אז ככה..הסיפור שלי מתחיל מלפני שנתיים וחצי,היתה לי חברה היא הייתה האהבה הראשונה שלי..וגם שלה היא אהבה אותי שחבל לכם על הזמן! וכבר לפני שנתיים וחודשיים נפרדנו,אני המשכתי לאהוב אותה,עברה שנה ומשהו...של סבל .. כאב.. בכי ...לא מצליח לישכוח אותה,ות'אמת לא רוצה כי אין אתם לא מבינים זה לא שאני לא רוצה להתאהב במישהיא אחרת אני פשוט לא יכול.. וחבר הכי טוב שלי[שיצאה עם החברה הכי טובה שלה] ידע שאני אוהב אותה וכמה אני רוצה אותה .. אבל הוא החליט משום מה גם "לבגוד בי" וגם בחברה שלו.. ..שהיא בעצם החברה הכי טובה של מי שאני אוהב הוא כרגע והתנשק עם מי שאני אוהב :X למרות שידע לא ידברתי איתו איזה כמה חודשיים ולא איתה כי היא ידעה שאהבתי אותה ועד עכשיו כבר כימעט חצי שנה הוא איתה..עכשיו הסיפור הוא ככה: שתיהם חושבים שאני לא אוהב אותה הם לא יודעים שאני עדדיןן אוהב אותה..אז אני כזה מין הידיד שעוזר להם בכול הבעיות והכול..:X אתם בטוח יודעים מי זה תמיד יש ת'אחד הזה.. אמממ בזמן האחרון הם כזה לא ממש ביחד.. הם כזה בתקופה של כול יומים ריב.. תופסים על קטנות אחד ת'שני סתם תחרווט, לפני כמה ימים ההיינו במסיבה..והוא חשב ששמתי עלייה ידיים והשפתתים שלנו היו קרובות משהו כזה.. ואני ממש לא .. והיא אומרת לו שאני לא שמתי אבל הוא בשלו.. :X
ועכשיו הוא אמור לעבור דירה..אז הוא אומר לעצמו "ייאלה אני אשחק בה תאהב אותי תאהב לא לא מה איכפת לי" אני יודע את זה הוא מספר לי אנחנו עכשיו שוב חזרנו להיות חברים הוא עכשיו ניהיה "גבר" שרוצה לזזיין ומכיר בנות ב Showme ואני יודע שהם היו ביחד הוא נישק מלא בנות אחרות.. והיא לא יודע את זה עד עכשיו ויענו והוא כול הזמן משחק איתה ותופס אותה על קטנות בישביל להציק .. אבל היא עכשיו בדיכאון מזה שהוא לא מאמין לה שלא נגעתי בהה במסיבה...הוא יודע טוב מאוד שזה לא היה מהכוונה הזאת יענו של להתחיל איתה למרות שבאת לא נגעתי בה.. והוא מה איכפת לו אני תמיד אומר לו יענו בישביל "לסדר" ביניהם: " אחי תחזור אלייה" אז הוא אומר לי "אין לי כוח אלייה היא רוצה שתבוא תמצוץ לי " :: לא באלי אלייה"... ואני כ"כ בעצבים מזה שהוא משחק בה...אווףף אני מתת עלייה על הילדה הזאת אתם לא מבינים כמה אני פשוט מאוהב בה..היא כ"כ תמימה ואוכל את כול הזיוני ש'כל שלו אני נשבע לכם עם היא אייתה איתי אין אין בחיים לא ככה בחייםם!!! היא כבר עוד מעט 3 שנים חלק בלתי נפרד מהחיים שלי.. אל תגידו לי תנסה לישכוח וזה כי זה לא זה היו לי פול בנות כוסיות שרצו אותי אבל זה לא היה זה.. אתם לא מתארים לעצמכם איזה כוסיות משהו פחד אבל .. לא זה לא זה!! אני אחד כזה יענו יודע מראש מכיר את עצמי התנשקתי איתן הכול , איםן אבל זה לא זה זה לא כמוההה אין על השפתתים שלה על כלום לא מתקרב!
אני כ"כ רוצה אותה .. לא יודע ניראלי עכשיו שהוא הולך לעבור דירה.. והם יפרדו סופית אולי אני אגיד לה שאולי ננסה לחזור לא יודע... אני ממש מפחד לעשות את זה מפחד מהתגובה שלה ..!! מאווד מפחד .. מה אתם אומרים לעשות?

ציטוט ההודעה