מה לדעתכם הProffesion הכי רווחי, שהכי טוב להשיג ממנו כסף, ובנוסף תרשמו איזה Proffesion הכי לא רווחי שאין בו כמעט רווחים.לא חובה שניסיתם את כולם פשוט תגיבו ממה שנראה לכם.
מה לדעתכם הProffesion הכי רווחי, שהכי טוב להשיג ממנו כסף, ובנוסף תרשמו איזה Proffesion הכי לא רווחי שאין בו כמעט רווחים.לא חובה שניסיתם את כולם פשוט תגיבו ממה שנראה לכם.
בברכה, Joni
|
|
לא יודע בשרתים פרוצים כמו stone אני לא ממש משתמש בזה לכסף
אם אתה משחק בשרת פרטי ואף פעם לא שיחקת בשרתים הרגיליים - אל תדבר, כי אתה לא נחשב שחקן של WOW.
המיקצוע הרווחי ביותר הוא Mining וזה ידוע.
גם Skinning בOL נהיה רווחי.
אני מכבד, אבל הידע שלהם במשחק אינו מתקרב לידע של שחקן WOW אמיתי
נערך לאחרונה על ידי Joni; 11-06-2008 בשעה 19:31. סיבה: נסחפת, ולא נשחפת :}
חחחחחחחח תאמין לי אני מבין במשחק טוב מאוד חחחח אני לא הולך להוציא 70 שקל על משחק אני לא אומר שזה לא שווה כול אחד מה שבא לו אני לא פריר ואל תריבו איתי על זה ככה אני חושב חד פעמי המשחק היה עולה נגיד 300 בסדר אבל כול חודש לא שווה ואת רוב מה שאני מבין זה מהשרת של viper שרת אחד הטובים ששיחקתי בוא רק הלאגים מבאס אחלה שרת
נערך לאחרונה על ידי אלעד.; 11-06-2008 בשעה 19:57.
לא יודע מה עכשיו שאני שיחקתי היה והשרת היו בו 20 איש מחוברים זה נחמד והיה פעמים שהיה לאגים כמו 5 אלף ms זה היה מעצבן אבל viper סוס השרת היה טוב לא היו הרבה באגים וזה
VIPER שרת נחמד מאוד, אני שיחקתי בכמה שרתים פרטיים שהייתה תקופה שלא היה לי כסף, אבל תאכלס, אי אפשר להשוות בין חווית המשחק של שרת רגיל, שרת פרטי (אפילו אם הוא Blizzlike)![]()
בסדר לי לא יהיה לזה כסף ושיהיה אני לא יבזבז על משחק מחשב כול חודש
אף אחד לא אמר שזה לא נכון, ברור ששרת רישמי שונה לחלוטין.
הוויכוח פה היה על אותו בחור שטוען שהידע של כל השחקנים בשרת פרטי לא מתקרב לידע של שחקן ברישמי. זה מה שהדליק אותי. קביעה דבילית.
כל שחקן והרמה והידע שלו... מפתחים ואמדמינים בשרתים פרטיים לדוגמא, ייודעים יותר על WOW מרוב החשקנים ברישמי כייוון שהם צריכים לדעתם איך הDB אמור להראות (גם אם זה לא יוצא). בקיצור זה תלוי בשחקן. לא משנה איפה הוא משחק
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-06-2008 בשעה 18:46.