אני בן 16
היא בת 14 וחצי .
נראלי שעדיף שאני אקח פסיכולוג אני יכול להשתגע !!!
אני עדין לא מעכל את מה שהלך שם, זה באמת מטופש.
איך אני יורד מיזה עכשיו ? זה צלקת שתשאר לי כול החיים !
אני בן 16
היא בת 14 וחצי .
נראלי שעדיף שאני אקח פסיכולוג אני יכול להשתגע !!!
אני עדין לא מעכל את מה שהלך שם, זה באמת מטופש.
איך אני יורד מיזה עכשיו ? זה צלקת שתשאר לי כול החיים !
|
|
יאללהההה תרגעו פה כולכם מי ישמע הוא זרק אטום על שכונה בת"א...
לא קרה כלום צאו מהסרטים, פעם גם היה נהוג שבני דודים מתחתנים ככה שזה גם בסדר בתאכלס.
קודם כל, לכולכם, עוד תגובות מטומטמות ואני אתחיל לחלק פה אזהרות... במיוחד את מור, הבנו שלדעתך זה חולני את לא צריכה לכתוב את זה בעוד 8 הודעות.
למשתמש שפתח את האשכול, בסדר יאללה היה מה שהיה צא מזה תמשיך הלאה... לא נזק לא צלקת ולא נעליים תמצא מישהי אחרת זה יעבור.
שוב אני אומר, מי שאין לו משהו טוב להגיד שישמור את השטויות שלו לעצמו, מעכשיו אני מתחיל להעניש.
ישי התותח
לא יודע מה איתכם , כשאני קראתי וראיתי ש"שתינו נשארנו ערומים במיטה" חשבתי למה לעזאזל לא זיינת אותה
אבל כל אחד והדעה שלו ^_^
תקשיב, בעבר זה היה נהוג שבני דודים מתחתנים. גם דרגה ראשונה אני אישית לא ממש אוהב את הרעיון כיום שוב זה חזר ולא אחת שמעתי על בני דודים שהתחתנו אני לא יודע מה הגיל שלכם אז לא יכול להמליץ לכם לנסות שום דבר אף על פי שאני נגד זה. אתה חייב לתפוס אותה לשיחה אחרת יהיה בלאגן אתם חייבים להבין למה זה קרה ששניכם תבינו למה זה קרה ולמה זה גם לא יקרה יותר. אלה אם כן אתם רוצים שיקרה וזאת החלטה שלכם.
פאק! שכבת עם דודה שלך???
אחי כדי שתשכחו מזה שניכם
מה אתם רוצים שאני יזיין את בת-דודה שלי ? ממש לאא !!
אבל אני לא מבין איך זה,
למשל שהיא עם בנים אחרים אני מקנא.
יוואווו זה הורגג אותיי : /
כמו שאומרים
שהזין עומד השכל בתחת
תפוס אותה לשיחה תגיד לה שאתה לא יודע מה עבר עליך אבל זה לא יכול להמשך ושתכח מה שהיה
בעיקרון הקטע שהיא בת 14 וחצי וכנראה בתולה , התפוס ההתנהגותי שכולם עושים פה בע בע בע עזוב את זה כולם קוקסינלים שחיים על פי מה שאנשים אחרים מכתיבים להם לעשות ואתה לא כזה.
אם אתה ממש רוצה לך על זה תיהיה איתה אבל היא בתולה וזה יכול לגרום בעיה (אלא אם היא לא ) , קטע של אם תפתח אותה זה יעשה לך הרבה צרות בחיים (תפתח ותברח) , תחשוב על זה .. , עזוב את זה שהיא בת דודה שלך זה לא אומר כלום כולה בת דודה אפשר לחשוב התנשקת עם אחותך
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מישהו מוכן להוריד לו פטיש 5 על הזין?!?!?XD
גאד דאמיט אתה בן 16...ב16 בנות כבר נותנות יפה (וכבר אין שטוחות) לך תזיין אותם מה אתה מתעסק עם בת דודה שלך?....
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!