קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה]כנראה לא יהיה שידור לייב
    על ידי y2jkastiel בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-01-2009, 22:35
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-07-2008, 21:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-07-2008, 23:35
  4. [ידיעה] כנראה יחסמו אותנו מBCG
    על ידי Daniel בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 10:46
  5. כנראה שאני הולך לקנות עוד מחשב.. (לצערי)
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 00:23
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

[ידיעה] כנראה גליאני יתן לרונאלדו עוד הזדמנות במילאן - עמוד 2

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי -Haim- צפיה בהודעה
    שווה לתת לרונאלדו הזדמנות שחקן ענק, שיכול לשחזר את היכולת שלו

לדעתי הוא לא יכול לשחזר מה שהיה לו פעם, אבל יש לו סיכוי להמשיך לשחק טוב אם יתנו לו הזדמנות.
    Real Madrid ♥

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברור שאין לו סיכוי.. אבל יכול לתת יכולת טובה גם ב05-06 הוא הביא אחלה יכולת..
    אפילו בעונה שעברה 06-07 הוא לא היה כזה רע הרבה גולים יחסית למשחקים ששיחק כולל גול נגד אינטר .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-07-2008 בשעה 12:39.
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    ברור שאין לו סיכוי.. אבל יכול לתת יכולת טובה גם ב05-06 הוא הביא אחלה יכולת..
    אפילו בעונה שעברה 06-07 הוא לא היה כזה רע הרבה גולים יחסית למשחקים ששיחק כולל גול נגד אינטר .
    הגול הזה זה היה הדבר היחיד שהוא עשה באותו משחק.

I LOVE INTER

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

אינזגי עוד שניה בן 35 אבל אפשר לומר שהוא בדור שלהם כי עוד מעט כל אחד שם בן 32 ( ראול לפני שבוע 31 נראה לי הכי צעיר ).. טוטי ללא ספק ששכחתי לא יוגדע איך שכחתי .. אם הוא לא היה ברומא הוא היה החלוץ הכי טוב בעולם לדעתי .. טכניקה כזאת נדירה.
    בטיסטוטה לא בדור שלהם אחי הוא בן 40 כבר.. עדין אני מדבר על מונחי כדורגל .. אבל איזה שחקן היה חח ..
    ראול לא הכי צעיר (מבין כל השחקנים שהזכרת), הנרי עוד לא חגג 31, וראול גם לא מתאים לדור של החלוצים הכי טובים שהיו בעשר-עשרים שנים האחרונות.
    החלוצים הכי טובים בעשור האחרון זה הנרי ורונאלדו.
    ראול שחקן משפיע מאוד וסקורר גדול בריאל, אבל עם כל הכבוד, מה שהנרי עשה בפריימר ליג, ומה שרונאלדו עשה באירופה זה דברים אדירים לעומת ההצלחות של ראול בריאל.
    ראול זה שחקן שכובש 20 גולים בעונה טובה, הנרי ורונאלדו זה חלוצים אחרים, שלא כובשים רק מתוך הרחבה, למרות שרונאלדו חלוץ רחבה ענק.
    הנרי ורונאלדו זה חלוצים של 40 גולים בעונה, ו30 גולים בעונה רגילה.
    התארים שיש לראול זה עשירית מהתארים שיש להנרי ורונאלדו.
    וזה שאמר טוטי- תקשיב, יש את המשחקנים המצויינים והמוכשרים, ויש את האגדות, כמו ואן באסטן, קרויף, פלאטיני, זידאן. אני לא רואה את טוטי נכנס לרשימה הזו, אבל את הנרי ורונאלדו כן.
    ראול יחשב כאגדה בקרב אוהדי ריאל, אבל לא כחלוץ הכי טוב שהיה שם, כי רונאלדו היה שם.
    נערך לאחרונה על ידי henry14; 03-07-2008 בשעה 16:23.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחחחחחחח שב שב בשקט ראול שם יותר גולים מהנרי ומרונאלדו שבשב עדיףףףףףףףףףףףף תעשה טובה תישב .
    ראול זה שחקן שכובש 20 שעקרים בעונה טובה ?
    חחחחחחחחחחח הששחקן הזה לא ירד מ25 שערים במשך 7-8 שנים ברציפות אתה מבין את זה?
    כבש יותר שערים מהנרי ומרונאלדו והכל בריאל מדריד תבין כמה זה קשה .
    לקח יותר תארים מהנרי ורונאלדו ואפילו כפול מהם , אתה יכול לשבת ולקנא בראול .
    ואגב עוד חודש הנרי בן 31 לא חגג 30 אה , רונאלדו וראול הטובים בהיסטוריה לדעתי , זה דעה שלי מה שראול עשה לפני השנתיים וחצי האלה זה פשוט מדהים כל כך הרבה תארים והחלוץ שכבש הכי הרבה שערים בכדורגל המורני ( 15-20 שנה אחרונות ) .
    רונאלדו הכי גדול בהיסטוריה לטעמי ואחרי זה ראול (שחקן אדיר , הכובש הטוב בהיסטוריה בכדורגל המודרני , שחקן חכם שמבשל הרבה בעונה והמנהיגות זה הכי חשוב ) .
    לדעתך הנרי חלוץ יותר טוב , תחשוב איך שאתה רוצה . אל תביא לי פה סיכומים בלי קשר לחיים אבל כי ראול הוא אחד החלוצים הטובים שראה הכדורגל . אני מכבד מה שהנרי עשה אבל הוא לקח כולה 2-3 תארים חשובים עם ארסנל ( אחד מה גביע הליגה ) . לדעתי ראול עשה בכדורגל יותר ממה שהנרי עשה לא יודע מה איתך .
    ואגב תשמע מה אתה אומר , ראול לא יחשב כי רונאלדו היה שם חחח לא הבנתי את זה אבל שיהיה .
    מה שבטוח שבאנגליה גם יש יותר מפעלים וראול כבש עדין יותר ממנו ( לא רק יותר מפעלים גם יותר שלבים להעפיל = יותר משחקים ).
    ראול היה שם תמיד שהיו צריכים אותו בכל המשחקים הגדולים מה שאי אפשר להגיד על הנרי.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-07-2008 בשעה 15:07.
    Siete

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

חחחחחחחחחחחחחחחחח שב שב בשקט ראול שם יותר גולים מהנרי ומרונאלדו שבשב עדיףףףףףףףףףףףף תעשה טובה תישב .
    ראול זה שחקן שכובש 20 שעקרים בעונה טובה ?
    חחחחחחחחחחח הששחקן הזה לא ירד מ25 שערים במשך 7-8 שנים ברציפות אתה מבין את זה?
    כבש יותר שערים מהנרי ומרונאלדו והכל בריאל מדריד תבין כמה זה קשה .
    לקח יותר תארים מהנרי ורונאלדו ואפילו כפול מהם , אתה יכול לשבת ולקנא בראול .
    ואגב עוד חודש הנרי בן 31 לא חגג 30 אה , רונאלדו וראול הטובים בהיסטוריה לדעתי , זה דעה שלי מה שראול עשה לפני השנתיים וחצי האלה זה פשוט מדהים כל כך הרבה תארים והחלוץ שכבש הכי הרבה שערים בכדורגל המורני ( 15-20 שנה אחרונות ) .
    רונאלדו הכי גדול בהיסטוריה לטעמי ואחרי זה ראול (שחקן אדיר , הכובש הטוב בהיסטוריה בכדורגל המודרני , שחקן חכם שמבשל הרבה בעונה והמנהיגות זה הכי חשוב ) .
    לדעתך הנרי חלוץ יותר טוב , תחשוב איך שאתה רוצה . אל תביא לי פה סיכומים בלי קשר לחיים אבל כי ראול הוא אחד החלוצים הטובים שראה הכדורגל . אני מכבד מה שהנרי עשה אבל הוא לקח כולה 2-3 תארים חשובים עם ארסנל ( אחד מה גביע הליגה ) . לדעתי ראול עשה בכדורגל יותר ממה שהנרי עשה לא יודע מה איתך .
    ואגב תשמע מה אתה אומר , ראול לא יחשב כי רונאלדו היה שם חחח לא הבנתי את זה אבל שיהיה .
    מה שבטוח שבאנגליה גם יש יותר מפעלים וראול כבש עדין יותר ממנו ( לא רק יותר מפעלים גם יותר שלבים להעפיל = יותר משחקים ).
    ראול היה שם תמיד שהיו צריכים אותו בכל המשחקים הגדולים מה שאי אפשר להגיד על הנרי.
    טעות שלי, התכוונתי שלהנרי עוד לא היה 31.
    כן, כן, ראול בא למשחקים גדולים.
    בנתיים המשחקים הגדולים שאני ראיתי בין ראול להנרי לא היו בדיוק טובים מצד ראול.
    זה התחיל בנבחרות הצעירות, אני לא זוכר פרטים מדוייקים, אני רק זוכר שהנרי וראול היו שם, וראול כמו ראול, בפנדלים העיף החוצה ועף החוצה.
    אחרי זה היה את שמינית גמר ליגת האלופות, הנרי העיף את ריאל.
    אחרי זה היה את ספרד-צרפת, ספרד באו עם ציפיות צרפת עברה עם המחמאות.
    לראול יש הרבה תארים קבוצתיים, אבל זה בזכות ריאל, לארסנל יש הרבה תארים קבוצתיים וזה בזכות הנרי.
    לראול אין תארים כמו פעמיים סגן שחקן העולם בעולם, עוד פעם באירופה, פעמיים שלישי בעולם, ועוד פעם שלישי באירופה.
    ראול כובש מחונן, אבל לא עילוי ברמות של הנרי.
    נ.ב ראול לא הניף גביע עולם ולא גביע אירופה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

את האמת הוא כן סגן שחקן השנה , וכבר כמה שחקנים התראינו כמו טוטי ועוד שזה בושה שהוא לא קיבל אותו .
    על הזען שלי מה שאתה חושב אני מסתכל על תוצאות ראול = יותר תארים .
    אגב הנרי כולה ישב על הספסל בגביע העולם אז תעשה טובה .
    גביע העולם הוא לא הניף את אירופה כן.
    תאמין לי שאת ראול יזכרו הרבה לפני הנרי.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-07-2008 בשעה 16:25.
    Siete

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי henry14 צפיה בהודעה
    ראול לא הכי צעיר (מבין כל השחקנים שהזכרת), הנרי עוד לא חגג 31, וראול גם לא מתאים לדור של החלוצים הכי טובים שהיו בעשר-עשרים שנים האחרונות.
    החלוצים הכי טובים בעשור האחרון זה הנרי ורונאלדו.
    ראול שחקן משפיע מאוד וסקורר גדול בריאל, אבל עם כל הכבוד, מה שהנרי עשה בפריימר ליג, ומה שרונאלדו עשה באירופה זה דברים אדירים לעומת ההצלחות של ראול בריאל.
    ראול זה שחקן שכובש 20 גולים בעונה טובה, הנרי ורונאלדו זה חלוצים אחרים, שלא כובשים רק מתוך הרחבה, למרות שרונאלדו חלוץ רחבה ענק.
    הנרי ורונאלדו זה חלוצים של 40 גולים בעונה, ו30 גולים בעונה רגילה.
    התארים שיש לראול זה עשירית מהתארים שיש להנרי ורונאלדו.
    וזה שאמר טוטי- תקשיב, יש את המשחקנים המצויינים והמוכשרים, ויש את האגדות, כמו ואן באסטן, קרויף, פלאטיני, זידאן. אני לא רואה את טוטי נכנס לרשימה הזו, אבל את הנרי ורונאלדו כן.
    ראול יחשב כאגדה בקרב אוהדי ריאל, אבל לא כחלוץ הכי טוב שהיה שם, כי רונאלדו היה שם.

אחי עדיף שתישתוק ראול זה שחקן שה לא נגמר גם העונה החארונה הנרי לא עשה כלום חוץ מלאכול דשא כולם חשבו הוא לא מתאים לברסה אז אני אמרתי אולי ביורו וגם עם צרפת הוא נכשל ומה הוא עשה כבש שער 1 מול שער ריק שבמצב כזה שגם אבא שלי היה כובש עדיף שתשתוק אתה לא יכול להשוות את הנרי לראול
    הנרי שחקן ענק אבל ראול יותר טוב וראול הכי לא חלוץ רחבות אבל מה שנכון נכון רונאלדו בשבילי הגדול מכולם

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

ללא הסברים , אי אפשר להשוות את הנרי אפילו לא בצחוק לראול.

רואל שחקן ענק , הנרי יכול לרדוף אחריו מאחורה.

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

ציטוט נכתב במקור על ידי henry14 צפיה בהודעה
    טעות שלי, התכוונתי שלהנרי עוד לא היה 31.
    כן, כן, ראול בא למשחקים גדולים.
    בנתיים המשחקים הגדולים שאני ראיתי בין ראול להנרי לא היו בדיוק טובים מצד ראול.
    זה התחיל בנבחרות הצעירות, אני לא זוכר פרטים מדוייקים, אני רק זוכר שהנרי וראול היו שם, וראול כמו ראול, בפנדלים העיף החוצה ועף החוצה.
    אחרי זה היה את שמינית גמר ליגת האלופות, הנרי העיף את ריאל.
    אחרי זה היה את ספרד-צרפת, ספרד באו עם ציפיות צרפת עברה עם המחמאות.
    לראול יש הרבה תארים קבוצתיים, אבל זה בזכות ריאל, לארסנל יש הרבה תארים קבוצתיים וזה בזכות הנרי.
    לראול אין תארים כמו פעמיים סגן שחקן העולם בעולם, עוד פעם באירופה, פעמיים שלישי בעולם, ועוד פעם שלישי באירופה.
    ראול כובש מחונן, אבל לא עילוי ברמות של הנרי.
    נ.ב ראול לא הניף גביע עולם ולא גביע אירופה.

כל מילה זהב.
    ריאל הביאה את ראול לאן שהוא, הנרי הביא את ארסנל לאן שהיא.
    הנרי חלוץ שיש לו הכל והוא עושה הכל.
    ראול מחכה לקשרים שיסדרו לו מצבים, הנרי הוא שחקן יוזם.
    מה כל אחד התחיל לי פה להתלהב מראול, סתם שחקן עיף שגמר את הסוס לפני שהיה לו סוס.
    תפסיקו לזיין את השכל, כנראה שאתם רואים כדורגל רק עונה אחת, בזמן שראול ישב בחוץ ולא היה טוב 3-4 שנים, הנרי כיכב, אז עכשיו יש להנרי עונה וחצי גרועה, מה קרה?
    לסיכום- בחלומות הכי טובים של ראול, הוא חולם להיות בעל יכולות פנומנליות כמו של תיירי הנרי.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,185 | הודעות: 8,173,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect