
נכתב במקור על ידי
Moshe
את יודעת את ממש חוצפנית , אני אתמול שמעתי על המקרה שלך ולא הבנתי למה עד שיניב הסביר לי את זה והנה את מוכיחה שוב שהוא צדק (כשלא הסכמתי איתו בהתחלה כי מחקו באשכול הזה המון תגובות אבל ראיתי חלק מהתגובות בציטוטים).
מי את ומי הביא לך את הזכות לקבוע מה נכון ומה לא ? , למה נראה לך שהוא יכול לעשות משהו ? ומאיפה לך שההורים שלו לא שאלו אותו כלום ? מה את רוצה שההורים שלו יעשו יתקעו אותו בבוידם ולא יביאו לו לצאת מהבית שבוע כי 2 ערבים הביאו לו מכות וכמעט אנסו את חברה שלו ?
בת כמה את ילדה ? (סליחה שזה יוצא ככה אבל זה כבר עובר כל גבול) , בן אדם בא פה לשפוך משהו שקרה לו כי אולי אין לו למי לספר ? אולי הוא מתבייש בזה ורוצה להוציא את זה ? אולי זה מפריע לו על הלב ?
האשכול קיים והוא במחסן.
מה היית עושה ? הולכת למשטרה ? למה נראה לך שהיו שמים עליך ? איך את חושבת היו מוצאים אותם ? את חייה בסרט ילדה תפסיקי לראות סרטים