חלאס, לא תשנה את דעתנו.
אתה מוזמן ללכת להשפיע על ילדים בני 11, אבל פה אתה לא תעשה שינוי.
חלאס, לא תשנה את דעתנו.
אתה מוזמן ללכת להשפיע על ילדים בני 11, אבל פה אתה לא תעשה שינוי.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
Jack תבין, בארץ זה לא משתלם לקנות משחקים. בארצות הברית התחום הכלכלי מאוד מפותח אנשים מקבלים משכורות הרבה יותר גדולות משלנו אפילו אב בית בבית ספר מקבל כמו מנהל אצלנו, ותחשוב שבארץ עוד לוקחים 50% מהמשכורת. בארצות הברית משתלם לקנות הכול אבל בגלל הארץ שלנו שמוקפת באוייבים רוב הכסף הולך לביטחון ולשחיתויות כמו 48 אלף שקל לשר או 80 אלף שקל למנכ"ל חברת חשמל. בארץ תץרבות הקנייה של משחקים לא תתפוס לא כי כזה נחשב יוקרתי אלא כי זה לא תופס אתה תקנה נגיד COD4 אחרי שבוע ימאס לך.
בגלל זה הרוב עוברים לקונסולות כי משקיעים יותר במשחקים .
דבר2 כבר לא שווה לשחק במחשב שכדיי להריץ ברמה הוגנת משחקי מחשב חדשים צריך מחשב ב3000 שקל מה שנער בגיל 16-18 צריך לעבוד כל החופש ואף יותר. גם המצב של הקונסולות לא כלכך טוב בארץ 400 שקל למשחק ולקונסולה בכלל שוחטים.
קיצר בארץ זה לא יתפוס.
ואנחנו זה לא הפיתרון מקסימום מתוך הנוער 20% מורידים משחקים בקביעות .
ושלא נדבר על WOW שאם אתה רוצה לשחק תקנה את המשחק ב400 שקל = תוסיף על כל חודש 75 שקל כאילו WTF מי ישלם כל חודש 75 שקל זה רצח עם.
בקיצר בוא נסכם אפחד לא חושב כמוך. אתה היחידי פה שחושב שצריך לקנות משחקים...
אשכול חופר ברמות לתעשית המשחקים לא יקרה כלום היא רק משגשגת יותר ויותר היא כמעט ברמה של תעשית הסרטים לדוגמא כמה בזבזו על GTA IV רק 500 מליון דולר אני לא חושב שיותר אמרו שהמשחק רק התקרב לתקציב של סרט וגם כמה הם הרוויחו 5 מלירד דולר אם אתה אומר שכך תעשיית המשחקים נופלת אתה חיי במשחק!! הם אף פעם לא יפלו כי אם אפילו היו רואים שהם היו נופלים אז בעתיד הקרוב היו מפסיקים לפתח משחקים ורק ממשיכים לפתח משחקים וגם קמות חברות חדשות לזה אתה קורא נפילה ממש ממש מה עם תעשיית הסרטים שהיא כבר יות מ80 שנה איך היא לא נפלה עם כל הפיראטיות אההה?! וגם תעשיית השירים שום דבר לא נופל כולם עומדים כמו סלע ולא נופלים מה יקרה אז לא יהיה בכלל בידור לא יהיה טלויזיה וכו' אתה עושה צחוק זה דוגמא למשהו מפגר שרק חושב שהוא יודע אבל לא נכנס לעומק של כל התעשייה אל תחפרו היא לא תיפול וזה לא יקרה כי תמיד יש את האמריקאים שיקנו כי המחירים שם סבירים ולא כמו פה המחירים מוגזמים ברמות של פי 3 למשחק אחד וזה גם לא ממש שווה להזמין כי אז המשלוח עולה כסף המכס הבני זונות רק אם אתה קונה משחק שעולה פחות מ50$ אז הם לא לוקחים את ה30% אין פשוט גנבים במדינה שלנו כל דבר המדינה צריכה לקחת.
תפסיקו לחפור עם זה מתי שהמחירים הם פי 3 אני לא רוצה להוציא את כל כספי על משחק שזה רק דיסק, אם המשחקים היו במחירים סבירים בארץ אז היה על מה לדבר אבל הם לא!!! זה לא תרוץ שלנו כי לא כל אחד יש לו את הכסף לקנות כמה משחקים אז יש את הפראטיות שגונבת לגונבים שגונבים מאיתנו
הבא שמדבר לא יפה מקבל באן
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אתה רואה פה מישו שמדבר יפה אל תתחכם איתי
תסתכל דפים אחורה
ג'ק, תעשה אתה מה שטוב לך, ואנחנו נעשה מה שטוב לנו, קפיש ?
אי אפשר לשפוט פה אף אחד, כל אחד והדעה שלו.
תראו הורדות ימשיכו דווקא בגלל שהמשחקים פונים בעיקר לילדים שאין להם עבודה [מן הסתם]..
בקשר לזה באמת אין מה לעשות אי אפשר לתפוס את מי שמוריד ולדעת כמה הוא הוריד...
חוץ מזה שכל עוד אין חוק נגד זה בישראל, תמיד ימשיכו פה להוריד..
אז בינתיים, אין כל כך מה לעשות מזה, סתם פיתחתם פה דיון שנגרר לויכוח על מי צודק.. O_ס
משה לא טוב שנעצת =|