יש לי ב 23.7
את מי רואים?
יש לי ב 23.7
את מי רואים?
|
|
נעוץ... אל תפתחו כל אחד אשכול.
שיהיה בהצלחה אנטרקס אחי.
ישי התותח
20.7 חברס
אני לא בכושר בשיט חח
אני מקווה רק לעבור את זה בשביל עצמי לראות שאני מסוגל..
יותר מעניין אותי גיבוש טיס באוקטובר !
בכל מקרה אני יתן כל מה שיש לי!
מישהו יודע בערך איך הולך הסדר יום ביולי?
23.7
מיפה מב"ש שנסע ביחד?
תחפש שם את האדם הכי סקסי. זה יהיה אני![]()
סקסי סקסי אני אומר הוא פורש בספרינט השני שלישי בערך...
בני אני מקווה שאתה מתאמן... אם תעיז לפרוש אני אצחק עליך כל החיים שלך!
ישי התותח
ניראה לך אבי
אני אפציץ שםובסוף אלך להיות גו'בניק חחחחח
אני ב23 ...
מישו יודע מה קורה עם מקבלים חובלים וחותמים ויתור לאן הולכים ?? או עם אני עובר את הגיבוש של חובלים ולא רוצה להיות חובל למה אני זכאי??
בני =\, כן כי הראש שלך זה רק זיונים.
triki, אם תקבל חובלים ביום סיירות תזומן למבחנים, אם לא תגיע למבחנים אתה לא תקבל שום דבר.
אם עברת את המבחנים הגעת לגיבוש חובלים סיימת אותו ולא עברת (או שעברת וחתמת ויתור - אין בעיה לעשות את זה) תוכל לקבל גיבוש המשך צוללות בטוח ולגבי 669 שלדג מקרים נדירים, זה קצת מסובך.
ראיונות גם תוכל לקבל (צנחנים, אגוז)
ישי התותח
אם נגיד אני לא יקבל כלום ביום סיירות.
אני יוכל לבקש בקשה להיות מאותר צדדית לחובלים?
בעיקרון לא, הרעיון במאתר צדדי זה לתת הזדמנות לאנשים שאין להם פרופיל ליום סיירות אבל בכל זאת הפרופיל שלהם כן מתאים לשירות בקורס חובלים.
אם אתה כשיר להגיע ליום סיירות ולא הצלחת לקבל חובלים אז אין סיבה שהם יתנו לך להיות מאותר צדדי.
בכל מקרה כדי להרגיע אותך, רוב מי שמסיים את היום סיירות והקב"א שלו מעל 54 מקבל זימון לחובלים.
ישי התותח
כן אחי אני מבין.. אבל בכל זאת זה קצת אחרת. כי אם אתה חושב על זה מאותרים צדדית לא בהכרח בכושר מספיק לעבור יום סיירות.. בכל מקרה אני יעשה כל מה שיש לי בתקווה לקבל באמת חובלים כי יותר מזה אני באמת לא נראה לי מספיק בכושר..
תודה
לא צריך להיות תותח גדול כדי לקבל חובלים, אם תתחיל מעכשיו להתאמן מצבך יהיה טוב.
הסברתי לך, מבחינתם כבר הוכחת שאתה לא מספיק טוב לחובלים. בכל מקרה תמיד אפשר לנסות להתעקש בדר"כ זה גם עובד אבל קודם תגיע ליום סיירות ואז נראה.
ישי התותח