ישבתי עם חברים בפארק כזה, סתם דיברנו על שטויות. פתאום באים איזה 3 ילדים בני 11 ככה באים ומתחילים לקלל אותנו, ככה מול הפנים, לידינו, הייתי פשוט בשוק, אחד מהם פתאום בא מרים מקל ומאיים לדפוק לי בראש, הייתי פשוט בשוק, לא הבנתי מה קורה, פחדתי שיביא לי את המקל בראש אז קמתי לקחתי לו את המקל, הוא בא וירק עלי, פגע לי בנעל (wtf?), התחלתי לדפוק לו את המקל בתחת, אני לא איזה ילד דפוק שידפוק לו מקל בראש, 2 הילדים האחרים באים מתחילים לבעוט בי (מה קורה פה?), חברים שלי באו ועזרו לי להרבצנו להם, לא משהו רציני סתם הפלנו אותם על הרצפה ובעטנו בהם בתחת- הם עדיין בני 11 ואנחנו בני 17, הם התחילו לבכות,הלכו וצעקו לנו שהם הולכים להזמין משטרה.
אני וחברים שלי ניסינו לעכל את מה שהרגע קרה, היינו בשוק, ילדים בני 11 מתחילים מכות עם ילדים בני 17, היינו 4 ילדים, כולנו חדר כושר כבר שנתיים-שלוש, לא חשבנו באמת הם יזמינו משטרה. אחרי 15 דקות עוצרת ניידת בכביש ואנחנו פשוט ברחנו כמו משוגעים, כי מי יאמין שילדים בני 11 מתחילים מכות עם בני 17?, והלכנו וישבנו בבית של חבר.
אני עדיין מנסה להבין מה הלך שם, כאילו זה לא שדיברנו איתם או משהו, יבשנו על ספסל ודיברנו בינינו, אפילו לא דיברנו חזק...
כל הערסים המפגרים האלה. ואל תגידו "היית צריך לזיין אותם מכות, לפתוח להם את הראש" אני גם באמצע רמת גן, הערסים שלנו באמת מסתובבים על סכינים, לא גר באיזה חור שערסים זה מי שלובש ורוד...
מה קורה לילדים של היום? מה?

<
גשם של עופרת יצוקה.