תודה מראש על התשובות.![]()
תודה מראש על התשובות.![]()
< מרגיש אש מגיל חמש >
|
|
באמת נעלם, בשבילו אני מקווה שיעזוב את ברצלונה.
מילאן ניראת לי אופציה טובה בשבילו
ירידה במנטליות של השחקן
זהו נגמר בדיוק כמו רונאלדו וזידאן!
:|
רונאלדיניו יכול לחלום על סיום קריירה כמו של זידאן.
גם בשלהי הקריירה זידאן נחשב לאחד הטובים בעולם, ואם היה זוכה
במונדיאל 2006 הוא גם היה נבחרת למקום 1-2 בתואר שחקן השנה באירופה/העולם.
רונאלדיניו סתם שחקן טיפש שנולד עם יכולות מדהימות ולא למד לנצל אותן
עד הסוף.
בנוסף לכך, הוא אף פעם לא חי כמו שכדורגלן רציני צריך לחיות.
נערך לאחרונה על ידי henry14; 24-06-2008 בשעה 09:01.
חח כמו שזידאן נגמר ? הוא נגמר בעונת605-05 בן כמה הוא היה אז 33 (הייתה לא ירידה חדה באמצע עונת 04-05 ) במונדיאל תראאה מה האו עשה . רונלדיניו בקושי בן 28 .
Siete
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שחקן טיפש שלא למד לנצל את היכולות שלו XD
אחי איפה אתה חיי?
אחד השחקנים הכי חכמים שהיו בכדורגל והוא מבין את המשחק ויודע מה לעשות עם הכדור.
ואת היכולות שלו הוא בהחלט יודע לנצל, לא יודע- אולי פספסת משהו O_ס
2 אליפויות+גביע אירופה, יצא גם לראות אותו עושה עם הכדור מה שהוא רוצה לא פעם אחת.
מה לעשות שכבר למדו אותו וכל פעם 2 שחקנים או יותר סוגרים אותו?
על מה אתה מדבר בכלל?
לול , רונלדיניו לא ניצל אתהידע שלו ? הביא אליפויות וגביע בידיים שלו (בלעדיו לא היה שום אליפויות ושם גבייעי אירופה) בן אדם שהביא את ברצלונה בשנים האחרונות רחוק מאוד בליגת האלופות ברגליים שלו ( צלסי , מילאן ) ועוד . שחקן טיפש זה לא מישהו שבא בדקה 90 בועט מ30 מטר לחיבורים ומעלה את ברצלונה לשלב הבא בליגת האלופות .
Siete
אין לי כוח להתווכח עם טמבל.
2 האליפויות וגביע האלופות נמשכו על פני שנתיים בלבד.
אם הוא נתן פצצה מ30 מטר הוא ניצל את כל היכולות שלו?
גם הנרי הביא לארסנל אליפויות וגביעים (3 אליפויות ו4 גביעים או הפוך.)
מה שהוא עשה לריאל אתה בטח זוכר.
זה אומר שהוא צריך לשחק כמו סבתא בגיל 28?
אתה יודע כמה שחקנים הביאו לקבוצות אליפויות, זה לא הכל ולא מספיק לשחק כמו רונאלדיניו.
אמרתי משו על זה שרונאלדיניו לא *היה* שחקן טוב?
הוא פשוט לא מנצל את היכולות שיש לו, ועכשיו נראה כמו שחקן טירון כשיש לו יכולות נדירות.
בקשר למשפט האחרון- לא הלכתי לשום מקום, איך אתה רוצה שאני אחזור?
נערך לאחרונה על ידי henry14; 24-06-2008 בשעה 15:19.
מה אכפת לי ממה שהנרי עשה , לידיעתך גם הנרי כבר לא פוגע שנתיים אז מה אתה רוצה ?
כולה הייתה שנה אחת לרונלדיניו אתה מדבר כאילו היה לו עכשיו 3 שנות בצורת :\ שב, שב עשה טובה .
תשמעעעעעעעע רונלדיניו לקח מונדיאל , ליגת אלופות ו2 אליפויות שרשומות על שמו , החזיר את בארסה לליגת האלופות במו רגליו וכמעט לקח אליפות בעונה שעברה . 3-4 שנים נהדרות שהוא הביא בברצלונה , לפעמים זה מספיק . הוא עשה מה שהנרי עשה בארסנל , באנגליה יש יותר מפעלים גם אבל שיהיה . רונלדיניו גם יותר טוב מהנרי לדעתי עם כל הכבוד להנרי , שהוא באמת שחקן גדול אבל רונלדיניו אחד משלושת הטובים בהיסטוריה לדעתי .
אתה שופט בן אדם על שנה מסכנה , על זה אני מתלונן , אחרי זה עוד משווה אותו לבן אדם שבשנתיים - שלוש האחרונות לא פוגע ( 19 שערים משקרים השנה , שנה שעברה בכלל , 12 בליגה נגד קבוצות תחתית שירדו ליגה ועוד 7 הרוב בגביע ) . אחי הנרי לא פוגע כבר 3 שנים =]
ואגב הנרי יותצר שנים בארסנל והוא לקח 2 אליפויות ו3 גביעים .
רונלדיניו פחות שנים בבארסהה לקח 2 אליפויות וליגת האלופות .
אם כבר מביאים עובדות אז..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-06-2008 בשעה 15:35.
Siete