תקשיבו אני בשיעור חברים שלי מתקשרים אליי אומרים לי תקשיב מה ילדים מרצלה שבינהם אתיופים רוסים וערבים(חח רמלה..)מכיתה י' יא' באים והרביצו ל2 חברים שלי..וישר אמרתי מה מי נוגע בחברים שלי עולים עליו במכות קיצר על מי שעלו עליו מכות 2 חברים שלי לאחד מהם יש אח שסיים יב' השנה מסיים..שהוא יעני הכי קשרים בבית ספר הגב הכי ענק זה שלו יש לו ביצים של שור אין לו בעיה להרוג מי שבא לכם קיצר הוא כזה בא ליד הילדים והביא פטיש לבית ספר תקע לו פטיש בראש!!מרוב התנופה של הפטיש הפטיש עצמו עף!!הראש של הפטיש עף!!מרוב העוצמה..ואז פגע ברוסי אחד מרמלה!!קיצר התחיל לרדת לו דם חשבתי מקדונלס לקחו את כל הקטשופ שיש להם ושמו שמה ואז חבר שלו בא לזה שסיים יב' ואמר לו "מה אתה נותן לו פטיש בראש?!"ואז חח זה מיב' נתן לו אגרוף כמו של ברוס לי!!חח איזה אגרוף אתם לא מבינים!!והרוסי שקיבל פטיש בראש הביא איזה אבן בלוק משהו ענק!!ובא ליזרוק עליו אבל ההוא ברח ההוא זה שסיים יב'..ואז אבא שלו בא כי הוא אח של חבר שלי ושניהם בבית ספר..אני בכיתה ט' והמשטרה באה לקחו אותם לחקירה קיצר משהו ענק אתם לא מבינים באמת אין דרך להסביר לכם מה קרה שם..
נ.ב
אני מבקש לילדים פה לא יגיבו "מה קרה לך אנחנו הולכים מכות בבית ספר עם המורים"
וכל מיני משפטים שמוכיחים את זה שהם מתלהבים פה על כולם אין לי כח לזה בבקשה...תודה רבה!!
תגובות!!!

ספוילר: