משה סחטיין על הידע,
ואתה צודק
ולרב הגברים לא אכפת עם הצד השני נהנה
אנשים צריכים לידאוג שגם הצד השני יהנה
משה סחטיין על הידע,
ואתה צודק
ולרב הגברים לא אכפת עם הצד השני נהנה
אנשים צריכים לידאוג שגם הצד השני יהנה
|
|
יש בזה משהו...אבל בוא נגיד שצריך להיות ברמה של שחקן פורנו כדי לעשות את הביצועים שאתה מדבר עלייהם...
ברור שאם יש לך זין 20 ס"מ אתה יכול להיות הפוך ולזיין את הבחורה ואוליי ככה היא נהנת יותר..זה ברור..
אבל..אם יש לך ממוצע...16-17...ואפילו 14-15...אתה מסודר..זה מספיק..
בתור ילד אתה יכול להתבעס...כי אין מה לעשות כולם משחקים אותה עם הזין הגדול...כשגדלים קצת מבינים כמה זה חרטא...אני יודע שאין לי את הנשק הכי כבד בחבורה...אבל תאמינו לי דברים שאני הפסקתי חברים שלי לא התחילו לחשוב עלייהם עדיין..
אז תגידו באמת מזה משנה?
זה הכל חרטא. נקודה.
נסכם את זה שזין גדול = אגו גדול זה הכל , אין לזה שום חשיבות , אתה יכול לזיין 200 בחורות בשנה ויהיה לך זין 10 ס"מ ואחד עם שנורקל 20 ס"מ יזיין 1 , אז מי הכלי פה אתה או הזה עם השנורקל? , תבין סקס זה מחסום של האישה , כשאתה מגיע לשם כבר , הפעלת כל כך הרבה משיכה ונוחות (בד"כ) שלאישה לא יהיה אכפת איזה זין יש לך ואיך אתה תזיין אותה , אישה מגורה יותר מהצפייה למגע מאשר מהמגע עצמו , אם תקח את הזין שלך ותעביר לה על הפות ולא תכנס ככה כמה פעמים היא תקבל טירוף חושים , תנסה פעם ותראה.
לסיכום
זין גדול יכול לעזור,
אבל מה חשוב זה הביצועים..זה מה אתה עושה ואיך אתה עושה את זה..
כן הא
אז יאללה לנעול
ואם לא שמתם לב הכותרת הייתה אשכול לבנות
יאללה לנעול קיבלתי תתשובה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שאלה לבנות ורק 2 בנות ענו XD
והיה סרט דקומונטרי על אחד שיש לו 7 סנטימטר חחחחחחח מסכן
אוקיי אין יותר טעם לאשכול הזה, גם כי מיצינו וגם כי פותח האשכול מורחק.
נעול.
האשכול נפתח ופותח האשכול חזר.
אני אשמח לקבל הודעה מסודרת למה הוא בהשעייה ולמה האשכול ננעל? שהשאלה לגיטימית לחלוטין ופותח האשכול לא עבר על שום חוק.