יש לי ספריי לניקוי מחשב בשם Foamclene
איך אני מנק איתו המחשב?
איפ להשפריץ אותו, וביאזה מקומות?
לנגב אחרי השפרצה או לא?
תמונה של הספריי http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...07R_pic1_1.jpg
יש לי ספריי לניקוי מחשב בשם Foamclene
איך אני מנק איתו המחשב?
איפ להשפריץ אותו, וביאזה מקומות?
לנגב אחרי השפרצה או לא?
תמונה של הספריי http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...07R_pic1_1.jpg
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 27-06-2008 בשעה 20:12.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
על המאווררים ואיפה שיש אבק תעשה את זה שהמחשב כבוי ואל תשפריץ על הלוח אם... זה ספרי עם מימן דחוס לא? תיזהר אם זה זה זה דבר דליק... אבל בעקר בפינות וביין הצלעות של הקירור של המעבד אפשר...
אני מקיר את זה אתה משפריץ על איפו שיש אבק וזה מיתאדה תוך שניי
ותיזהר לא להשפריץ על היד כי זה קפוא (לפי מה שאני זוכר)
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אל תדאג גבר ...
הסיכוי שזה ידלק אפסי - הבקבוק דליק עצמו החומר לא כי זה אוויר דחוס ולא מימן .
בתוך הבקבוק יש לחץ והוא דליק אבל מה שיוצא לא .
בכל מקרה זה טוב להכל גם לכרטיס מסך למאווררים ולמארז.
אני ממליץ לשים מתחת לאיפה שאתה מרסס שואב אבק שישאב את אותו אבק .
נערך לאחרונה על ידי Fix; 28-06-2008 בשעה 22:27.
השתמשתי עם אוויר דחוס לכרטיס מסך, חופשי ריססתי עליו מכל הכיוונים, אבל אל תרסס יותר מידי זמן על אותו מקום למה זה הופך לקרח ואז מתנמס והופך למים..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
נעול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח