יש "תופעה" מעצבנת של הריגת שחקנים בWoW , אני מתכוון להריגה של שחקן סתם בדרכים הכי מגעילות, למשל שחקן רמה 30 מתאמן במקום כלשהו פתאום מופיע שחקן מהצד השני ברמה 70 והורג אותו, ועוד כל מיני מקרים מציקים שלמשל אתה בא להרוג יצור לQuest ופתאום בא (אפילו מישהו ברמה שלך) ופשוט מתחיל לתקוף אותך בזמן שאתה נלחם עם היצור. לפי דעתי זה דבר מגעיל לעשות, זו התהגות מאוד ילדותית לפי דעתי, אבל הדבר הכי מעצבן, זה כאשר מישהו חזק ממך הורג אותך, ומחכה שתחזור ואז שוב פעם הורג אותך עד שנמאס לו. היום לימדתי מישהי ברמה שלי (69) לקח, היא באה לתקוף אותי בזמן שנלחמתי ביצור, כמובן שהרגתי את שניהם, אחרי זה אני ממשיך לבצע את הQUEST ואני קולט היא שוב פעם חזרה ובאה לתקוף אותי, הפעם שמתי לב אליה ופשוט פוצצתי אותה בלי שהיא תיגע בי אפילו, אחרי זה החלטתי ללמד אותה לקח, הרגתי אותה עוד פעמיים. אני מקווה שהיא למדה את הלקח לא להתעסק איתי. עכשיו לעניינינו תביעו את עמדתכם.

, אחרי זה אני ממשיך לבצע את הQUEST ואני קולט היא שוב פעם חזרה ובאה לתקוף אותי, הפעם שמתי לב אליה ופשוט פוצצתי אותה בלי שהיא תיגע בי אפילו, אחרי זה החלטתי ללמד אותה לקח, הרגתי אותה עוד פעמיים. אני מקווה שהיא למדה את הלקח לא להתעסק איתי. עכשיו לעניינינו תביעו את עמדתכם.

ציטוט ההודעה

עוד אין לך