אתם בפגישה ראשונה ולא מתאים לכם.. מה תעשו?
אתם בפגישה ראשונה ולא מתאים לכם.. מה תעשו?
|
|
אין מה לעשות צריך לסיים את הפגישה ואחרי זה לא להיתקשר....
לענות לטלפון דימיוני ולצעוק "מה אמא בבית חולים??? אני בא ביי"
להתחיל פחות לדבר איתה ולהראות שנהיה רק ידידים
אם הדייט יוצר/ת קשר אחר כך כדי לקבוע לדייט שני אז להסביר בצורה עדינה וברורה שזה לא ילך.
חחח יש לי שיטה קטלניתת פעמיים היא עזרה לי
למשל קבעתי עם מישהי ב-7 וחצי אז אני קובע עם איזה חבר שיתקשר אלי בעשרה ל-8.
כשהוא מתקשר אם היא בסדר אני מדבר איתו אומר לו היא אחלה וזה ואם לא אני אומר לה שזה אבא שלי והוא עושה לי בעיות אני חייב ללכת.
זה גם עוזר ככה אם היא נחמדה אני מגלה לה את הטריק ואומר לה סימן שאת נחמדה.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 07-06-2008 בשעה 19:57.
גונב לה את הכסף ובורח.
לסיים תדייט כמו בנאדם ואז לא להתקשר ולסנן
קרדיט לHen הכריש על החתימה
400 - 500 - 600 - 700 - 800
כמה דברים :
1. אם היא עשה משהו שלא מצא חן בעיני , היא תשלם על הכל (לנסות לפחות)
2. לעשות סימן מוסכם עם חבר אתה שולח לו SMS עם סיפרה או משהו בסיגנון והוא מתקשר וצועק ועושה סצנה בטלפון שהיא תשמע קצת את ההד של הקול ואז אתה אומר שקרה משהו ואתה חייב לזוז נשיקה בלחי ושלום (תשאיר כסף לא תשאיר בעיה שלך , הייתי משאיר בכל מקרה)
3. להתחיל עם מישהי אחרת במקום , מלצרית , ברמנית כל דבר כזה או אחר (גם סוג של רחוק)
4. לא אצא לפגישה ראשונה אם לא יתאים לי לפני הפגישה בכלל (NO בליינדייט EVER)
מספר 3 זה הכלי הכי חזק כשאתה בדייט וממש רוצה את הבחורה להמשך , תראה שבמקודם או במאוחר היא תעשה לך את זה .
אולי היא לא תתחיל עם מישהו במקום אבל היא יכולה לדבר בפלאפון 10-15 דקות , או להתרכז בטלויזיה במקום או כל דבר כזה אחר , זה פאקינג קטע מפגר כדי לגרום לך להשתגע , אז אנחנו עושים את זה פשוט יותר מוקדם מהן והן מתפגרות מזה יותר (המוח הנשי: "פאק מה הכלב הזה עושה " , " אני לא מאמינה שהוא בשירותים כבר 20 דקות "[אתה מדבר עם חבר/ידידה שלך על הכלב החמוד שלה לא שזה מעניין אותך אבל זה סוג של רחוק] ).
שיעור קטן בדייטים![]()