חברה אמי לא רוצה לשרת בהנדסה קרבית, מה לעשת?![]()
חברה אמי לא רוצה לשרת בהנדסה קרבית, מה לעשת?![]()
|
|
כן,בעיקר לא להיקנס לאותובוס.
וברצינות אחי..הנדסה קרבית,למה אתה לא רוצה? כי לא מעריכים את זה כמו גולני או צנחנים?
כי שאתה אומר לאנשים הנדסה קרבית יש מין תחושה כזאת שאתה הפראייר הכי גדול בעולם..כי אתה הולך לפוצץ מטענים?
אחלה חטיבה,ברמה הגבוהה ביותר,בוא נגיד שהלוחמים הכי מובחרים בחטיבות וביחידות ובסיירות הכי מובחרות של צהל,חייבים המון לחברה של הנדסה קרבית,כי אם לא הם אז יותר מדי לא היינו עושים,בוא נגיד שהנדסה קרבית הם -וכן זה קלישאה אבל במקרה הזה כל כך נכונה- הם "חוד החנית" של צהל.
וחוץ מזה יש דברים מאוד איכותיים כמו מורן\מיתר איך שלא קוראים לזה לעזעזל,יהלום כמובן.היחידות הכי מובחרות של צהל!
לך להנדסה קרבית,לא תתחרט.
אור ישמוק ישנת איתי בואהל בגיבוש צנחנים אתה וכל החברה שלך מראשון אני זוכר אותך חח איך הגעת לגולני יצהוב..בהצלחה אחי שמור על עצמך
בהצלחה לכל מתגייסי יולי-אוגוסט..נובמבר 8 מאחוריכם![]()
מישהו יכול להסביר לי בבירור מה זה גיוס השלמות..?
התאריך שלי זה 14.8 וראיתי שרשום גיוס השלמות..
מה זה אומר?
עידן אברג'יל, הכוונה השלמות למקומות שכבר גוייסו אליהם, אין משהו קבוע ואי אפשר כל כך לדעת, יכול להיות שיגייסו אותך לגולני יכול להיות לתותחנים.
Morag, תיקון קטן אחי - מיתר\מורן (אותה יחידה) נמצאת בתותחנים. בהנדסה קרבית יש את יהל"ם ובתוכה את סיירת יעל.
ישי התותח
אור אני עדיין לא יודע אני מתגייס בנובמבר ועדיין לא התקבלו תשובות למתגייסי נובמבר,רק בתחילת יולי..כוסאמא שלהם הם מרחו את זה כל כך הרבה שאני מאוד מקווה שלא התקבלתי יצא לי החשק להיות צנחן..גולני גולני ועוד פעם גולני.
וACK אחי כן אתה צודק טעות שלי..ואני רציתי לרשום על סיירת יעל אבל הייתי בטוח שהיא בתותחנים חח
נכון...אבל ההורים שלך יחכו בצומת גולני..ואתה תיהיה מלך העולם באותו רגע...
וכומתה חומה על הכתף,זה כמו בולבול של כושי בתחתונים,בחורות אוהבות את זה....
אבל זה וודאי שהתאריך הזה הוא קרבי? תותחנים/שיריון וכו'?
כי הבנתי מכמה אנשים שמרץ זה קרבי/תומכי לחימה בד"כ