קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה+עזרה] בינעין מישהיא
    על ידי HOMY206 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2008, 00:25
  2. [פריקה+עזרה] בעינין מישהיא
    על ידי HOMY206 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-01-2008, 10:45
  3. פריקה .
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 20:29
  4. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 19:02
  5. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[פריקה]מישהיא

ברירת מחדל [פריקה]מישהיא

אז ככה..הסיפור שלי מתחיל מלפני שנתיים וחצי,היתה לי חברה היא הייתה האהבה הראשונה שלי..וגם שלה היא אהבה אותי שחבל לכם על הזמן! וכבר לפני שנתיים וחודשיים נפרדנו,אני המשכתי לאהוב אותה,עברה שנה ומשהו...של סבל .. כאב.. בכי ...לא מצליח לישכוח אותה,ות'אמת לא רוצה כי אין אתם לא מבינים זה לא שאני לא רוצה להתאהב במישהיא אחרת אני פשוט לא יכול.. וחבר הכי טוב שלי[שיצאה עם החברה הכי טובה שלה] ידע שאני אוהב אותה וכמה אני רוצה אותה .. אבל הוא החליט משום מה גם "לבגוד בי" וגם בחברה שלו.. ..שהיא בעצם החברה הכי טובה של מי שאני אוהב הוא כרגע והתנשק עם מי שאני אוהב :X למרות שידע לא ידברתי איתו איזה כמה חודשיים ולא איתה כי היא ידעה שאהבתי אותה ועד עכשיו כבר כימעט חצי שנה הוא איתה..עכשיו הסיפור הוא ככה: שתיהם חושבים שאני לא אוהב אותה הם לא יודעים שאני עדדיןן אוהב אותה..אז אני כזה מין הידיד שעוזר להם בכול הבעיות והכול..:X אתם בטוח יודעים מי זה תמיד יש ת'אחד הזה.. אמממ בזמן האחרון הם כזה לא ממש ביחד.. הם כזה בתקופה של כול יומים ריב.. תופסים על קטנות אחד ת'שני סתם תחרווט, לפני כמה ימים ההיינו במסיבה..והוא חשב ששמתי עלייה ידיים והשפתתים שלנו היו קרובות משהו כזה.. ואני ממש לא .. והיא אומרת לו שאני לא שמתי אבל הוא בשלו.. :X
    ועכשיו הוא אמור לעבור דירה..אז הוא אומר לעצמו "ייאלה אני אשחק בה תאהב אותי תאהב לא לא מה איכפת לי" אני יודע את זה הוא מספר לי אנחנו עכשיו שוב חזרנו להיות חברים הוא עכשיו ניהיה "גבר" שרוצה לזזיין ומכיר בנות ב Showme ואני יודע שהם היו ביחד הוא נישק מלא בנות אחרות.. והיא לא יודע את זה עד עכשיו ויענו והוא כול הזמן משחק איתה ותופס אותה על קטנות בישביל להציק .. אבל היא עכשיו בדיכאון מזה שהוא לא מאמין לה שלא נגעתי בהה במסיבה...הוא יודע טוב מאוד שזה לא היה מהכוונה הזאת יענו של להתחיל איתה למרות שבאת לא נגעתי בה.. והוא מה איכפת לו אני תמיד אומר לו יענו בישביל "לסדר" ביניהם: " אחי תחזור אלייה" אז הוא אומר לי "אין לי כוח אלייה היא רוצה שתבוא תמצוץ לי " :: לא באלי אלייה"... ואני כ"כ בעצבים מזה שהוא משחק בה...אווףף אני מתת עלייה על הילדה הזאת אתם לא מבינים כמה אני פשוט מאוהב בה..היא כ"כ תמימה ואוכל את כול הזיוני ש'כל שלו אני נשבע לכם עם היא אייתה איתי אין אין בחיים לא ככה בחייםם!!! היא כבר עוד מעט 3 שנים חלק בלתי נפרד מהחיים שלי.. אל תגידו לי תנסה לישכוח וזה כי זה לא זה היו לי פול בנות כוסיות שרצו אותי אבל זה לא היה זה.. אתם לא מתארים לעצמכם איזה כוסיות משהו פחד אבל .. לא זה לא זה!! אני אחד כזה יענו יודע מראש מכיר את עצמי התנשקתי איתן הכול , איםן אבל זה לא זה זה לא כמוההה אין על השפתתים שלה על כלום לא מתקרב!

אני כ"כ רוצה אותה .. לא יודע ניראלי עכשיו שהוא הולך לעבור דירה.. והם יפרדו סופית אולי אני אגיד לה שאולי ננסה לחזור לא יודע... אני ממש מפחד לעשות את זה מפחד מהתגובה שלה ..!! מאווד מפחד .. מה אתם אומרים לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

בני כמה ?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

אחי, אתה חייייייייייייייייייב דחוף לספר לה שהוא בגד בה ויותר טוב אם ישך מצולם, תכלס היית צריך לצלם אותו בוגד בחברה שלך לשעבר, היית צריך להקליט אותו מדבר עליה ככה . תבין, אתה סתם הרסת לה על זה ששתקת על מה שהוא עשה לה ולא סיפרת לה. אתה חייייייייייב לספר לה !!!!
    אין חוקים במלחמה ובאהבה אתה חייב לנצל הכל לטובתך, ותאמין לי זה גם לטובתה, כי היא בדיכי בגלל שהוא עושה לה בכוונה
    וואי אם הייתי אצלך הייתי דופק לו תמכות של החיים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ואם אין לו תיעוד לבגידה והוא בכל זאת יגיד לה שהחבר שלה בוגד בה?
    היא סתם תחשוב שהוא מנסה לסכסך..

תצא איתו פעם אחת לאנשהו..
    שיש כמובן בנות כוסיות..
    ותנסה לתעד אותו..
    לצלם או משהו..

Psychedelic Forever
    האוואטר של inbar5320078
    שם פרטי
    ענבר ;
    לייקים
    5
    נקודות
    142
    משפט מחץ
    " היום נרים כוסית לכבוד יפה "

טוב כמו שכולם פה אמרו לך, תלצם/תקליט את הילד " מלכלך " עליה וכך היא ממש תנשא אותו, בינתיים בזמן הזה אתה תהיה שם בישביל " להחזיק " אותה.
    לאחר מכן תתקרבו יותר, ואז תגיד לה את כול מה שאתה מרגיש כלפיה.
    ותעשה את זה כמה שיותר מהר =)
    בהצלחה אחי..

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

למה אתה כל כך נחמד אליו אחרי שהוא ניצל את הפרידה שלכם והתנשק איתה בידיעה שאתה אוהב אותה?..

אגב, גיל?..

בני 15 אבל לא עים לי יענו עכשיו אני החבר הכי טוב שלו.. זה לה הקטע של זה של לצלםם אותו כי היא יודע ועוד ייליון יודעים שהוא עושה לה בכונה נגיד עכשיו.. הייתי בבריכה הוא היה עם 2 בנות..אוףף בן זונהההההההההה אני כולי מרחם אלייה והוא אינעל סבתצא שלו אני פשוט כ"כ אוהב אותה אבל עם אני אספר לה אני מפחד מהתגובה שלה.. :X מאודדדדד

ברירת מחדל כוסאמממקקקקקקקק

כוסאמממקקקקקקקק עכשיו אני מדבר איתו באייסקיו וזה וקראיץתי באווי שהוא כותב כולם זונות עזבו.. אז באתי אליו אמרתי לו מה קרה אחי.. אז הוא אומר " אני מבולבל" אמרתי לו נו אז תחזור אלייה אז הוא אומר " לא יודצאת לי מהראש שהתמונה הזאת שלכם.."
    אמרתי לו זה לא מה שאת חושב תכניס את זסה לראש.. אז עכשיו קיצר הוא מבולבל והוא כניראה יחזור אליייההה... אוף באסה :X לא יודע כבר מה לעשות אני מיאש עד שאני רואה קצת אור בקצה המנהרה.. "אולי זה באמת ילד שמשחק עם מצית:"

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

אחי, אתה כל הזמן רואה אותו עם אחרות, בחייאת חשבת פעם נגיד שאתה בבריכה איתו, צא מהמים כך תפלאפון ותסריט אותו מנשק מישהי, אם הוא מתסכל תגיד לו שאתה בודק אסמסים, או הודעות.
    וזה לא חבר אם הוא יצא או יוצא עם חברה שלך לשעבר
    במיוחד אם עדיין לא היייתה לך מישהי אחרת...
    תבין אתה צריך לקחת איזה קרש ולזיין לו תאמא
    איפה אתה גר שאני יפתח לו תראש?

חחחח אחלה גבר אתה 3> חחח אבל ברצינות לא יודע עם זה הקטע שיוריד אותה ממנו עם אני אצלם כי היא יועת שהוא מנשק ומצחרמן בנות אחרות הוא אומר לה את זה והיא מודעת לזה והוא אומר לה מתי שהם רבים "אני אזיין לך ואנשק בנות מול הפנים"... אבל היא אמרת לי " אני מטומטמת אבל אני עדיין אוהבצת אותו" אילו זה לא מזיז לה!.. וזה שאני ארביץ לו אז הוא יביא כאלה שירביצו לי זה ללא הקטע של הפחד אבל זה סתם זה לא יעזור בכל הסיפור הזה..להרביץ לא יפתור כלום אחי

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

חח
    מצחיק אותי אלה שמפחדים שיביאו עוד אנשים
    מזכיר לי איזה סרטון על איזה חנון כזה שהיה מאוהב במישהי וחבר שלה לא התייחס אליה יפה אז החנון האיר לו אז ההוא בא לכסח את החנון, בסוף החנון זיין אותו ואת חברים שלו
    שכחתי איפה ראיתי תסרטון
    אחי זה לא בעיה לכסח איזה עוד שניים שלושה איש, אומר לך מניסיון, פשוט לך על מקומות רגישים
    גם אם הם באים איזה עשר, מספיק אתה מפרק איזה שלוש די מהר הם כולם מפחדים

אחי הוא חבר הכי טוב אני לא רוצה לריב איתו על בת אבל חבל לי שהוא מתייחס ככה .ץ. אחלי אני ממש לא חנון זה הכי לו זה ההפך אבל אני לא חושב שזה יעזורר! במקרה הזה.. זה לו ייתן משהו חיובי בזסיפור אני בטוח שעוד כמה יסיכימו אותי

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

גם אני מסכים איתך
    רק רציתי להביע הזדהות איתך
    גם אני לא הייתי עושה את זה

אבל אתה חייב לשכנע אותה לעזוב אותו, גם אם היא לא תחזור אליך אתה חייב לעשות את זה בשבילה
    אני מכיר סיפורים שבנות אפילו התאבדו בגלל מצב כזה, כי זה שבר אותן נפשית
    אם תיתן לו להמשיך לעשות את זה, או שהיא תשתגע\תהיה פרוצה(כן זה גם מוביל לקטע הזה) או שהיא תתאבד(אני לא מגזים) וזה יהיה על המצפון שלך שידעת מהכל ולא עשית כלום
    ולא הגזמתי בתגובה שלי -כי מה שנראה לי שתארת ממש חמור
    " אני אזיין אותך ואז אנשק מישהי מול הפנים שלך" אני לא דמיינתי את המשפט הזה
    והמשפט הזה חמור, אם באמת אכפת לך ממנה תגיד להורים שלה על זה, תראה להם את הדברים שצילמת
    תאמין לי הם יכולים לעזור לבת שלהם

שמנע אני מכיר אותה כ"כ טוב אבל כ"כ טוב שאני בטוח ב 100000% שהיא לא תתאבד בגלל זה.. ולעזור שאני אספר להורים שלה? לא ממש אכפת להם.. מביאים לילד בן 14 סיגריות היא לוקחת ממהוריםן שלה ונוטתנת לו.. והוורים שלה מעשנים איתו ביחד על מה אתה מדבר? :X

לא יודע כבר מה לעשות...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

חחחחחח
    איזה הורים קרועים
    אני אומר לך תנטוש תעסק תשכח ממנה לפעמים המצב קשה שאין ברירה אלא לעזוב
    וכן אתה תמצא "אהבה" חדשה .
    מקסימום אתה תמיד יכול לעבור לשיטה של הכרטיסיות...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect