|
|
זה לא העיניין..
דיברתי על זה בדיוק שראיתי את ההודעה שלכם עם אבא שלי - אממ הוא רב בישיבה תיכונית שבמקרה אני לומד בה
ובקיצור הגענו למסקנה-
אמנם יותר נורמאלי לאנוס אשה מגבר..
לשנייהם יש את אותה החומרה ע"פ הדת היהודית, אבל יש סטייה בעבירה של לאנוס גברלבין לאנוס אשה.
רק אל תשכחי שע"פ מידת הדין, אותה חומרה.
תשכח ממה שקרה
אחי אני מנסה לדמיין את'עצמי בנעליים שלך.. הייתי מדבר איתה אומר שטעיתי והייתי מנסה לחפש לי מישהי אחרת
נערך לאחרונה על ידי ®NOAM; 22-06-2008 בשעה 17:30.
דרור, יש החמרה רבה יותר על אונס גבר בגלל החוק האוסר על משכבי זכר. אין החמרה שווה על שניהם. כומבן שעל אונס איהש יש החמרה אבל פחות...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
קשר דם יכול לבוא בהקשר של הכנסה להיריון או חתונה, אל תחתוך איתה כי אתם בני דודים, תחתוך איתה כי זה פשוט לא מתאים ולא בראש שלך שהמשפחה שלך תגלה
זיינתם תשכל, כיום זה לא כזה נדיר קשרים בין בני דודים.
אתם פשוט קטנים מדי אחרת הייתי אומר לך טוב לכם לך על זה אבל אתם סתם קטנים עדיין וזה נגיד ויהיה קשר והמשפחה תדע אם ייצא משהו זה דבר אחד אבל תחשוב מה ייקרה ולא ייצא מזה כלום מה שיותר סביר.
הבעיה היחידה בקשר כזה זה אכן הקשר דם אבל המרחק הוא די גדול אם חושבים על זה אבל שוב רק מחלות תורשתיות יכולות להיות לילד. אבל שוב אתם עדיין קטנים.
אחיי
שמע סגור את המחשב את כל החלונות בבית התריסים הכל שיהיה חושך ותגיד לעצמך בשקט
מה פאקינג עשיתי ?
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 23-06-2008 בשעה 20:34.
איזה חבורה של טמבלים. מה זה החרא הזה אסור לפי היהדות? מה אתם מבינים מהחיים שלכם בכלל? מותר נישואים בין בני דודים ומה שאסור זה נישואין בין אחיין ודודה. STFU קיצור.
מי שלא תהיה...
תסביר חד וחלק
מה הקשר שלך אליה?
מי היא מבחנית העץ המשפחתי...
יכול להיות שזאת הבת של הבת של האחות של הדודה מצד הבעל של סבתא רבא שלך מהצד של אבא...
אנערף...בת דודה רחוקה רחוקה שאין קשר בניכם....
אבל ברצינות:
בת דודה שלך?
כאילו אין לך משו אחר לעשות ואתה עד כדי כך נואש בשביל שיהיה לך קשר עם בת דודה שלך???
פאק שים עליה מדבקה אחת שחורה ושכח מזה ומהר...ועדיף שלא תספר את זה לאף אחד שמכיר אותך לא בצורה ישירה ולא בצורה עקיפה.
אם אתה באמת מתכוון לקטע של אהבה...
הגורם הקטן הזה שמחבינת הרצון/ההתנהגות וקו המחשבה יכול להוביל למקומות ולמצבים חולניים ומשוגעים ויש מקרים רבים כאלו!
אבל תשכח מזה ומהר!!!
טוב שלא נסחפתם פה כולכם..כולה בת דודה שלך, לא התנשקת עם אחותך אז תוריד קצת מהלחץ.
הורים של חברה שלי הם בני דודים..הורים של ידיד שלי הם בני דודים..ביג פאקינג דיל.
הסיכויים למוצטיות הם אפסיים, ממה שאני יודעת ידיד שלי וחברה שלי בריאים לגמרי.
בקיצור, אם היה לי קטע כזה עם בנדוד שלי..והייתי מאוהבת בו והוא בי..יכול להיות שהייתי הולכת על זה..
ואני לא רואה את זה בתור דבר כ-ז-ה חולני.
לא הייתי נכנסת לזה מלכתחילה, אבל אם אני בתוך זה..ואם שנינו גדולים ובוגרים ויודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו..לא הייתי שוללת.
בקיצור, נכנסת יותר מידי לפאניקה..כאילו שכבת עם אחותך.
כולה בת דודה..(אאח מה שאני הייתי עושה לכמה בני דודים שלי..)
אפשר להיות בן דוד שלך?
שתביני אולי זה לא ביג דיל מבחינת היחסים או משו כזה לא יודע איך להגדיר את זה נכון אבל עדיין
את כאילו אם בן/בת דודה שלך...היא קרובת משפחה..אולי רחוקה אבל עדיין יש משו ששולל את זה...
לא יודע אני לא יכול לחשוב על מישו שנמצא עם קרוב משפחה שלו כזוג...זה מוזר מדי...
יש יוצא מן הכלל כמו הבת של הבת של הבת של בן דודה של סבתא רבר מצד אבא מלפני אנערף....
שאתם אפילו לא יודעים על הקיום של האחד מהשני...
חחחחחחחחחחחח...אני מתאר לעצמי מצב שמישו יוצא עם בת דודה רחוקה רחוקה שלו ומביא אותה הביתה ואף אחד לא יודע...
ופתאום
בום
הפתעה....
![]()