספר 4321 (ארבע שלוש שתיים אחת) ותוך איזה 4 דקות תקבלו תשובה
ביסודי בכיתות ו' - ח'
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 05-06-2008 בשעה 23:43.
לא שליפים
אבל לרשום על השולחן
הכי פשוט הכיח יעיל.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא, זה דפוק.
אני גם לא לומד בבית, ממה שאני זוכר אני שופך במבחן![]()
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 05-06-2008 בשעה 19:17.
לא
פעם תפסו חבר שלי לידי עם שליף והמורה חשבה שאוליזה גמאני אבל לא עשתה לי בסוף כלום אז אני אפילו לא חושב לעשות שליף....
אבל פעם אחת באנגלית שמתי את התיק על השולחן והוצאתי את המיליםלקלוז לידי וחבר שלי שולחן מאחורה עזר לי להחביא את זה ....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחח...היום בדיוק הייתה לי מתכונת בספרות מצאנו שיטה קטלנית לרשום בכתבן סיכומים שלמים ולהעביר לפלא אתה אשכרה גולל ומעתיק הכל למבחן...השתמשתי בזה רק לשאלה אחת כי את רוב המבחן כבר עשיתי בכוחות עצמי..
פעם עשיתי עכשיו כבר לא
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
כן...
פעם זה היה על דפים קטנים...על היד...על הקיר מעל הלוח...על השולחן פה ושם...אבל היום זאת ליגה אחרת...
היום זה פאלפון...
מצלם כול מה שאני צריך...באמצע המבחן פותח את הפאלפון מחפש מה שאני צריך והופ הופ טרהלהלה..סיימתי תמבחן....
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 05-06-2008 בשעה 23:11.
אני פשוט מעתיק!
דרך אגב העתקתי היום מיצב שלם בביולוגיה חח
לא..