משחק משעמם..
0:0 במחצית בלי הרבה היזדמנויות.
|
|
מאיטליה לא ציפיתי למשהו אחר
אינייסטה במחצית חלשה,גם קאפדוילה...לעומת זאת סילבה במשחק טוב עד עכשיו,כנ"ל גם סנה.
וייה וטורס מחוץ למשחק,שניהם חייבים להתחיל לבעוט מחוץ לרחבה.
נערך לאחרונה על ידי Silva; 22-06-2008 בשעה 23:37.
איטליה מגעילה אותי פשוט עם הבונקר שלה.. משחק מגעיל.
איטליה בחצי השני מגיעה למצבים טובים אבל לא כובשת, ובכל זאת היא משחקת מגעיל. צריכים להעיף אותה מטורנירים לצמיתות -_-
0:0 הולכים להארכה ....ספרד לוקחת בהארכה אבל אם יש פנדלים אז איטליה...
וסוף דיון על נאצים,גרמניה ורוסיה!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ספרד ניצחה 4-2 בפנדלים
ואני בתור אוהד איטליה אומר תודה, תודה שאני לא אצטרך לראות את הבושה שיש לי נבחרת כזאת חסרת כדורגל
ועם מאמן כל כך גרוע.
לספרד היה מגיע לעלות וטוב שהם עלו.
I LOVE INTER
יופי , כמו שחשבתיי . היתה לי הרגשה שזה לא יעבור ב90 דקות .
ספרד -רוסיה הולך ליהיות ענק .
Siete
תגידו,החצאי גמר זה ביום רביעי וחמישי? אני לא יכול לחכות מרוב ציפייה לשני משחקים מעולים D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 23-06-2008 בשעה 09:15.
איזה יופי שעלינו. נגד רוסיה הולך להיות משחק גדול,משחק הרבה יותר זורם ויהיה יותר קל לחלוצים שלנו.
סילבה אל תיהיה בטוח בכלל נראה לי הם פוחדים בגלל פעם שעברה.. מקווה שוייה התעלה על עצמו , כי הוא מצא את עצמו נגד רוסיה חלשה ושוודיה עוד יותר חלשה שגם הוא שם גול בפוקס.
Siete
תאמין לי סקיילנסר שאני לא מבין מה אתה רוצה מוייה,גם לטורס וגם לוייה היה קשה לשחק אתמול בגלל שהאילטקים צופפו את המשחק וככה קשה להם לבוא לידי ביטוי וגם אין לך משחק אגפים...טורס ווייה צריכים חופש פעולה כדי לעשות משהו ומה לעשות שאתמול לא היה להם.
ותבין עוד דבר אחד...אני יודע שאתה מתוסכל שראול לא בנבחרת,אבל כל עוד וייה בהרכב ראול לא יהיה שם.
אפשר היה לזמן אותו במקום סרחיו גרסיה כי צריך מנהיג כמוהו על הספסל...אבל מה לעשות שלא זימנו.
נערך לאחרונה על ידי Silva; 23-06-2008 בשעה 12:27.
טורס אתמול לא עשה כלום.
הוא היה ממש גרוע ..
העיקר שספרד ניצחו .
ועוד בזכות קסיאס D:
Real Madrid ♥
טור היה הרבה הרבה יותר טוב מוויה צר לי
והוא גם יותר מהיר מוויה לדעתי היה צריך להשאיר אותו ואת וויה להוציא.
אבל בכלל לא הייתי מוציא אף אחד מהם בשביל דני גוויסה, בשביל ראול כן.
וארגונס הזה כזה מפגר במקום לזמן את חואקין ונאבאס הוא משחק עם אינייסטה באגף והחילוף שלו הוא סנטי קסורלה, שהוא טוב נכון אבל לא יותר טוב מנאבאס\חואקין.
גוטי היה צריך להיות מוזמן לפני כל ארבע קשרי המרכז מפני שלו הייתה תעונה הכי טובה מכולם.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי