קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ספרד אלופת אירופה =]
    על ידי sn00p בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-06-2008, 12:46
  2. [דיון]ספרד אלופת אירופה!
    על ידי Genetix בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-06-2008, 00:57
  3. ספרד אלופת העולם !!!!!!
    על ידי OrP בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 01:10
  4. ברצלונה אלופת אירופה...
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 23:11
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 30 << ראשון ... 2345614 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 444

[דיון] ספרד אלופת אירופה - עמוד 4

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי Raúl צפיה בהודעה
    אפילו פחות.
    איזה דאבל שלו ושל גומז.
    וגם פסלו לו בצדק עוד גול.
    פורטוגל שיחקו טוב, אבל רונאלדו לפעמים הולך יותר מידי אגו.
    אחי אני מבקש זה לא גומז זה נונו גומש!!
    ואני אומר את זה בתוך אחד שיודע אתמול אתם ראיתם למה אני פורטוגזי גאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. קישורים ממומנים

יורו 2008 - משחקי היום השני

היום הראשון סיפק משחק אחד נהדר בין פורטוגל וטורקיה ועוד משחק צמוד מאוד בין שוויץ וצ'כיה, אך עם פחות כדורגל. ביום השני ייפתחו המשחקים של בית ב', שם על הנייר הדברים הרבה יותר ברורים מבית א' ויש שתי פייבוריטיות מובהקות בדמותן של גרמניה וקרואטיה.

אוסטריה - קרואטיה

יום ראשון, 8.6.2008, 19:00, ארנסט אפל סטאדיון, וינה- שידור ישיר מערוץ 10

שופט: פיטר וינק (הולנד)

היום השני של משחקי יורו 2008 ייפתח במפגש בין המארחת אוסטריה ובין קרואטיה. קרואטיה שהרבה עיניים יהיו נשואות אליה בעקבות קמפיין המוקדמות המרשים, מגיעה למשחק כפייבוריטית מובהקת. מנגד, האוסטרים הם אמנם אנדרדוגים, אבל הם עדיין משחקים בבית, ולכן אי אפשר לפסול לגמרי תסריט של הפתעה מצידם.

סלאבן ביליץ', מאמן הנבחרת הקרואטית לא מכחיש את העמדה העדיפה של קבוצתו ומגיע למשחק עם ביטחון רב. "מצב הרוח נהדר, והלחץ מתחיל לגדול – לחץ חיובי." אמר המאמן הצעיר והוסיף: "תהיו בטוחים שניתן את כל מה שאנחנו יכולים ונהיה קבוצה מעולה. אנחנו נהיה יותר טובים מאוסטריה, מכיוון שאנחנו יכולים לשלוט במשחק". הביטחון של ביליץ' לגבי המשחק מחר כנראה משפיע על כל המחנה הקרואטי, וגם קפטן הנבחרת ניקו קובאץ' שידר הרבה ביטחון לקראת המשחק: "חיכינו לרגע הזה שנתיים ותודה לאל שזה מתחיל מחר. אנחנו יותר טובים מהאוסטרים ואני מקווה שנראה את זה מחר".
    כשנשאל לגבי ההרכב, ענה ביליץ': "אתם יודעים מה יהיה ההרכב כבר חודשיים". מדברים אלו, ניתן להבין שההרכב שייפתח הוא ה4-4-2 שפתח בשני משחקי ידידות האחרונים נגד הונגריה ומולדובה. ההרכב מציג הרבה מאוד כישרון בחלק הקדמי, אבל סימני השאלה עולים מהחלק האחורי, ובפרט מרכז ההגנה. השילוב של דאריו סימיץ' ורוברט קובאץ' במרכז אמנם עתיר ניסיון, ובשנים קודמות הם הוכיחו את עצמם כצמד מעולה, אבל כיום שניהם לא משחקים בקביעות וקשה לדעת איזה יכולת נראה מהם.
    בחוד הנבחרת היא כמובן תחסר את אדוארדו דה סילבה, החלוץ הנהדר של ארסנל שהוביל את הקרואטים במוקדמות אך שבר את רגלו באמצע העונה ויעדר מהטורניר. במקומו יעלה בחוד ככל הנראה איביצ'ה אוליץ', כפארטנר של מלאדן פטריץ' שהרבה ייפול על כתפיו. גם הצמד הזה יכול להיות קטלני ואם השניים יתעלו על עצמם קרואטיה לא צריכה להרגיש את חסרונו של אדוארדו יותר מדי, בטח שלא נגד נבחרת חלשה כמו הנבחרת האוסטרית.

סלאבן ביליץ' חוגג את הצלחת נבחרתו במונדיאל 98. האם יצליח לשחזר אותה מעמדת המאמן?

את אוסטריה, רוב הפרשנים ואוהדי הכדורגל בעולם לא ממש סופרים. הסגל האוסטרי לא מציג שמות נוצצים, לנבחרת אין היסטוריה משמעותית בטורנירים גדולים ואם לא הייתה מארחת את האליפות הנוכחית כנראה שגם לא הייתה לה הופעה ביורו. למרות זאת, במחנה האוסטרי מאמינים שהם יכולים בעזרת דחיפת הקהל הביתי לעשות את ההפתעה. מאמן הנבחרת ג'וזף היקרסברגר הגדיר את סיכויי הקבוצה שלו כ"40%". המאמן הוסיף: "הקבוצה ההתפתחה בצורה חיובית במהלך השנתיים האחרונות. עם יום טוב וטיפה מזל, כל דבר אפשרי". היקרסברגר ניתח במהלך הימים האחרונים את המשחקים האחרונים של הקרואטים וטוען שתידרך את השחקנים שלו ע"פ מה שמצא. נראה שהמאמן רואה חולשה במרכז ההגנה הקרואטי ורוצה לנצל זאת. רנה אופהאוזר, הקשר ההגנתי של הנבחרת צוטט כשאמר: "לקרואטים יש שחקנים גדולים מאוד במרכז ההגנה, שמצטיינים במשחק הראש. אנחנו יכולים ליצור מצבים טובים ע"י מהלכי מסירה מהירים דרך האמצע." קפטן הנבחרת, אנדראס איבנשיץ הוסיף גם הוא: "מרכז ההגנה שלהם פגיע. אנחנו יכולים לעקוץ בעזרת החלוצים הזריזים שלנו".
    לאוסטרים יש אמנם הגנה לא רעה, אבל אם משווים בין שתי הנבחרות גם בעמדה הזאת, שהיא כביכול החזקה של האוסטרים והחלשה של הקרואטים, נראה שלקרואטים יש יתרון. סבסטיאן פרודל, אימנואל פוגאטץ ומרטין שטרנצל הם אמנם שחקנים שנחשבים מצויינים עבור הנבחרת האוסטרית, אבל ספק אם היו מוצאים את מקומם בסגל הנבחרת אם היו קרואטים, וגם אז, כנראה שלא בהרכב. היקרסברגר טוען שההרכב שלו כבר מוכן, אבל הוא לא רוצה לגלות אותו. לפי הריאיון האחרון איתו הוא כבר הכריע את כל העמדות כולל עמדת השוער שעליה הייתה תחרות בין אלכס מאניגר (הזכור לכם אולי מארסנל) ויורגן מאכאו.

גרמניה - פולין

ראשון, 21:45, "ווירטרסה שטדיון", קלגנפורט, (אוסטריה), שידור ישיר בספורט 1

שופט: טום הנינג אוברבו (נורבגיה)

אחת מהמועמדות הפייבורייטיות לתואר היא גרמניה, משחק הפתיחה שלה נגד פולין שבאה על מנת לא לשמש כתפאורה של גרמניה בדרך לתואר. בפעם האחרונה אשר נפגשו שתי הנבחרות היה במונדיאל 2006 כאשר שיחקו באותה הבית, משחק צמוד שנגמר עם שער של הגרמני הוותיק בסגל, אוליבר נוייביל. הפולנים עד עתה לא הצליחו לנצח משחק אחד נגד הגרמנים, אין ספק שהפולנים ירצו לשבש את הדרך של נבחרת גרמניה לתואר.

במחנה הגרמני לא הכל רגוע, הרבה מתח ולחץ כאשר אומה שלמה עומדת מאחורי הנבחרת ומחכה סוף סוף לתואר. השאלה הגדולה ביותר במחנה הגרמני שגורמת למאמן הנבחרת כאב ראש גדול, מי יפתח כקשר ימני, האם זה יהיה קלמנס פריץ מורדר ברמן סגנית אלופת גרמניה או דווקא החלוץ לוקאס פודולסקי מבאיירן מינכן. מאמן הנבחרת יוהאכים לאוו יצא אל העם הגרמני ואמר "במידה והנבחרת תשחק כמו שרק היא יודעת, החלום יתגשם ואנחנו נהיה אלופי אירופה". סוגיית השוער נפטרה, ינס לאהמן יהיה מספר 1, רוברט אנקה מהאנובר 96 יהיה השוער השני ואילו רנה אדלר הצעיר יהיה השוער השלישי. לאוו עדיין מתלבט בקשר לחוד הנבחרת, האם יפתחו גומז וקלוזה בחוד או דווקא החוד של המונדיאל פודולסקי ומירוסלב קלוזה. בקישור תפתח הנבחרת הגרמנית ככל הנראה ללא קשר דפנסיבי, מיכאל באלאק (צ'לסי) וטורסטן פרינגס (ורדר ברמן) ישחקו יחד באמצע המגרש.
    הרכב משוער: (4-4-2)
    לאהמן - להאם, מרטסהאקר, מטצלדר, יאנסן - באלאק, פרינגס - פריץ, שווינשטייגר - פודולסקי, קלוזה.

פודולסקי רוצה לחגוג על חשבון הפולנים

במחנה הפולני בעיות לא קטנות צצו במהלך השבוע האחרון, יאקוב 'קובה' בלאג'ייקובסקי (בורוסיה דורטמונד) הקשר של הנבחרת עם הכי הרבה טכניקה בנבחרת נפצע בירך וייעדר מכל טורניר היורו, עוד מכה קשה למאמן ליאו בינהאקר ההולנדי, השוער השני שלו קושצ'אק גם הוא נפצע וייעדר מהיורו, בינהאקר נשאר עם שני שוערים בסגל הנבחרת הפולנית לטורניר היורו. הנבחרת הפולנית מגיעה למשחק הפתיחה שלה מול גרמניה לאחר תיקו 1-1 מול דנמרק ועם ניצחון קטן 1-0 על אלבניה. "לא נשמש כתפאורה", אמר מאמן הנבחרת שמאמין בחניכיו ויודע כי למרות הכלים המרשימים של הגרמנים לחניכיו יש סיכויים לא קטנים לצאת מהמשחק הקשה מול גרמניה עם נקודות. למרות התצוגות הלא מרשימות של הנבחרת הפולנית בהכנה הפסד 3-0 לארצות הברית ותיקו עם מקדוניה ודנמרק, הנבחרת הפולנית יכולה ורוצה לעשות סנסציה בבית. בינהאקר צפוי לעלות עם מערך מעט הגנתי כאשר בחוד ישחקו לבדו אייבי סמולארק חלוצה של ראסינג סנטנדר הספרדית ומתחתיו ישחק זוראבסקי.
    הרכב משוער: (4-5-1)
    בורוץ - ואסילבסקי, באק, זוולאקוב, ואורג'נייאק - לאבנדובסקי, דודקה - לובודג'ינסקי, צ'יינובק - זוראבסקי - סמולארק.

שחקן החוד היחיד של הנבחרת, אייבי סמולארק
    נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 08-06-2008 בשעה 12:54.

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

משחק טוב היום גרמניה-פולין טעון מאוד!
    מה שצריך זה שניתן להם בראש למרות שאולי זה יהיה קצת קשה ושם ישבו בשקט.

יאללה גרמניה!

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

למה אתה אוהד גרמניה

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    למה אתה אוהד גרמניה
    באמת למה הם כאלה נאצים טוב ככה אני קורא להם למרות שיש להם אחלה נבחרת לא משנה הקיצר
    1-0 קרואטיה לוקה מודריץ' כבש בפנדל בדקה ה3'

ציטוט נכתב במקור על ידי fassass צפיה בהודעה
    באמת למה הם כאלה נאצים טוב ככה אני קורא להם למרות שיש להם אחלה נבחרת לא משנה הקיצר
    אתם שונאים אותם בגלל ההיסטוריה כיום גרמניה היא אחת הידידות הגדולות ביותר של ישראל.
    בנוגע למשחק מעניין איך האוהדים הפולנים יקבלו את פודולסקי ואת קלוזה (שניהם פולנים שהתאזרחו בנבחרת גרמניה)
    HUP HOLLAND HUP
    Visca Barca y Visca Catalunya

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי fassass צפיה בהודעה
    כאילו הפולנים והאוסטרים יותר טובים.

לגבי קרואטיה,אם לביליץ' מותר לשחק ככה באליפות אירופה אז בטח שלגוטמן מותר בליגה העלובה שלנו
    סה"כ אני מקווה שקרואטיה תציג את הכדורגל הטוב שלה ואוסטריה הפתיעה לטובה,לא נבחרת עלובה כמו שחשבתי.

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

אתם נאצים בעצמכם!
    בעבר זו הייתה גרמניה בשלטון המפלגה הנאצית שבחרה להתיישב בגרמניה ולשלוט בה וקראו לה גרמניה הנאצית.
    עכשיו כל פיפס קטן של אנטישמיות הגרמנים מענישים בחורמה את הגורמים הייתי שם מלא פעמים ולא כל גרמני הוא נאצי מתי תפנימו?!

קרואטיה ניצחה 1-0 מפנדל של מודריץ' אבל אוסטריה הייתה(במפתיע)הרבה יותר טובה!

גרמניה ניצחה 2-0 את פולין והשתיקה את כל הפולנים שהיו רוב גדול באצטדיון ואתכם פה!יאללה גרמניה!

וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חס וחלילה אף אחד לא קרא לך נאצי , פשוט העם הגרמני היה וגם היום עם מאוד גזעני :\ כך עובדה לזה שהיום 150 אוהדי גרמניה נעצרו רק בגלל שקיללו פולנים ורצו להרביץ להם (וכן זה כן על רקע פוליטי) , בסה"כ הייתי ביוון ראיתי מלא תירות תיירים וזה היו סבבההה .. זה לא כולם אבל יש שם עדין מספיק גזעניים והכתם שלהםם אצל העם היהודי ישאר לעד (ככה אצלי לפחות) .
    Siete

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

בסדר גם אני לא שוכח מה הם עשו כל המשפחה של סבתא רבא שלי הלכה בשואה אבל זה לא שאני אשנא את הנבחרת ואאשים את קלוזה,פרינגס פודולסקי ועוד על השואה ואגיד שהם נאצים כי הם לא...
    וכבר הסברתי את כל עניין הגרמני=לא נאצי כשהיה שידור של ליברפול-צ'לסי בערוץ הגרמני בערב יום השואה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

איזה משחק איזה יוווווו הולנד זיינו אותם פשוט , שניידר אחד הטובים בעולם , מנהיג אמיתי.
    שחקו בלי רובן היה יוכל להגמר 5-0 אבל היה יכול להגמר גם 3-3 את האמתת ההגנה של הולנד גרועה.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ציטוט נכתב במקור על ידי RiTaR צפיה בהודעה
    אתם נאצים בעצמכם!
    בעבר זו הייתה גרמניה בשלטון המפלגה הנאצית שבחרה להתיישב בגרמניה ולשלוט בה וקראו לה גרמניה הנאצית.
    עכשיו כל פיפס קטן של אנטישמיות הגרמנים מענישים בחורמה את הגורמים הייתי שם מלא פעמים ולא כל גרמני הוא נאצי מתי תפנימו?!

קרואטיה ניצחה 1-0 מפנדל של מודריץ' אבל אוסטריה הייתה(במפתיע)הרבה יותר טובה!

גרמניה ניצחה 2-0 את פולין והשתיקה את כל הפולנים שהיו רוב גדול באצטדיון ואתכם פה!יאללה גרמניה!
    תגיד לי אתה דפוק? למה המפלגה הנאצית היא ארגון טרור?
    מה זה כמו חיזבאללה בלבנון?
    כל גרמניה תמכה בנאציזם אז.

חוץ מזה שאינלי בעיה עם גרמניה כיום והיא אחת הפייבוריטיות שלי לזכייה אבל היא לא נבחרת שאוהדים אותה

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

עזוב אחי , בושה לאהוד את גרמניה :\
    בקיצור בנתיים הולנד הציגה תכדורגל הכי יפה , הקישור שלה מדהים . שניידר - ואן דר וארט עוד מעט רובן וקויט היה פשוט מצוין ..הפציעה של הבלוף ואן פארסי תעשה רק טוב ( שלא יפתח בכל המשחקים) :\
    הבן אדם אוברייטד לגמרי , עוד לא עשה כלום בכדורגל ואם הנתונים שלו ( 1.90+ ) , מבנה גוף אדיר הגיע הזמן שהוא יעשה.. גם בארסנל היה פצוע כל העונה כמעט ובכלל שמתם לב שהולנדים נפצעים כלהזמן?
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-06-2008 בשעה 10:50.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

הולנד היא נבחרת חזקה מאוד !
    אני מצפה ממנה לפחות לחצי גמר.
    Real Madrid ♥

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

טוב לא מעניין אותי מה אתם חושבים אני ממשיך לאהוד את גרמניה....סוף דיון עזבו לריב!

הולנד קרעו אותם האמת שמחתי שהם ניצחו כי בבית ג' אני מעדיף אותם כי את איטליה וצרפת אני שונא ורומניה לא התחברתי אליה כ"כ למרות שהיו לה מלא הזדמנויות לנצח את צרפת....

היום שוודיה-יוון מקווה ששוודיה תעלה!שידור בערוץ 10 ב-21:15

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect