נכתב במקור על ידי בנציון אולי אני חנון לפחות אני לא מכוער אשכרה..איזה כיף לי שאני לא זה ולא זה
נכתב במקור על ידי AnthRax אשכרה..איזה כיף לי שאני לא זה ולא זה מה ת'שמח שאתה מכוער מה
נכתב במקור על ידי בנציון מה ת'שמח שאתה מכוער מה הלוואי וכולם היו מכוערים כמוני אחי..אל תקנא..יש ניתוחים בימינו, יש מצב זה יעזור לך..טוב לך אולי כבר לא..
נכתב במקור על ידי AnthRax הלוואי וכולם היו מכוערים כמוני אחי..אל תקנא..יש ניתוחים בימינו, יש מצב זה יעזור לך..טוב לך אולי כבר לא.. וואי איזה מגניב אתה רוצה להיות חבר שלי?
נכתב במקור על ידי בנציון וואי איזה מגניב אתה רוצה להיות חבר שלי? יואו גם שלי... אני חייב חבר מגניב כמו אנטרס... ככה שיסדר לי ת'מחשב כל היום... חנוןD:
נכתב במקור על ידי Dr.Nargila יואו גם שלי... אני חייב חבר מגניב כמו אנטרס... ככה שיסדר לי ת'מחשב כל היום... חנוןD: יו ויוי ויויוויוו אני חייב עזרה במייפל סטוריי אין אין אנטרקס ת'חייב לעזור לי
נכתב במקור על ידי Dr.Nargila יואו גם שלי... אני חייב חבר מגניב כמו אנטרס... ככה שיסדר לי ת'מחשב כל היום... חנוןD: אנטרקס* האשכול הזה חופר ומגיע לשום מקום, אני כל כך שמח לנעול את זה שיש לך זנב (בנציון), שאני לא מבין למה הוא פאקינג מגונן עליך, אלוהים ישמור. נעול, האשכול הזה יצא מכיוונו ונגרר לספאם.
חוקי הפורום