אני לא מבין למה את אומר שאני מדבר שטויות? אחי לי יש דיעה משלי ולך יש דיעה משלך , אני חושב שכושר קרבי הוא דבר מזיק, אתה לא? אחלה מקבל את זה, בוא נסגור את זה פה.
אני לא מבין למה את אומר שאני מדבר שטויות? אחי לי יש דיעה משלי ולך יש דיעה משלך , אני חושב שכושר קרבי הוא דבר מזיק, אתה לא? אחלה מקבל את זה, בוא נסגור את זה פה.
|
|
תאמת שיש על זה וויכוח, (על אם זה עוזר או דווקא פוגע) זה עוזר במידה ואתה ברמה הנדרשת של הקבוצה מי שמגיע באמצע אחרי שרוב החניכים כבר בדרגת כושר מתקדמת שלא יתאמץ אלא שיתחיל לבד למה לקפוץ ישר לשגרת אימונים מפרכת כזאת פוגעת הרבה הרבה יותר משעוזרת אז אם ישבת בבית עד עכשיו וחודש חודשיים לפני גיבוש אתה מגיע, עשה לעצמך טובה תתאמן לבד...
איפה אתה רואה פה דעות?
אני נותן לך עובדות ומסביר לך איך אנחנו כן עובדים נכון ונותן לך דוגמאות לאיך שהוא מתקן אותנו בכל תרגיל ותרגיל כדי שלא נדפוק את הגוף שלנו, מה דעה פה?
ישי התותח
תגיד, מה את מדבר שטויות.. אני הייתי בכושר קרבי!!! הדבר היחיד שמעניין אותו זה מתי נגמר האימון, ומתי הכסף נכנס בסוף חודש...חוצמיזה שום דבר לא מעניין אותו, דרך אדב ראיתי חוג שמרימים בו שקי חול עם משקל מטורף...זה נקרא לתקן?? מה האנשים מבינים מזה??! שצריך לרוץ עם משקל,ובינינו זה דופק חבל על הזמן, עזוב אותך מהויכוח הזה זה דיבלי, מיותר וטיפשי, כל אחד יעשה ה שהוא רוצה ונסגור את הסיפור..גם ככה זה גלש יותר מידי.
לא יודע באיזה כושר קרבי היית אבל בטוח שלא עם המאמן שלי.
ישי התותח