קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יכול לתת לי חוות דעת ?
    על ידי Steve Nash בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 23:26
  2. [ חוות דעת ] על הגה למחשב שקניתי
    על ידי TaMiR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 21:05
  3. חבר'ה קניתי נעל חדשה, תנו חוות דעת =)
    על ידי Staga בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 14:19
  4. מפרט שהכנתי לדודה שלי - תנו חוות דעת
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:45
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[חוות דעת]המוות של אקספי -_-

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Cool [חוות דעת]המוות של אקספי -_-

המוות של אקספי ז"ל
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553627,00.html

מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

נו בסדר הם מורידים מהמדפים אבל הם ממשיכים לתחזק אותה עם עיכונים וכו'...פשוט לא יהיה למכירה...
    גם ככה מי קונה את הדיסק?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אקספי עדיף על ויסטה מבחינת משחקים וגיימרים בויסטה יש כרגע מלא באגים והמערכת דורשת יותר מאשר באקספי...

משתמש כבוד האוואטר של Michael1232
    שם פרטי
    michael
    לייקים
    6
    נקודות
    210

בסופו של דבר נתחיל להפירד מXP כמו שנפרדו מ95 ו98 אולי לא נעבור לויסטה אבל אולי לוינודס 7 שעתיד לבוא...

ציטוט נכתב במקור על ידי IsraelKid צפיה בהודעה
    אקספי עדיף על ויסטה מבחינת משחקים וגיימרים בויסטה יש כרגע מלא באגים והמערכת דורשת יותר מאשר באקספי...
    עוד אחד....
    אתה יודע מה? אולי לגיימרים XP עדיף בגלל שיש תוספת למשחקים של איזה 5-10 FPS מסכנים ובגלל שויסטה צורכת יותר זכרון......אתה אומר שטויות אין באג אחד אפילו בויסטה SP1 אני כבר משתמש ב VISTA ULTIMATE X64 עם 6 ג'יגה ראם כבר איזה 3-4 חודשים אפילו בעיה אחת לא הייתה לי...אז אני מבקש לא לכתוב כאלה דברים אם אתה לא יודע ולא בדקת...בטח קראת את זה באיזה פורום ישן או משהו או סתם מישהו שלא בדק סתם אמר לך...או שניסה גירסאות שהיו לפני SP1...סתם מעפנים אל תדברו אם אתה לא יודעים VISTA זאת OS מעולה!
    אה ועוד משהו...אני זוכר כשעוד השתמשתי בXP SP2 -מקורי- יש לי דיסק של זה...חודש עובד מהר ככה חבל"ז וזה אחרי זה מתחיל לעשות בעיות ושתבינו היה לי FW מעולה ואני וירוס NOD32 וניסיתי גם עם NORTONו קספרסקיי והכל אותו חרא מתחילות בעיות עם הEXPLORER ופתאום תוכנות מוציאות שגיאות...לשלוח דוחות ובלה בלה בלה...ושלא נדבר על פרוצים בכלל חרא עוד יותר גרוע אין סוף לבעיות..... ותוך 3-4 חודשים שאני מתשמש בויסטה אולי רק פעם אחת EXPLORER עשה שגיאה וזהו....לויסטה ULTIMATE יש הגנה מעולה וX64 אז בכלל... ויסטה OS מעולה!!!
    נערך לאחרונה על ידי KirKADON; 18-06-2008 בשעה 19:01.

תן לי באג אחד שאתה מכיר. אחד..

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש כבוד האוואטר של Michael1232
    שם פרטי
    michael
    לייקים
    6
    נקודות
    210

אין באגים יש פשוט אי תאימות של תוכנות כמו למשל כרטיס הקול שלי והדריברים של NVIDA (לא בדקתי את הגירסה החדשה כי חזרתי לXP)

הכל מעולה אפילו בX64 כמעט כל הדרייברים מתאימים....בX32 הכל מתאים והכל תואם!!בדוק!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי michael1232 צפיה בהודעה
    אין באגים יש פשוט אי תאימות של תוכנות כמו למשל כרטיס הקול שלי והדריברים של NVIDA (לא בדקתי את הגירסה החדשה כי חזרתי לXP)
    כיום כל ההתקנים של NVIDIA תואמים ויסטה (דור 6 ומעלה אם אני זוכר נכון)

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Cool

ציטוט נכתב במקור על ידי KirKADON צפיה בהודעה
    עוד אחד....
    אתה יודע מה? אולי לגיימרים XP עדיף בגלל שיש תוספת למשחקים של איזה 5-10 FPS מסכנים ובגלל שויסטה צורכת יותר זכרון......אתה אומר שטויות אין באג אחד אפילו בויסטה SP1 אני כבר משתמש ב VISTA ULTIMATE X64 עם 6 ג'יגה ראם כבר איזה 3-4 חודשים אפילו בעיה אחת לא הייתה לי...אז אני מבקש לא לכתוב כאלה דברים אם אתה לא יודע ולא בדקת...בטח קראת את זה באיזה פורום ישן או משהו או סתם מישהו שלא בדק סתם אמר לך...או שניסה גירסאות שהיו לפני SP1...סתם מעפנים אל תדברו אם אתה לא יודעים VISTA זאת OS מעולה!
    אה ועוד משהו...אני זוכר כשעוד השתמשתי בXP SP2 -מקורי- יש לי דיסק של זה...חודש עובד מהר ככה חבל"ז וזה אחרי זה מתחיל לעשות בעיות ושתבינו היה לי FW מעולה ואני וירוס NOD32 וניסיתי גם עם NORTONו קספרסקיי והכל אותו חרא מתחילות בעיות עם הEXPLORER ופתאום תוכנות מוציאות שגיאות...לשלוח דוחות ובלה בלה בלה...ושלא נדבר על פרוצים בכלל חרא עוד יותר גרוע אין סוף לבעיות..... ותוך 3-4 חודשים שאני מתשמש בויסטה אולי רק פעם אחת EXPLORER עשה שגיאה וזהו....לויסטה ULTIMATE יש הגנה מעולה וX64 אז בכלל... ויסטה OS מעולה!!!
    מניסיון אישי עם ויסטה אחרי 3-4 חודשים עשיתי ROLL BACK לאקספי כי היו כל מיני באגים מוזרים כשאני לוחץ על האינטרנט אין בכלל חלון של האינטרנט רק כשאני פותח תיקייה רגילה וכותב למעלה סתם איזשהו אתר זה פועל וכל מיני באגים אחרים ותאמין לי היה לי 4096 זיכרון E8400 ומאז שעשיתי ROLL BACK לאקספי המצב היה הרבה יותר טוב ודרך אגב יש SERVICE PACK 3 לאקספי כך שזה אפילו עוד יותר טוב...
    נערך לאחרונה על ידי IsraelKid; 18-06-2008 בשעה 19:32.

מניסיון אישי עם ויסטה אחרי 3-4 חודשים עשיתי ROLL BACK לאקספי כי היו כל מיני באגים מוזרים כשאני לוחץ על האינטרנט אין בכלל חלון של האינטרנט רק כשאני פותח תיקייה רגילה וכותב למעלה סתם איזשהו אתר זה פועל וכל מיני באגים אחרים ותאמין לי היה לי 4096 זיכרון E8400 ומאז שעשיתי ROLL BACK לאקספי המצב היה הרבה יותר טוב ודרך אגב יש SERVICE PACK 3 לאקספי כך שזה אפילו עוד יותר טוב...
    נתחיל מזה שSP3 זה רק אוסף עידכונים מSP2 כולל, ועוד כמה שיפורים שלא מורגשים לרוב.
    בנוסף לא יודע מה היה אצלך וזה יכול לבוא מבעיות חומרה לא תואמת ועוד מאודת אפשרויות אחרות. השורה התחתונה היא שאם תשווה את ליבות המערכת תגלה שאין בכלל ויכוח לגבי יכולת בביצועים. בכל זאת, כמו כל מערכת חדשה ויסטה סבלה מכמה מחלות ילדות שטופלו, (הבעיה היתה גם אצל יצרני החומרה שלא סיפקו כלים ודרייברים מתאימים) (וכנראה ששחכת כמה מחלות ילדות היה לXP שהוא יצא) בנוסף עשה לעצמך טובה וכנס לפורום מדריכים, יש שם מדריך השוואתי שכתבתי (וזה עוד לפני הSP).
    אה ודבר נוסף לפי המפרט שלך, זה פשוט חבל להתקין XP, לXP מגבלות ניצול ובמחשבים חזקים לא תוציא את המירב והפוטנציאל של המערכת שלך. חבל.
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 18-06-2008 בשעה 19:47.

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Cool

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שSP3 זה רק אוסף עידכונים מSP2 כולל, ועוד כמה שיפורים שלא מורגשים לרוב.
    בנוסף לא יודע מה היה אצלך וזה יכול לבוא מבעיות חומרה לא תואמת ועוד מאודת אפשרויות אחרות. השורה התחתונה היא שאם תשווה את ליבות המערכת תגלה שאין בכלל ויכוח לגבי יכולת בביצועים. בכל זאת, כמו כל מערכת חדשה ויסטה סבלה מכמה מחלות ילדות שטופלו, (הבעיה היתה גם אצל יצרני החומרה שלא סיפקו כלים ודרייברים מתאימים) (וכנראה ששחכת כמה מחלות ילדות היה לXP שהוא יצא) בנוסף עשה לעצמך טובה וכנס לפורום מדריכים, יש שם מדריך השוואתי שכתבתי (וזה עוד לפני הSP).
    אה ודבר נוסף לפי המפרט שלך, זה פשוט חבל להתקין XP, לXP מגבלות ניצול ובמחשבים חזקים לא תוציא את המירב והפוטנציאל של המערכת שלך. חבל.
    אתה מתכוון למפרט שב"מפרטי מחשב"? אתה ממליץ שאני אתקין ויסטה?

paX
    אורח

תכלס לי זה לא מפריע , אני יודע שעד שאני לא קונה מחשב חדש אני עדין משתמש בדיסק של XP
    שיושב לי במגירה ומחכה לפרמוט הבא...

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ברוך שפתרנו.
    הגיעה הזמן באמת.

bite my shiny metal ass האוואטר של eaxs
    לייקים
    5
    נקודות
    19,160
    משפט מחץ
    You miss 100% of the shots you don't take.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    ברוך שפתרנו.
    הגיעה הזמן באמת.
    פטרנו והגיע
    Savage 2

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect