איזה קבוצה לדעתכם תיקח את היורו ?
לדעתי זו תיהיה או הולנד או ספרד.
כי להולנד העונה יש שחקנים אדירים !
וגם ספרד הם פייבוריטיות שניהם.
מי אתם חושבים ?
איזה קבוצה לדעתכם תיקח את היורו ?
לדעתי זו תיהיה או הולנד או ספרד.
כי להולנד העונה יש שחקנים אדירים !
וגם ספרד הם פייבוריטיות שניהם.
מי אתם חושבים ?
Real Madrid ♥
|
|
ספרד לוזרים, הולנד לא תעפיל מהבתים.
צרפת או פורטוגל
הולנד!!! יש להם שחקנים מעולים כמו סניידר , ואן דר וארט , ואן דר סאר , אריין רובן , רוד ואן ניסטלרוי , בבל ועוד!
גרמניה!
ספרד תעלה רק לרבע גמר ומשם תיפול היא תמיד נופלת בטורנירים הגדולים....
הולנד לא תעבור את הבתים.....
צרפת ואיטליה אחת מהם כנראה תיהיה בגמר עם גרמניה....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לדעתי הולנד כן תעבור את לב הבתים! אחת הגדולות (צרפת או איטליה) תמעד ותודח , לדעתי זו תהיה איטליה
טוב תלוי נצטרך לחכות למחר אם אני לא טועה ונראה מה קורה....חוץ מזה גם רומניה יכולה להפתיע אל תשכחו שהיא עלתה מהמקום הראשון בבית שלה!
אבל לדעתי איטליה וצרפת יעלו נחכה ונראה מחר ואז נדע...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
או הולנד או גרמניה..
שתי הפייבוריטיות שלי..
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
תזכרו תמילה שלי, איטליה לא עוברת תבתים
יש לי הרגשה שאם הולנד תיפול אז ההגנה של הולנד תפיל אותה.. התקפה וקישור מצוינים הגנה הרבה הרבה פחות .. זה הכי מפחיד .
חח חגי אתה היחיד שרשמת אחי (המבין יבין ).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-06-2008 בשעה 17:45.
Siete
הולנד צרפת או פורטוגל..אם רונלדו יהיה בטורניר גדול פורטוגל יקחו..אם ריברי והנרי ישתפו פעולה כמו שצריך צרפת יקחו..ואם הולנד ישחקו כמו שהם יודעים הם יקחו..אם הכל יקרה יהיה לנו יורו מעולללהה