אז ככה... אתמול היינו אצל דודים בשבועות.
היה כיף והכל.... בת דודה שלי (כיתה ט') ואני כיתה י...
קיצר באה אלייה חברה כדי לעשות עבודה... עכשיו משראיתי אותה פשוט רציתי לנשק אותה כל כך חמודה ויפה ... ( אני נשמע כמו ילד קטן חח)
אז שאלתי אותה איך קוראים לה כזה והיא אמרה לי "רעות" .
אחר כך הלכתי לשים בגד ים והלכנו לבריכה אני ועוד כמה בני דודים שלי....
הן עשו את העבודה ובאו גם לבריכה (בת דודה שלי וחברה שלה - רעות).
הן לא שכו אוו משו סתם באו לשבת אז אני ובני דודים שלי היינו ביחד 3 (אני ועוד שתי בני דודים ) בהתחלה שחינו ובמים , ואז כשהן הגיעו שתי בני דודים שלי ( שחתכי לציין אחד כיתה ט' ואחד ח') הלכנו ודיברו איתם סתם לא ניסו להתחיל עם החברה של בת דודה שלי אוו משהו .
אחרי איזה 10 דקות אני גם באתי והייתי בתוך המים ולא דיברתי ... סתם הסתכלתי עליה קצת.
ואחר כך דיברתי איתה קצת אבל כמו טמבל שעכשיו אני חושב על זה שאלתי אותה איזה שאלה ואחרי כמה דקות עוד אחת וככה בהפסקות כזה כי לא עלה לי על מה לדבר איתה...
עכשיו מכל מה שאני זוכר זה שנוצר בדיוק קשר עין שלי איתה בדיוק של שניה.
אני חושב שהפגנתי מולה ביטחון עצמי והראתי לה שאני לא חסר בטחון.
היא הסתכלה עלי בשניה הזאת ואני חושב שהיא :הזמינה אותי לגשת אליה" ואני כמו דפוק מפספף הזדמנות אחרי הזדמנות...
ועוד דבר אחד... שלפני זה קרה... בת דודה שלי שאלה אותי בן כמו אני ואמרתי לה 15 וחצי .. , אני כמעט בטוח זה שבגלל חברה שלה שרצתה לדעת..
וזהו אחר כך פשוט ממש התבאסתי לעצמי ואמרתי לעצמי - "למה לא הצעתה לה ללכת לסיבוב אוו משו לדבר , להכיר" זה כל כך מבאס....
תנו עצות מה הייתי עושה ... מה הייתי יכול לעשות.... ואיך לשפר את ההתנהגות שלי שפשוט לא יוצא מזה כלום.
ממה שאני חושב זה שהיא הציעה לי לבוא אליה הסתכלה עלי אפילו שזה היה לשניה... ואני לא באתי...
והיא הסתכלה כזה בשניה הזאת במבט שעלי ואחרי שניה שהיה את הקשר העין הורידה מהר את העינים.... זה סוג של "קריאה" אלי??? מה זה אומר אני חייב לדעת... .. תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה... מקווה להרבה תגובות רציניות... תודה !!!

ציטוט ההודעה