|
|
ועם היכולת של המחצית השנייה?
יכל להיגמר 4-0 ומעלה לגרמניה יאללה פאסס אנחנו נגדכם ברבע גמר תן בפרגון....=]
קרואטיה ניצחה 1-0 את פולין קיצור עוד פעם צדקתי עם הניחושים שלי :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מהמר שגרמניה לוקחת את פורטוגל...
אלא אם רונאלדו יקח את המשחק על הידיים שלו... הכול תלוי בו.. אם הוא ישחק
ברמה באמת גבוהה כמו שצריך, הפורטוגלים יקחו, אבל אם הוא יקלע ליום בינוני, הגרמנים
ינצחו.
לא בא לי שגרמניה תעלה :\ דקה גרמניה נגד פורטוגל קרואטיה - גרמניה
הולנד נגד מי אמורה לשחק ? מי שתעלה מהבית של ספרד? שוודיה \ רוסיה ?
Siete
לדעתי רומניה תיהיה מול ספרד והולנד מול שוודיה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כל התרחישים לבית המוות:
רומניה עולה אם:
1. רומניה מנצחת את הולנד.
2. רומניה מסיימת בתיקו, וגם איטליה וצרפת מסיימות בתיקו.
3. רומניה מפסידה 1:0 או 2:0 או בהפרס של שלוש שערים(דוגמא 4:1), ובמקביל איטליה וצרפת מסיימות בתיקו 0:0.
איטליה עולה אם:
1. איטליה מנצחת ורומניה לא.
2. רומניה מפסידה ואיטליה מסיימת בתיקו עם שערים. הסיבה - בבית משולש בין איטליה-רומניה-צרפת, לאיטלקים יהיו הכי הרבה שערי זכות.
3. רומניה מפסידה בדיוק 3:0 ואיטליה מסיימת ב0:0. הסיבה - לאיטליה יש עדיפות על רומניה בדירוג באופ"א(מקום שלישי לעומת שישי).
4. רומניה מפסידה בהפרש של 4 שערים או יותר, ואיטליה מסיימת ב0:0. הסיבה - לאיטליה יהיה הפרש שערים טוב יותר בבית.
צרפת עולה אם:
1. היא מנצחת ורומניה לא.
אגב, אם רומניה תעלה והמשחק בין איטליה לצרפת יסתיים בתיקו, לראשונה בהיסטוריה, יתמודדו שתי נבחרות בדו קרב פנדלים לאחר שהודחו, כדי לקבוע מי מסיימת במקום השלישי ומי במקום הרביעי, לצורך ניקוד עתידי של אופ"א.
יפה חן אחלה השקעה..
נראה לי יגמר 0:0 במשחק של צרפת ואיטליה,ובפנדלים צרפת תנצח
איטליה ניצחה 2-0 משערים של דה רוסי(הרני) ופירלו, אבידל הורחק
הולנד ניצחה 2-0 משערים של הונטלאר וואן פרסי
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 18-06-2008 בשעה 00:45.
2-0 לאיטליה המשחק הסתיים אחרי שערים של פירלו ודה רוסי שניהם ממצב נייח.
פירלו מפנדל
דה רוסי מבעיטה חופשית שפגעה ברגל של הנרי הכדור שינה כיוון וקופה נפל לצד השני של השער.
כמה מהלכים נחמדים של פירלו ודה רוסי ביחד מסירות עומק, טוני פשוט גדול וחסר יכולת בעיטה יכל לכבוש הרבה... די נטאלה היה כבר עושה מהמצבים האלה גול.
אני מקווה שברבע ספרד תראה לדונאדוני ואיטליה שכדורגל זה משחק יפה, ולא שיטות טקטיות מדיי וקשקוש כזה, הכדורגל התפל של איטליה לא יצליח לעמוד בכדורגל המהיר והחזק של ספרד, זאת דעתי.
יהיה כיף!
לך תדע, בעולם הכדורגל הכול פתוח לחלוטין...
ספרד באה פייבוריטת יותר מתמיד מול האיטלקים, וכפי שאתה יודע
האנדרדוג תמיד מפתיע במיוחד כשיש שחקן כמו טוני ברחבה.. אולי בנתיים
הוא נראה מגושם וחסר יכולת, אבל יש לו השנה לא פחות מ39 שערים בבאיירן,
ותאמין לי אם הוא יגיע למשחק הזה כמו שצריך, הספרדים יאכלו בראש.
בכל מקרה, אני מקווה לראות את ספרד בהמשך, קבוצה יותר מושכת, אטרקטיבית, מהירה, וכמובן הסגל המדהים שלה שכובש אותנו כל פעם מחדש.
אגב נראה את 2 החלוצים הכובשים ביותר באירופה.. טורס מול טוני..
ראיתה כמה הוא חשוב להם , עובדות זה עובודות.. השחקן עדין עושה עבודה טובה אחרי הכל ומביא תארים .
בקשר לצרפת : מקאללה , טוראם , סניול פרשו מהנבחרת . הנרי נשאר , יעשה בטח את המונדיאל ואז יפרוש מהנבחרת (יהיה גם קרוב לסיום הקריירה אני מתאר לעצמי )
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 18-06-2008 בשעה 09:02.
Siete