הגעתו של קפטן נבחרת גרמניה לשעבר, טובה לכדורגל הישראלי או לא?
מהי דעתכם?
|
|
אולי הוא שחקן עבר מאוד זכור לכולם ( לא בדור שלנו ) כשחקן גדול, נבחר לאחד מ125 השחקנים הכי טובים בעולם ברשימה של פלא ואין ספק שהוא אחד הטובים בעמדת הבלם.
סמל בבאיירן מינכן ושיחק אף 3 שנים אם אני לא טועה באינטר, אבל יש משהו אחד שצריך להבהיר.
שחקן גדול הוא לא מאמן גדול ולהפך.
בליגות בחו"ל לא ספרו אותו בכלל והוא הביא לכישלונות של קבוצות.
הבחירה של יאמר להביא אותו היא רק בגלל הלאום שלו והשם שלו.
הריי בכסף שיאמר משקיע בנתניה לאן הוא רוצה שמתאוס יקח אותו יותר גבוה מראובן עטר?
הריי מי שלא זוכר, פעמיים ברציפות שבשנתיים האחרונות ראובן עטר לוקח את המקום ה2 בליגה, ואף בעונה שחלפה הגיע לחצי גמר גביע המדינה.
אני לא בא סתם לדחוף פה את בית"ר אבל זה הכרחי.
עם קבוצה כמו בית"ר בליגה שעל פי הרבה אנשים כבר נחשבת כמונפול של הליגה, זאת אומרת השליטה היא שלה, הכסף שלה, אין ספק, אבל גם התארים, אז עטר הצליח להגיע לחצי ונפל מול אותה בית"ר אז למה לפטר? כדיי שהחדשות והכותרות ייכתבו שם גרמני, שם גדול?
יהיה כיף!
זה מוקדם מידי להגיד , צריך לראות את הישגיו בהמשך העונה ואז נדע....
להפך הליגה שלנו במגמת התחזקות, אני לא מדבר על רמה כללית של קבוצות, אלא אני מדבר על קבוצות כמו בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב שהשנה תראה יותר טוב ותתחזק ובעונה שאחריי הקרובה היא כבר תהיה מבוססת במקום גבוה בליגה ואולי תהווה תחרות, מכבי חיפה עם תקציב לא קטן יחסית של 50 מיליון מסתבכת בגלל אגו ומאמנים אידיוטים, בכסף הזה היא יכולה להיות יותר חזקה, המגמת התחזקות היא המכירה של הקבוצות האלה למיליארדים,אוליגרכים.
אני מאמין שבעתיד מכבי חיפה והפועל תל אביב גם יתחזקו בצורה הזאת.
יהיה כיף!
מה נראה? אתה באמת מאמין שמכבי נתניה יכולה לעלות על בית"ר ולקחת אליפות, השנה אם הם יהיו טובים כמו שנה שעבר הם ייתנו פייט למכבי תל אביב לא יותר מזה.
יהיה כיף!
הליגה מתחזקת, אבל הבעיה זה שלא כל הקבוצות ככה.
יש פערים עצומים בתקציבים.
אצל מכבי חיפה למשל כמו שאמרת יש המון בעיות של אגו, אבל עם הבדלים קטנים יותר בין התקציבים הייתה הרבה יותר תחרות.
אני מקווה ששנה הבאה מכבי ת"א (אולי גם הפועל), נתניה וחיפה כבר יתנו פייט רציני לבית"ר.
השם שלוו אחד הגדולים , בכל אתר שאני נכנס נותנים לו לתת ראיונות והכל ..
יש אנשים שחושבים שהוא אחד מעשרת הכדורגלנים הטובים שיצאו .. לא יצא לי לראו תאותו משמ ..
כמאמן ? למה לא מי יודע אולי שחקנים יותר טוים ירצו להגיע לשחק תחתיו.
Siete
לתר מתיאוס לא מתאים לכדורגל הישראלי, הוא לא יסיים את העונה במכבי נתניה.
הוא הקים את השחקנים שלו היום ב-8 וחצי בבוקר והריץ אותם 9 קילומטר, והוא מתכנן להם עוד אימון בערב, הלוואי שכל הקבוצות בארץ ישנו ככה את תוכנית האימונים בקביעות ולא פעם ב..
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya