מי שרוצה EMAIL :
WWW.IRONALDO@WALLA.COM
שישלח לי בפרטי,
(יש סיכוי שתצטרכו לחכות עד שאני עונה...)
ריק לחלוטין!
מי שרוצה EMAIL :
WWW.IRONALDO@WALLA.COM
שישלח לי בפרטי,
(יש סיכוי שתצטרכו לחכות עד שאני עונה...)
ריק לחלוטין!
נערך לאחרונה על ידי Avi1000R; 10-06-2008 בשעה 19:46.
|
|
Nה אתה פותח אימילים עם שמות של שחקנים ורוצה למכור את זה?
חתימתך לא ראויה ולא הולמת, ולכן הוסרה.
רפואה שלמה.
WWW.IRONALDO@WALLA.COM
זה קישור בכלל לאתר וואלה של הדוא"ל , רפואה שלמה אמן אמן כל העם בפה אחד .. אני לא מספים אז אל תתנו לי אזהרה שמשהו אני מצטער פשוט זה היה דורש התגבוה הזו תיהו רחמנים![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
נגיד ואני קונה... מה אני עושה עם זה? ביד?
אני יכול לפתוח מלא כאלה ועוד עם סיומת הרבה יותר טובות כמו של Vmail.co.il
אחי עשית לי את היום! נראה לי אני קונה ממך את כולם... אבל תוריד את המחיר כי 5 זה יקר...
נשבע לכם לאיזה רמה אנשים הגיעו פה... מחר בטח מישהו ימכור את השניצל שאמא שלו הכינה אתמול...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי OraN_Y; 10-06-2008 בשעה 22:38.
תקשייב אבי אחי אני בטוח שאתה חדש פה אז תדע שלא מוכרים פה דברים כמו אימיילים עם שמות של שחקני כדורגל תמצא דברים שאנשים פה באמת יקנו אני יתן לך 50 נק' כהתחלה טובה תמצא טראקרים תמכור תעצב חתימות תמכור מספרי איסיקיו משהו שאנשים באמת צריכים
חתימתך לא ראויה ולא הולמת, ולכן הוסרה.
נעול