לי אין בעיה עם זה
כי אני עדיין לא בצבא
אבל קרא לחברים שלי שחברה שלהם זרקה אותם בגלל שהם לא יצאו מספיק שבתות, ואני מזדהה איתם
לי אין בעיה עם זה
כי אני עדיין לא בצבא
אבל קרא לחברים שלי שחברה שלהם זרקה אותם בגלל שהם לא יצאו מספיק שבתות, ואני מזדהה איתם
|
|
דרך אגב יש המשך לבית האחרון:
כבר עברה שנה וחצי, ואני עדיין טוחן
לפחות לא איזה ג'ובניק או מ"צ מזדיין
ועליך התגברתי והיו גם אחרות,
אך דבר אחד למדתי - שכל הבנות זונות!!!
אני ממש לא משווה בין סבל של לוחם לבין החברה שלו.
אני מסכימה ב-100% שלבחור יותר קשה, כי זה לא רק סבל מנטלי זה גם סבל פיזי.
אבל מהתגובות פה מהשיר הזה ממש מזלזלים בחברה..כאילו זה קל להישאר בקשר כזה.
אז נכון, אולי לבחור יותר קשה, אבל לשפוט את החברה? על מה ולמה? על זה שהיא בקושי מדברת עם החבר שלה?
אלירן, אתה שומע את עצמך? "בשבת היא נותנת לו את הסיפוקים המיניים ובטלפון הם משלימים את הנפשיים".
חחחחח זה נראה לך קשר מדהים? קשר קל? מה זה הבולשיט הזה?
ושתדע לך שגם בטלפון לא משלימים שום "סיפוקים נפשיים". מדברים ל- 10 דקות ביום וזה הכל. אין שיתוף, איך התייעצות, אין צחוקים וכיך כמו פעם בגלל שהחבר שבוז ועייף והדבר היחידי שהוא עושה כשהוא בא מהבסיס זה לישון..ולא שאני מתלוננת, כן? זה מובן ולגיטימי וברור..אבל זה לא הופך את זה לקל.
איך הפכת את זה..לדבר פשוט. אף אחד, בחייייייים לא יבין מה זה כשהוא לא יהיה בסיטואציה כזאת.
זה או שאת אוהבת או שאת לא
לא אמרתי שלא הורס, אבל אם את זורקת את החבר שלך בגלל שהוא לא יוצא מספיק שבתות ואת לא מוכנה לסבול אז כן את לא באמת אוהבת אותו.
זה הורס, נכון? בגלל שזה הורס הקשר הוא לא אותו דבר, הקשר גורר ריבים, בעיות..פתאום הכל משתנה, כל מה שהכרת- נעלם.
ובגלל כל זה..יש בנות ש"זורקות" את החבר. הן לא זורקות אותו בגלל שהוא לא יוצא שבתות. ממש לא. הן "זורקות" אותו בגלל כל התופעות לוואי שציינתי מקודם..אפשר להיות בקשר שיש בו אהבה אבל עדיין לא להיות מאושרים..אהבה זה לא מספיק.
חחחחח
מזכיר לי סיפור של מישהו שזרק תחברה שלו שהוא התגייס רק בשביל שהיא לא תזרוק אותו-מצב קשה אם אתם שואלים אותי
יש לי עצה בשבילך, תתפלחי לבסיס, בראו שזה לא כל כך קשה
חוץ מזה, את בטח תפריעי לו לחגוג עם המש"קית
חשבת פעם כמה קשה לחבר שלך?אני בתוך זה אני יודע ואת??למעשה אני החבר הזה שקשה לו...שחושש שחברה שלו אולי מתפתהשחברה שלו אולי נמצאת עם "ידיד" בזמן שהוא בשמירה או אפילו סתם בהכשרהשהחברה שלו לא צוחקת איתו יותר, שהוא בקושי צוחק איתה...שאעין לו זמן לדבר בפלאפון או לנשום או לחשוב על עצמו, עליה, על הקשר שלהם...תחשבי כמה זה קשה לו...