אני רוצה להתחיל לשחק ואני נכנס לשרת נגיד של Vgames במירק מה אני אמור לעשות לא הבנתי ?
אני רוצה להתחיל לשחק ואני נכנס לשרת נגיד של Vgames במירק מה אני אמור לעשות לא הבנתי ?
|
|
להרשם עם הסטים אידי שלך ב vgames והניק.
לחכות שיתחלף המפה כדי שתוכל לשחק ואז תוריד תתוכנת אנטי צ'יט busted
תפעיל אותה וכנס לשחק.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בואו נעשה קצת סדר..מי שרושם pcw server off זאת אומר תשהוא רוצה משחק ואין לו סרבר והוא מחכה שמישהו יציע לוpcw server on זה למי שיש סרבר והוא רוצה משחק..גאטרים זה משהו אחר..כנס ל vgames.gathersחכה שיתחיל גטר והפקודה להוסיף אותך למשחק זה !addמחכים ש10 אנשים ירשמו את הפקודה ויש משחק..תבדיל בין גטר לבין משחק שאנשים מציעים במירק...שני דברים שונים...
שאתה בערוץ והכל יהיה גאטר כתוב כזה וזה יעשה לך ציפצוף שמתחיל אתה עושה !add ואם פתאום אתה לא יכול לא משנה איזה סיבה אתה עושה ככה !remove הסימן קריאה לפני לא אחרי בכל הערוצים בכלל בכל המירק זה ככה ואז שאתה עושה !add ושיהיו 10 אנשים שיעשו !add זה ישלח לך pme=הודעה פרטית שהיא תביא לך פרטים של הסרבר וונט איזה קבוצה אתה...וזהו אתה יכול להתחיל לשחק ולהנות!
בברכה,עמית.