יש לי הרבה פעמים מסך כחול וזה אומר לי שזה עושה dumping לזכרונות..
מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסק?
יש לי הרבה פעמים מסך כחול וזה אומר לי שזה עושה dumping לזכרונות..
מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסק?
|
|
יש לך בדיוק אשכול פעיל על זה..תבדוק אם זה הבעיה דומה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=355486
אבל לא יהיה יפה אם אני אדחף באמצע ואתחיל לשאול שאלות לפני שענו למי שפתח את האשכול..
וכן התמונה שnbtk123 הראה לו זה אותו דבר כמו שלי רק שהשורות שהוא ביקש ממנו הן שונות אצלי..
נערך לאחרונה על ידי dvir1245; 22-06-2008 בשעה 02:01.
תריץ Memtest.
בוצעו שינויים בביוס ? מתח לזכרונות?תזמונים ? יש OC למחשב ?
הבדיקה מאוד ארוכה, יכולה להערך שעתיים-שלוש.
צלם מהפאלפון שלך או מצלמה דיגטלית את ה Results ותעלה לי לכאן
הורדת Memtest86
http://rapidshare.com/files/100261920/memtest86_-2.00.iso.zip.html
חלץ מכאן את הראר ויש לך קובץ ISO ממש קטן, אתה צריך לצרוב אותו, רצוי כמובן לא על דיסק לצריבה חדש , אלה כל דיסק שיש לך בו 46 KB פנוי ופשוט כשאתה מפפעיל את המחשב הוא מתחיל בדיקה שעורכת כשעה בערך (לא, אין מה לעשות עם זה, בדיקת זכרונות לוקחת זמן)
במהלך הבדיקה הוא בודק כל מיני פרטמים של הזכרונות ומעביר ביטים(זאת תוכנה אלקטרונית) מלבד הזכונות נבדקים עוד רכיבים מסויימים שאתה לא אמרו להבין בזה ..
בכל מקרה חשוב לזכור שאת הקובץ תצרוב כ ISO אחרת זה לא יעבוד !!!
בהצלחה ותעדכן אותי בבקשה ,
אלעד
אחי במסך הכחול כתוב לי IRQL NOT LESS OR EQUAL זה אומר לך משהו?
עריכה:אני לא מצליח עם התוכנה כי אני צורב את זה ואחר כך אני נכנס לדיסק ואני לא רואה בתוכו קבצים או משהו כזה וגם אם אני עושה ריסטרט אז זה לא מפעיל לי שום דבר..
נערך לאחרונה על ידי dvir1245; 23-06-2008 בשעה 14:54.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
צרבת על דיסק ריק כקובץ ISO? יש בנרו אפשרות של צריבת ISO רק ככה אתה צריך לצרוב את זה בכל מקרה.. במקרה שלך הבעיה היא לא הזכרונות אלה דריברים או מערכת הפעלה ככל הנראה.
תנסה להוריד במחשב אחר את כל הדריברים שאתה צריך כולל לוח אם! אני מדבר איתך על הכל.. כרטיס רשת כרטיס קול כרטיס מסך לאחר מכן תמחק במצב בטוח את כל הדריברים הקימים ותתקין מחדש. כעט מומלץ לבצע סריקות למחשב והכל.
במידה והדבר לא עבד כנראה שהבעיה היא במערכת הפעלה. ואז לצערי פירמוט הוא נדרש. מה שכן, נסה בכל זאת להריץ את MEM TEST אולי הIRQL הוא רק אחד הגורמים למסך הכחול.
^אוקיי תודה אחי ואת הדרייברים מאיפה אני מוריד?לכל רכיב להכנס לאתר של החברה שלו ומשם להוריד?
בקשר לתוכנה MEMTEST אתה מתכוון לצרוב את זה בתור קובץ תמונה או משהו כזה לא?כי זה מה שעשיתי..
בקשר למערכת הפעלה אני יכול לעשות repair לא?
ובקשר לדרייברים אני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם..
נערך לאחרונה על ידי dvir1245; 23-06-2008 בשעה 16:01.