זה יהיה קשה, אני מתחיל לכתוב את הספר הראשון מסידרה של רבים "המדריך לתלמיד הקומבינטור".
זה יהיה קשה, אני מתחיל לכתוב את הספר הראשון מסידרה של רבים "המדריך לתלמיד הקומבינטור".
|
|
תאמין לי שבצבא כל יום תתגעגע לתיכון שלך ולחבר'ה ולצחוקים בהפסקות וטיולים וכל השטויות.
בכל מקרה לאן אתה מתגייס ?
אני יכול לעזור לך בכמה פרקים..
חח אתם לא מבינים
אני את יא יב' שלי למדתי בפנימייה[לא של עבריינים,של אנשים שרוצים להיות שם] וזה היה פשוט הדבר הכי מדהים בעולם
מי שמכיר את הגשר בצ.אשדוד בדרך לגדרה[מישהו מכיר?<] הציור שם שלנו.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בהחלט יום עצוב
אני עדיין רוצה לחזור לתקופה של הבית ספר
לימודים לתואר זה ממש קשה
![]()
חח רועי אני מכיר אותך עוד ממתי שעשית רשיון[אתה לימדת אותי מזה ס"ד] ועכשיו אתה עושה ת''ר.?
יפה יפה
בהצלחה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחחחחחחח
החיים מתקדמים הלאה
אי אפשר לעבוד בשום דבר נורמלי בלי תואר
הבעסה שזה 4 שנים לתואר - המון זמןןןןן
מזל טוב כפרה.
דבר איתי באייסי , לא דיברנו הרבה זמן.
ברור
יש לי יותר מדי זמן פנוי
אתה פשוט מעורר רחמים...
תקרא לי חרשן..אני אקרא לך ילד בודד...
כמו שהזכרתי...ואני בטוח שאין בנאדם כזה...שמתגעגע למבחנים...או ללחץ הלימודים...
אני מתגעגע למסגרת עצמה, לראות את החברים שלך כל יום..
יש כלכך הרבה אנשים שאני יודע שהצבא יפריד בינינו...שכשאני אתגייס אני לא אראה אותם...אי אפשר לשמור על קשר עם כולם...ותאמין לי שאנחנו חבורה מאוד גדולה...
על זה אני מתבאס..
אז אל תגיד לי עכשיו: אויי איזה בעסה - אני הולך לשחק במחשב לבלות כל יום ובלה בלה בלה...כי זה מזה שונה מזה...אני טיפ טיפ טיפה חושב קדימה...חודשיים קדימה...שזה כלום זמן.
כניראה שאתה לא חווית את מה שאני חוויתי בתיכון או בכלל בכל בית ספר עם חברים...ואני מצטער בשבילך על כך.
נערך לאחרונה על ידי אור.; 06-06-2008 בשעה 20:28.
של ילד מסכן לא סתם ילד=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
באסה אה?
הרבה חברים טובים שהייתי איתם מכיתה א' עוברים לטכני, האמתי שזה מבאס רצח, עוד שבוע בערך אני מסיים את הלימודים, ולדעתי הכי קשה זה שנפרדים מהחברים שאיתם תמיד היו הצחוקים בהפסקות וכו' וכו'.
:\
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 06-06-2008 בשעה 20:37.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר