יום שלישי אני עם דן כנראה בכלי זמר בת"א
אני רוצה ליקנות וואה ופדאל דיסט..
הצעות!!מה הכי טוב.?
אולי ביכלל מולטי באיזה 1500 שקל?
|
|
יש את קריי בייבי של דאנלופ בטח שמעת עליו תנסה גם של דיגיטק ..
בנוגע למולטי מה אתה צריך שיהיה בו?
חובש קרבי
לא להתקרב למולטי :\
ב1500 שקל זה או להביא דיסטורשן טוב בלי וואה וואה או לההביא וואה וואה וישאר לך כסף ותחסוך עוד קצת לדיטורשן
בכל מקרה אז ככה זה היום
כרגע 2 הפדאלים הכי נפוים איכותיים עם צלילים באמת בשמיים יש לך-
Dunlop CryBaby
הסנטנדרטי, יש לו צליל צעקני גיטרה מדברת באמת אחלה וואה וואה אני אישית משתמש בו
ויש לך גם את הפדאל של VOX צליל יותר מתוק גם אבל סאונד מטורף אני בהתלבטות אם להחליף את שלי אליו כרגע אלה הטופ בשביל פדאל wah-wah
אגב שניהם עולים בסביבות ה700~800 שקל
לגבי דיטסורשן שמע יש לך אחלה תקציב לאפקט ושוב אני יתן לך ת'רשימה של הממש ממש איכותיים כי יש לך תקציב די טוב
אז ככה יש לך את-
VOX BULLDOG- אחלה דיסטורשן מנורה משו מטורף צליל באמת אדיר אני מופתע ממנו כל פעם מחדש יש לו מנורה צליל חם עד לסולואים עם פול טרבאל מדיסטורשן שמן עד לדיסטורשן שמשנמע כמו אוברדרייב זה הפדאל ממליץ לך עליו בחום אם יש לך ת'כסף המחיר שלו זה בערך 1400 שקל אם אני לא טועה
TONE BONE HOT BRITISH-
גם דיסטורשן מפלצת אני משתמש בו פדאל הדיטסורשן אחד הטובים ששמעתי עדיין לא עקפו אותו לפי דעתי אבל שוב זה כל אחד ומה שהוא אוהב צליל חם ושמן ועד לסאונד מלא טרבלים של מטאל אפקט ממש מקצועי הרבסה נגנים משתמשים בו מלא מלא אופציות לכוון את הדיסטושן בצורה הכי מקצועית שאפשר
וכמובן אפקט עם מנורה בנויה שזה בכלל מוסיף לצליל המתוק שלו פשוט חובה לקנות זה או את זה או את הבולדוג. המחיר שלו 1200 שקל פעם אחרונה שבדקתי אבל יש לכלי זמר הנחה עליו ככה שנראלי שהוא עולה בסביבות ה1000 שקל עכשיו
ושוב אל תעשה טעות של מולטי אפקט רק פדאלים בודדים אל תתקרב למולטי בחיים במיוחד לא בתקציב שיש לך.
ושוב כרגע המצב שלך זה או וואה וואה או דיסטורשן אל תקנה אפקטים זולים יותר ומקצועיים פחות בגלל שאתה לחוץ שיהיה לך גם וואה וואה וגם דיטורשן
אגב אני אישית ממליץ ללכת על מפדאל דיסטורשן אחד מהשניים שרשמתי לך הם הטופ כרגע באמת רמה תוכל להשוויץ איתם בכיף
נערך לאחרונה על ידי MaRoKaY; 30-06-2008 בשעה 15:56.
אתה יכול לקנות ביד ש/נייה את ה budda wah שזה פדאל מטורף!... הוא נחשב לאחד מהווא הכי טובים בעולם.
יד שנייה עולה 600..זה זול לאללה.
אם תקנה אותו יישאר לך 900 שקל לדיסטורשן שאת ה יכול לבחור לא רק מכלי זמר אלא גם מזוים יש להם AMT עם סאונד מאוד חמים ומתוק..
ממליץ בחום..
דיסט טוב, עם גיין טוב - Metal Muff
אתה יכול להגיעה איתו לסאונד חד, וגם להפף.
דרל דיימבאג, R.I.PRock Legend
מחזק את זה שמעליי חח בידיוק באתי להגיד את זה..